Netflix Marco Polo 1. Sezon Yorumları

1x10. Bölüm

SEZON FİNALİ

harika bir sezon finali, tek kelimeyle muhteşemdi

@sokak sanati bir an önce finale gelmen lazım neler var neler :)

marco nun mancınık projesini çok merak ediyordum acaba işe yarayacakmıydı ?
ilk denemede başarılı olamadı yine çuvallayacaklar dedim hatta sidao denen song hanedanının kaybedeceğine olan inancım azaldı çekirge kurtulacakmıydı tekrar ?
neyseki mancınık duvarı yıkmayı başardı mancınık atışlarının yapıldığı sahne çok güzeldi ,
jingim denen parlak veliaht marco ya kafayı takmıştı ama ölümdende kurtaran marco oldu
duvarların yıkılıp askerlerin içeri girdiği sırada song hanedanlığına marco nun tek başına dalışı mantıksız olsada aslında marco nun bir çok yerde olayın direk içinde bulunuşu mantıksız :) neyse marco daldı song hanedanlığına yalnız kör sifudan öğrendikleri sidao nun yanında işe yaramadı marco yu tek hareketle felçli hale getirdi :)
sifu ile sidao nun dövüşleri ninja dövüşlerinden bir demet sundu bize, sifu nun felç eden vuruşu ve sidao nun kellesini uçuruşu muhteşemdi :)
khutulun ile çip prens bamyanın karşılaşması güzel oldu
kaido ile kubilay ın arası açıldı umarım khutulun kaybolmaz ortadan :)
marco savaşa gitmeden önce kukuçi ye dönüşte kavuşacaklarına dair söz verdi ama döndüğünde kukuchi yerinde yoktu
kraliçe chabi nin kukuchi ye yaptırdığı bekaret kontrolü muhteşemdi, bu yöntemleri mutlaka öğrenmeniz lazım:) @xemrexxx @Harunnn60
ben size olayı anlatayım kısaca yumurtalı bekaret kontrolü nasıl olur :)
güvercin yumurtasını kukucinin kukusuna koydular! çevirerek çıkardılar:) eğer kanlıysa yumurta kukuchin bakire demekti eğer kansızsa bakire olmadığı anlaşılacaktı, ebeler yumurtayı kansız çıkardı ? ama chabi bir kere göz koymuştu kukuchin e, illaki gelini yapacaktı kızı ... onun için yumurtayı kaptığı gibi kukucin e tekrar soktu bu sefer sanırım parmağıyla kanattı kadını yumurta kanlı çıktı :)) chabi muradına erdi yani , hileyle kukuchi yi bakire ilan ederek dop oğlu jingimle evlendirecek:)

son olarak bölümün 27. dakikasında oturarak ellerinde kemençeye benzer çalğılarla şarkı söyleyen çinliler harikaydı, sesleri mekanik tiz ve ilginç çıkıyordu :) müziğin temposunuda sevdim :)

önümüzdeki sezonu bekliyoruz gel aralık 2015, gell :)

@OzaN bu diziyide bitirdik biran önce başka bir dizi bulman lazım bize :))
ilk 2 bölümü izledim fos çıktı dizi ama diğer diziler noel tatilindeyken gideri var
umudumuz şu havada takla atan kız maşşallah ne güzel öldürüyor adamları ne güzel fantezileri var yatakta

@Çiğdem- bu diziyi izlemez
parlak totoşlar yerine gerçek adamlar var kubilay amca 15 jensen şeyinde:X

@destere bayılır kız çiğdem marco polo senin the 100 dki finn gibi destere ona yazmıştı azıcık buna da yazıyordur kesin:X

8. Bölüm çok güzeldi. Son sahneye kadar soluksuz izledim.

Savaş sahnelerini görememek üzdü biraz ama yine çok güzeldi.

Mavi Prenses yada Nurgüi fena çıktı. Kız sevgilisini öldürdü. Helal olsun. Gözü yükseklerde.:F En son Marco'yu yanına çekmek için verdi adama.:F Büyük aşk başladı.:Z

Khutulun ile p*ç çocuk işi pişirdiler iyice. Jincim yakaladı o sahne güldürdü.:F

Şu kol kesme sahnesi neydi öyle.ss Çok tiksindim. Çokda üzüldüm.

Dudakları toplanmış kızın hikayesini öğrendik. Çok dokunaklı sahneydi. Kıydı canına.:(

Jincim'in hırsıyla Marco Polo harcanacak gibi. Kubilay affedecektir ama büyük olay var yaw.

Bölümler gitgide soluksuz izlettiriyor. 9/10

ilk 2 bölümü izledim fos çıktı dizi ama diğer diziler noel tatilindeyken gideri var
umudumuz şu havada takla atan kız maşşallah ne güzel öldürüyor adamları ne güzel fantezileri var yatakta

@Çiğdem- bu diziyi izlemez
parlak totoşlar yerine gerçek adamlar var kubilay amca 15 jensen şeyinde:X

@destere bayılır kız çiğdem marco polo senin the 100 dki finn gibi destere ona yazmıştı azıcık buna da yazıyordur kesin:X
ikinci bölüm bir harikaydı nasıl fos çıktı ya ? ayrıca @Çiğdem- diziye bayılır çünkü marco var marko onun jensenlerini üçe katlar :) kızı diziden soğutma bana söz verdi benimle evlenecek pardon diziyi izleyecek diyecektim:) bazen karışıyor böyle laflar :)
kubilay çok ilginç bir karakter arasan öyle balon bulamazsın tam bir moğol karakteri belkide orda çinlilik karışmamış tek vatandaş dötü başı dağınık bir halde çok doğal bir duruşu var kurbağanın :)

8. Bölüm çok güzeldi. Son sahneye kadar soluksuz izledim.

Savaş sahnelerini görememek üzdü biraz ama yine çok güzeldi.

Mavi Prenses yada Nurgüi fena çıktı. Kız sevgilisini öldürdü. Helal olsun. Gözü yükseklerde.:F En son Marco'yu yanına çekmek için verdi adama.:F Büyük aşk başladı.:Z

Khutulun ile p*ç çocuk işi pişirdiler iyice. Jincim yakaladı o sahne güldürdü.:F

Şu kol kesme sahnesi neydi öyle.ss Çok tiksindim. Çokda üzüldüm.

Dudakları toplanmış kızın hikayesini öğrendik. Çok dokunaklı sahneydi. Kıydı canına.:(

Jincim'in hırsıyla Marco Polo harcanacak gibi. Kubilay affedecektir ama büyük olay var yaw.

Bölümler gitgide soluksuz izlettiriyor. 9/10
khutulun un gölü var çip prens te o yüzden bilerek yenildi bamyaya :)
kukuçin sevgilisini öldürdü ama en sadık yardımcısınıda kaybetti kızın bundan sonra koruyanıda olmayacak saldırılara açık hale geldi her bir malzemesi :)

ikinci bölüm bir harikaydı nasıl fos çıktı ya ? ayrıca @Çiğdem- diziye bayılır çünkü marco var marko onun jensenlerini üçe katlar :) kızı diziden soğutma bana söz verdi benimle evlenecek pardon diziyi izleyecek diyecektim:) bazen karışıyor böyle laflar :)
kubilay çok ilginç bir karakter arasan öyle balon bulamazsın tam bir moğol karakteri belkide orda çinlilik karışmamış tek vatandaş dötü başı dağınık bir halde çok doğal bir duruşu var kurbağanın :)
bence kubilay amca ilginç @Çiğdeem- in jensenını-josephini-ianını topla 15 le çarp bir kubilay amca etmezler :)))

bildiğin fos dizi bence da vinci's demons dan düşük bir dizi 90 milyon harcamışlar nereye harcamışlar çözemedim kubilay amca paraları yedi herhalde :X

khutulun un gölü var çip prens te o yüzden bilerek yenildi bamyaya :)
kukuçin sevgilisini öldürdü ama en sadık yardımcısınıda kaybetti kızın bundan sonra koruyanıda olmayacak saldırılara açık hale geldi her bir malzemesi :)

Bu sebeple Marco'yu yanına çekti o zaman.

bence kubilay amca ilginç @Çiğdeem- in jensenını-josephini-ianını topla 15 le çarp bir kubilay amca etmezler :)))

bildiğin fos dizi bence da vinci's demons dan düşük bir dizi 90 milyon harcamışlar nereye harcamışlar çözemedim kubilay amca paraları yedi herhalde :X
dizinin her sahnesi oscar lık sen devam et daha neler var neler muhteşem bişey ya hızımı alamayıp iki günde bitirdim :)
bana kalsada kubilay @Çiğdem- in jensenlerini sol tarafında boncuk niyetine taşır ama kızların bakış açısı farklı oluyor onlara parlak lazım :)

Bu sebeple Marco'yu yanına çekti o zaman.
bayan kuku marco yu koruma olarakmı yanına çekti yoksa onunla ilgili başka projelerimi var ? bence korumaktan çok marcoyla oynaşmak istiyor kadın :)
ya son bölümde bir sahne vardı çok komikti son bölüme gelince mutlaka beni etiketle :)

dizinin her sahnesi oscar lık sen devam et daha neler var neler muhteşem bişey ya hızımı alamayıp iki günde bitirdim :)
bana kalsada kubilay @Çiğdem- in jensenlerini sol tarafında boncuk niyetine taşır ama kızların bakış açısı farklı oluyor onlara parlak lazım :)
valla oscarlı ksahne bekledim son dakikalarda ama kubişle kardşi savaşt ısadece :X grçi anlamlıydı sahne ama beklentiyi karşılamadı

bayan kuku marco yu koruma olarakmı yanına çekti yoksa onunla ilgili başka projelerimi var ? bence korumaktan çok marcoyla oynaşmak istiyor kadın :)
ya son bölümde bir sahne vardı çok komikti son bölüme gelince mutlaka beni etiketle :)

Tamam izliyorum 9'u zaten.:X

valla oscarlı ksahne bekledim son dakikalarda ama kubişle kardşi savaşt ısadece :X grçi anlamlıydı sahne ama beklentiyi karşılamadı
işte o sahnede senin favorin ayyaş selim aklıma geldi :) bir zamanlar ordunun önünde ne krallar varmış kendini ordu için feda eden ? ama bir zamanlar gelmiş senin ayyaş selimler sarayda yan gelip oğlanlarla oynaşmayı tercih etmiş :)
orda kubilayın yaptığı hareket her iki orduyuda kırımdan kurtardı :)

işte o sahnede senin favorin ayyaş selim aklıma geldi :) bir zamanlar ordunun önünde ne krallar varmış kendini ordu için feda eden ? ama bir zamanlar gelmiş senin ayyaş selimler sarayda yan gelip oğlanlarla oynaşmayı tercih etmiş :)
orda kubilayın yaptığı hareket her iki orduyuda kırımdan kurtardı :)
ayyaş selim de kubilay amca gibi toto büyütmüş olsa onu da savunurdun :X

ayyaş selim de kubilay amca gibi toto büyütmüş olsa onu da savunurdun :X
marifet arkayı büyütmekte değil savaş gelince arkayı kaldırıp bir zahmet ordulara öncülük etmekte :)
senin ayyaş ömür boyu yan gelip yatarken gerçek krallar padişahlar ordunun önünde çatır çatır adam doğruyormuş yürek varmış adamlarda bozulmamış ruhları :)

9. Bölüm

Gerilim ve heyecanın tavan bölümlerindendi. Şahaneydi bence.

Polo'ya ne oalcak onu izledik bu bölüm. Ama tabiki kurtulacaktı. Güzelde oldu ama o vezire kıymayaydınız.ss

Polo'nun duruşma sahnesi güzeldi. Orada kurtulamayacağı belliydi zaten.

Polo'yu kurtarmak için Kör Kaşiş'den sonra Vezir Yusuf'un eli geldi.

Çekirge kafalı imparatoriçeyi tutsak etmiş. Ufaklığıda iyi yetiştiriyor.:F

Marco'nun taktik işe yarayacakmı bakalım. Vezir'i feda ettiler onun uğruna.ss

Bölüm güzeldi. 9.3/10

Sezon bitti. 10. Bölüm.:X

Muhteşemdi. Her yönüyle süperdi.

Kubiley Kuzenini en önemlisi Khutulun'u sürgüne gönderdi. Adam dev atar yaptı. Sanki her şey bitiyormuş gibi kaybedeceklermiş gibi hissettirdi bu olaydı.
Khutulun ile P*çi ayırana aşk olsun. Buluştular yine. Kubi ölürse yerine gelecekler galiba.:F
Çekirge'nin küçük han ile olayları şahane. Hem güldürüyor hemde ders niteliğinde resmen.:F

Mavi Prensesi patlattılar galiba. O yumurtda neyin nesiymiş öyle. Saçma geldi ama Marco demekki o gün tam götürememiş Mavi prensesi.

Mei Len ile Ahmet iyi ikili olmuş gibi. Sağlam olaylar yapacaklar ama Ahmet' varis değil ki. Saçma geldi. Sondaki görüntü şaşırttı tabi.

Kubilay'ın savaş kararlılığı iyiydi. Savaşta ise mancınıkları bir ara işe yaramayacak sandım fena gerilimdi ama boşa heyecanmış.:F Savaşı kazandık tek yaralı ile.
Jincim ile Marco'nun kavgası ve barışması güzel sahnelerdi. Jincim'de adam oalcak gibi.

Neyse sezonu iyi bitirdik. 9.5/10 .:X @destere

9. Bölüm

Gerilim ve heyecanın tavan bölümlerindendi. Şahaneydi bence.

Polo'ya ne oalcak onu izledik bu bölüm. Ama tabiki kurtulacaktı. Güzelde oldu ama o vezire kıymayaydınız.ss

Polo'nun duruşma sahnesi güzeldi. Orada kurtulamayacağı belliydi zaten.

Polo'yu kurtarmak için Kör Kaşiş'den sonra Vezir Yusuf'un eli geldi.

Çekirge kafalı imparatoriçeyi tutsak etmiş. Ufaklığıda iyi yetiştiriyor.:F

Marco'nun taktik işe yarayacakmı bakalım. Vezir'i feda ettiler onun uğruna.ss

Bölüm güzeldi. 9.3/10
çekirge ufaklıkla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyordu :) 5000 asker desteğini 10000 askere çıkartırken ufaklık bebeği kullanışı hoştu :)

Sezon bitti. 10. Bölüm.:X

Muhteşemdi. Her yönüyle süperdi.

Kubiley Kuzenini en önemlisi Khutulun'u sürgüne gönderdi. Adam dev atar yaptı. Sanki her şey bitiyormuş gibi kaybedeceklermiş gibi hissettirdi bu olaydı.
Khutulun ile P*çi ayırana aşk olsun. Buluştular yine. Kubi ölürse yerine gelecekler galiba.:F
Çekirge'nin küçük han ile olayları şahane. Hem güldürüyor hemde ders niteliğinde resmen.:F

Mavi Prensesi patlattılar galiba. O yumurtda neyin nesiymiş öyle. Saçma geldi ama Marco demekki o gün tam götürememiş Mavi prensesi.

Mei Len ile Ahmet iyi ikili olmuş gibi. Sağlam olaylar yapacaklar ama Ahmet' varis değil ki. Saçma geldi. Sondaki görüntü şaşırttı tabi.

Kubilay'ın savaş kararlılığı iyiydi. Savaşta ise mancınıkları bir ara işe yaramayacak sandım fena gerilimdi ama boşa heyecanmış.:F Savaşı kazandık tek yaralı ile.
Jincim ile Marco'nun kavgası ve barışması güzel sahnelerdi. Jincim'de adam oalcak gibi.

Neyse sezonu iyi bitirdik. 9.5/10 .:X @destere
sen o yumurta sahnesini anlayamamışlsın sanırım :)
güvercin yumurtasını kukuçine sokup çeviriyorlar ebeler ama kan yok çünkü kız bakire değil marco ile fingirdeşmişti :)
ama chabi adlı kraliçe bir kere kıza göz koymuş illaki gelini yapacak ya alıyor yumurtayı bu sefer kıza yumurtayı yerleştirirken parmağıylada kızın namahrem yerini bilerek kanatıyorki yumurta kanlı çıksın :) yumurta kanlı çıkınca çevresindekiler tamamdır kız bakire bu düğün olur diyorlar :) yani iş formalite kraliçe istiyorsa kızı isterse bakire olmasada bakire çıkarır istemese bakire olsa bile bozuk der almaz olay kraliçede bitiryor :)

sen o yumurta sahnesini anlayamamışlsın sanırım :)
güvercin yumurtasını kukuçine sokup çeviriyorlar ebeler ama kan yok çünkü kız bakire değil marco ile fingirdeşmişti :)
ama chabi adlı kraliçe bir kere kıza göz koymuş illaki gelini yapacak ya alıyor yumurtayı bu sefer kıza yumurtayı yerleştirirken parmağıylada kızın namahrem yerini bilerek kanatıyorki yumurta kanlı çıksın :) yumurta kanlı çıkınca çevresindekiler tamamdır kız bakire bu düğün olur diyorlar :) yani iş formalite kraliçe istiyorsa kızı isterse bakire olmasada bakire çıkarır istemese bakire olsa bile bozuk der almaz olay kraliçede bitiryor :)

Waow ben o kısmı tamamen yanlış anlamışım. Zaten orada diyordu bilirsin prensesim bu formalite işleri diye.😱:F

ya işte yumurtayı çevirirken taktiği bilmek lazım :)) taktiği bilirsen istediğin sonucu almak mümkün :)

Ahahaa.:F
Neyse nasıl diziydi şu seni cezbeden sahneler dışında. Bence çok iyi bir başlangıç sezonu olmuş.:X AMa bundan sonra tökezlerse şaşırmam. Konu daraldı gibi. Kubilay çünkü sadece Çine hükmetmesiyle meşhur. Marco Polo gitmedende ölmüyor yani taht savaşıda yok. Ne olacak acep.:X