ilk 2 bölümü izledim fos çıktı dizi ama diğer diziler noel tatilindeyken gideri var1x10. Bölüm
SEZON FİNALİ
harika bir sezon finali, tek kelimeyle muhteşemdi
@sokak sanati bir an önce finale gelmen lazım neler var neler
marco nun mancınık projesini çok merak ediyordum acaba işe yarayacakmıydı ?
ilk denemede başarılı olamadı yine çuvallayacaklar dedim hatta sidao denen song hanedanının kaybedeceğine olan inancım azaldı çekirge kurtulacakmıydı tekrar ?
neyseki mancınık duvarı yıkmayı başardı mancınık atışlarının yapıldığı sahne çok güzeldi ,
jingim denen parlak veliaht marco ya kafayı takmıştı ama ölümdende kurtaran marco oldu
duvarların yıkılıp askerlerin içeri girdiği sırada song hanedanlığına marco nun tek başına dalışı mantıksız olsada aslında marco nun bir çok yerde olayın direk içinde bulunuşu mantıksız neyse marco daldı song hanedanlığına yalnız kör sifudan öğrendikleri sidao nun yanında işe yaramadı marco yu tek hareketle felçli hale getirdi
sifu ile sidao nun dövüşleri ninja dövüşlerinden bir demet sundu bize, sifu nun felç eden vuruşu ve sidao nun kellesini uçuruşu muhteşemdi
khutulun ile çip prens bamyanın karşılaşması güzel oldu
kaido ile kubilay ın arası açıldı umarım khutulun kaybolmaz ortadan
marco savaşa gitmeden önce kukuçi ye dönüşte kavuşacaklarına dair söz verdi ama döndüğünde kukuchi yerinde yoktu
kraliçe chabi nin kukuchi ye yaptırdığı bekaret kontrolü muhteşemdi, bu yöntemleri mutlaka öğrenmeniz lazım @xemrexxx @Harunnn60
ben size olayı anlatayım kısaca yumurtalı bekaret kontrolü nasıl olur
güvercin yumurtasını kukucinin kukusuna koydular! çevirerek çıkardılar eğer kanlıysa yumurta kukuchin bakire demekti eğer kansızsa bakire olmadığı anlaşılacaktı, ebeler yumurtayı kansız çıkardı ? ama chabi bir kere göz koymuştu kukuchin e, illaki gelini yapacaktı kızı ... onun için yumurtayı kaptığı gibi kukucin e tekrar soktu bu sefer sanırım parmağıyla kanattı kadını yumurta kanlı çıktı ) chabi muradına erdi yani , hileyle kukuchi yi bakire ilan ederek dop oğlu jingimle evlendirecek
son olarak bölümün 27. dakikasında oturarak ellerinde kemençeye benzer çalğılarla şarkı söyleyen çinliler harikaydı, sesleri mekanik tiz ve ilginç çıkıyordu müziğin temposunuda sevdim
önümüzdeki sezonu bekliyoruz gel aralık 2015, gell
@OzaN bu diziyide bitirdik biran önce başka bir dizi bulman lazım bize )
umudumuz şu havada takla atan kız maşşallah ne güzel öldürüyor adamları ne güzel fantezileri var yatakta
@Çiğdem- bu diziyi izlemez
parlak totoşlar yerine gerçek adamlar var kubilay amca 15 jensen şeyinde
@destere bayılır kız çiğdem marco polo senin the 100 dki finn gibi destere ona yazmıştı azıcık buna da yazıyordur kesin