Müjde Racon Kesiyor (Halka 7. Bölüm) (Spoi Yok)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de Shoplifters ile Never Look Away'i rica ediciğim
Şimdi sen Roma’ya 5.5 mu verdin, 5.7 mi? Net bir şey söyle tabloya aktarayım.
Benim Filme verdiğim puan 5.5 di ama Tols ozaman 8.3 yada herneyse işte bir küsüratlı rakamı vardı, bende toplamında sen rahat hesapla diye extra 0.2 puan verdim. Böylede kalabilir sen bilirsin ama ben hesapta düz hesap olsun diye belirtmiştim

Anladım

Reactions: MEnes

@Tolstoyevski yoksa yan çarı @DarkLegenD var. O yüzden o hesap çoktan karıştı.

haha al birini vur ötekine
@DarkLegenD sana öfkelenmese bari. Çakisiyle dalar buraya

Bu arada senin gibi bildirimlerden kaçmıyorum ben. Biraz dinleyeneyim, araya başka film girmezse şu çarpışma ile ilgili mesajın aklımda İlkkez su Instagram'daki gibi kayıt kısmına ekledim. Geri dönüş yapacam senin sakin zamanında. Malum çok popülersinya, herkes seni bildirime boğunca devrelerin yanıyor

Zaten şunun şurasında puan verdiğim 4-5 film var, hesap falan karıştırmam yani.

Reactions: Dosi and Sherlock

Beni @destere bey sananlar peşimi bırakmıyor, onun üzerinden prim yapıyorum.
Çarpışma konusunu özelden konuşabiliriz ya, orada gözümden kaçmaz hem.

Reactions: Dosi
Beni @destere bey sananlar peşimi bırakmıyor, onun üzerinden prim yapıyorum.
Çarpışma konusunu özelden konuşabiliriz ya, orada gözümden kaçmaz hem.
Şu mevsu ile ilgili destereye şaka yapacam. Aman çaktırmayın
Bir ara profile ayarlarım birşet ve etiketlerim seni. Dur hemen cevaplayayim bari mesajını madem buralardasın

Reactions: Sherlock
öncelikle @MEnes sen @Sherlock un mesajını okuma
Spoi içeriyor

Gelelim sana Sherlock, bende bir diziden daima ters köşe beklemiyorum, izlediğim Halka'da ise o tarz şeyler pek yok. Farklı açıdan şaşırtıyor. Bak Çarpişma konusunda şöyle bir eleştiri yapabilirim : Hani bir keresinde Kerem'in annesi vuruldu sanmıştık ama hemen ön izlemede vurulmadığı açığa çıktı. Heyecanı öldürmüşlerdi.
Zeynep ile Veli sahneside herzaman yaptıkları gibi bize sonradan gösterilseydi daha iyi olurdu. Böyle gidişatı az çok tahmin edince alacağımız tadın kıvami azaliyor.
Yani Demek istediğim müdüre savcıdan telefon gelince işte o sahnede Veli'nin Zeynep'e olan şartlarını gösterselerdi bize. Veli'nin karakol sahneleri daha vurucu olurdu.
Duygusallık açısindada Kadir ile annesinin sahnesinin iyi olduğunu bende belirttim. Bu şekildeki duygusalıkları iyi harmanlıyorlar. Kerem ve Annesi ile olan sahnelerdede başarılı sahneler izlemistik.

Son düzenleme:
Reactions: Sherlock and MEnes
Akşam dizinin 2.bölümünü bakma fırsatını yakalayamadım, 2.bölümü sabah ancak bitirdim dizinin 3.bölümünü bitirip pazara 4-5 bölümünü planlıyorum

Sanki dizi onun üzerine kurulu. Aman ne halin varsa gör. Kaliteli bir diziden mahrum kalan sen olursun
Fazilet dışında ortak bir dizimiz olmadı sanırım.
Çukur, Kadın ve Avlu'ya bekleriz seni. Olmadı yeni sezonda yeni bir dizi buluruz.

Fazilet dışında ortak bir dizimiz olmadı sanırım.
Çukur, Kadın ve Avlu'ya bekleriz seni. Olmadı yeni sezonda yeni bir dizi buluruz.
Türk dizilerine pek bulaşmıyorum artik. Halka üst düzeyde olduğu için bulaştım

Bahsettiğin şeyler kurguyla alakalı biraz, anladığım kadarıyla flashback yöntemi ile Veli’nin şartlarını sunduğunu gösterseler daha iyi olurdu demişsin ama bu bir tercih meselesi. Dediğin gibi belki daha şaşırtıcı olabilirdi bahsettiğin bir kurguda izleseydik o sahneleri ama ben şikayetçi değilim açıkçası. Tatmin oldum kendi adıma konuşmam gerekirse.

yes aynen o tarz demeye çalıştım. Biliyorsun türkcem bazen anlatmaya çalıstığımı anlatmakta zorluyor beni
@dreamy
Neyseki Sherlock nickinin hakkını verebilmişsin bugün

Reactions: dreamy and Sherlock
yes aynen o tarz demeye çalıştım. Biliyorsun türkcem bazen anlatmaya çalıstığımı anlatmakta zorluyor beni
@dreamy
Neyseki Sherlock nickinin hakkını verebilmişsin bugün

Açık konuşmam gerekirse dilimizi çoğu Türk'den çok daha iyi konuşuyor ve kullanıyorsun. Kendini hiç küçümseme bu konuda.

Açık konuşmam gerekirse dilimizi çoğu Türk'den çok daha iyi konuşuyor ve kullanıyorsun. Kendini hiç küçümseme bu konuda.
bazen baya içinden çıkamadığım oluyor, ama var ya bu forum sayesinde baya baya ilerlettim. eskiden hele ilk zamanlarda @xemrexxx beyle tartıştığımda olmuştu yanlış anlaşılmalardan dolayı
hem anlamak hemde anlatmakta sıkıntı olabiliyordu

Salı günü belli olur sonuç, sen yine de o kadar emin olma
Asla umudumuzu kaybetmemeliyiz bu hayatta
Salı günü evet ak ve kara belli olacak.

Bu arada Shoplifters filmini aradan çıkardım? sen okadar dillendirdin. izlemişsindir herhalde ve Roma'dan daha iyi buldum