Klasik Lost - Dizi Yorumları

1x10

Uçak kazası oluyor, onlarca insan ölüyor. 50'ye yakın insan kurtuluyor. Adam gidip aralarına karışıyor. :D Nerden geliyo bu rahatlık? .s Neyse bence Ethan ile Fransız kadının bir bağlantısı olabilir. Yoksa bu kadar yakın zamanlarda öğrenmezdik her ikisine de.
8/10

1x11
Ethan'ın ne istediğini tam olarak anlamadım. İkisini birden istiyorsa Charlie'den neden vazgeçti? Madem Charlie'yi öldürecektin neden Claire'yi kaçıracağın zaman öldürmedin? Bana mantıksız geldi. Ama bence bebeği alacaklar ve Claire'yi serbest bırakacaklar.

Bu arada Jack'in kahraman olmasından usandım artık. Bu bölüm de vura vura hayata geri döndürdü Charlie'yi. Bana inandırıcı gelmiyor.

Sawyer ve Sayid birlikte bir maceraya atılsa ne güzel olur. İyi malzeme çıkar oradan. :D
8.5/10

1x12

Çantayı büyüttüler büyüttüler içinden oyuncak uçak mı çıktı? Bu mu yani? :D O değil de çanta orada ne arıyordu?

Kate geçmiş hayatında bayağı şerefsiz bir şahsiyetmiş. :D Jack'in hayatından parçalar gösterileceğine Kate'in hayatını daha da yakından tanımayı isterim.
8/10

1x22

Yine iyi bölümdü. Sonlara doğru iyice zirve yapacak bence.

O kapakta ne var iyice meraklandım. Michael'in çocuğunda da bir gariplikler var. Locke'a kapağı açma dedi ama kapağı nereden biliyor?

Kate'in geçmişine de üzüldüm. Uçağın sırrını merak ediyordum çocukluk arkadaşının uçağıymış. Annesiyle olan ilişkisini anlamadım ama.

8.5/10

1x23

Bu bölüm de heyecanlıydı sürekli bir soru işareti var.

Michael'lar gemiyi yapıp gitti ama bir sorun çıkar bence.
Fransız kadının diğerleri dediği kim acaba çok merak ediyorum. Bir de ilk kez Michelle Rodriguez'i gördük bugün. Jack'in geçmişinde gözüküyordu ama adaya nasıl gelecek acaba?

9/10

1x24

Bu bölüm de süperdi. Özellikle sonlara doğru.

Demek Claire'i rahatsız eden Fransız kadındı. Bebeğini almak için. Ethan da büyük ihtimal onun adamıydı. Dinamitin adamın elinde patladığı sahneye güldüm nedense.:D Hurley'nin o an şaşkın bir şekilde "dude" diyişi koparttı beni.:D

9.5/10

1x25

Çok iyi bir sezon finaliydi. Tüm bölüm heyecanlıydı.

Bebeği kurtarmaları iyi oldu. Fransız kadın tam delirmiş. Walt'u niye kaçırdılar ve kim kaçırdı?

Kapaktan ne çıkacak acaba?

Sonunda da herkesin uçağa nasıl bindiğini göstermeleri güzeldi.

9/10

2x1

Çok iyi başladı. Mükemmel gidiyor dizi.

Başları durgun olsa da sonu müthişti. Desmond kim acaba? Kapakta ne işi var falan. Bu arada bu bölüm teknedekileri hiç göremedik. Walt'u gördü bir tek Shannon. Bunları iyi bir yerlere bağlarlarsa gelmiş geçmiş en iyi senaryo bence.

9/10

1x13
Sıkıldım bu bölüm.
Kardeşler meğersem birbirlerini seviyorlarmış. :d Adada neden kendilerini çift diye tanıtmadılar ki?

Ayrıca Locke'un, Boone'a neden böyle bir şey yaptığını çözemedim? Locke'a da iyi dedik ama bulduğu şeyleri saklaması hoş değil.
7/10

1x14
Yine benim pek sevemediğim bir bölüm. Belki de benden kaynaklanıyordur bu durum ama devam etmesini istemiyorum.
Zencilerin hikayesi de beni sarmadı.

Dizide artık birilerinin ormana gidip kaybolmasından bıktım. Ormandaki şeyleri bize göstermeye çalışıyor olabilirler, ama tek yolu olamaz ya bunun.

Claire'nın dönmesine sevindim. Muhtemelen bebeğini aldılar kadının ama neden? Medyum da bebek üzerinde çok durmuştu.

Sawyer'in sahneleri çok az ya. :D
7.5/10

2x1

Çok iyi başladı. Mükemmel gidiyor dizi.

Başları durgun olsa da sonu müthişti. Desmond kim acaba? Kapakta ne işi var falan. Bu arada bu bölüm teknedekileri hiç göremedik. Walt'u gördü bir tek Shannon. Bunları iyi bir yerlere bağlarlarsa gelmiş geçmiş en iyi senaryo bence.

9/10
Vay Des ile tanışmışsın galiba, hayırlı olsun :D Diğerleri falan iyice güzelleşecek dizi :D

2x2

Yine sonuyla hayran bırakan bir bölüm daha.

Bölümün yarısı Kate ve Locke'un nasıl girdiğiyle geçti. Bir de gemidekiler vardı. Diğerlerini de gördük sonunda.:D Buradan sonra baya heyecan olacak artık. Desmond ve diğerlerinin olayını çok merak ediyorum.

8.5/10

Yorumlarınızı okuyunca yine heyecanlandım. Valla büyük efsaneydi ya. "Lost çok bozmuş", "Sonu rüyaymış yaa" gibi argümanlara kanıp bu diziyi kaçıranlara acıyorum. Bu dizi kadar izleyiciyi merakta bırakan, gizem ögesinin harika olduğu başka bir dizi daha gelmedi, muhtemelen gelmez de...

Bir gün mutlaka baştan izleyeceğim diziyi ama daha zaman geçsin istiyorum üstünden. :)

Şu dizinin 2. bölümüne geçmek bir türlü kısmet olmadı. Oysa tablette inik şekilde duruyor. :(

Yorumlarınızı okuyunca yine heyecanlandım. Valla büyük efsaneydi ya. "Lost çok bozmuş", "Sonu rüyaymış yaa" gibi argümanlara kanıp bu diziyi kaçıranlara acıyorum. Bu dizi kadar izleyiciyi merakta bırakan, gizem ögesinin harika olduğu başka bir dizi daha gelmedi, muhtemelen gelmez de...

Bir gün mutlaka baştan izleyeceğim diziyi ama daha zaman geçsin istiyorum üstünden. :)
Ben yeniden başladım, şuan izlediğim bölümlerde birçok detayı ilk defa izliyormuşum gibi geliyor ama malesef belli başlı olayların ana hatlarını henüz unutamadığım için ilk defa izlediğimdeki tadı alamıyorum. O yüzden haklıymışsın, üzerinden temiz en az 10 sene geçmesi lazım ki daha keyifle izlensin. Bitireli yaklaşık 3.5 yıl oldu, 7 yıl sonra yani 2022 eğer yaşarsam ve başıma bir şey gelmemişse yeniden başlayacağım. Şimdilik paydos. :)

1x16

Güzel bölümdü.

Sawyer'in hikayesini biraz daha ayrıntılı bir şekilde gördük bu bölüm. Domuz ile girdiği mücadele güldürdü. :D Adamı öldürmesi ve öldürdüğü adamın yanlış kişi olması da şaşırttı. Ayrıca

Puanım: 8.5/10

1x17

Yine güzeldi bölüm. Koreli çiftin önceki hikayesini genel olarak beğenmiştim. Bu bölümdeki ayrıntılı hali daha da iyiydi.

Tabii ortada çift kalmadı gibi ama ilerleyen bölümlerde barışırlar herhalde. :)

Salı yakanın koreli adam olmadığını tahmin etmiştim. Ben John Locke'tan biraz şüphelenmiştim ama Walt'ın yakmış olması şaşırttı.

Puanım: 8.5/10

1x15
Claire'nın dönmesiyle dizi son iki bölümlük durgunluğuna son verdi. Ethan'ı tanıma fırsatımızı elimizden alan Charlie'ye selamlar.
9/10
1x16
Keyifli bir bölümdü.
Sawyer'in yanlış adamı öldürmesine üzüldüm. :( Jack'in babasıyla konuşmuş olmaları da ayrı bir güzeldi.
8.5/10

1x17
Micheal çok fevri davrandı. Adam böyle bir şey yaparak bir şey elde edemez ki, aksine senden kurtulmayı isterdi. Sawyer da bir daha Michael'la takılmasın. Kate ile takılsın. :D

Walt'ın salı yakması beni de şaşırttı. Şimdi bir daha yapınca, bir daha mı yakacak? :D O değil de Walt kutup ayısı seni sıkıştırdığında "bry svym bn yha.ss" demiyordun? :D

Bir küçük ayrıntı yakaladım bu bölüm. Bendeki sürümde 15.07 dakikada Hurley gözüküyor televizyonda. Hani Jin, kayınbabasının verdiği ilk görevi yapmaya gittiğinde. Adam köpek falan da vermişti hatta. Sence tv'deki Hurley mi? Yoksa ben mi benzettim. @gundix123
8.5/10

@berkann

Televizyondaki Hurley evet.:D Onun hikayesi çok ilginç.:D

2x3

Kapağın sırrını açıkladılar. Bana pek mantıklı gelmedi her 108 dakikada bir düğmeye basılamasının gerektiği ama belki ilerde mantıklı bir şeye oturturlar.

Sawyer'ları iyi kerizledi kız.:D

Bu arada Locke reyize üzüldüm yine. Adamın ne pislik bir babası varmış ya.:(

8.5/10

2x4

Sawyer'ları kaçıranlar iyiymiş aslında. Onlar da uçaktan kurtulan ayrı bir grupmuş.

Hurley'nin yemekleri dağıtma fikri iyiydi. Sonunda yine herkes tarafından sevilen biri oldu.

Zenci kadın o kadar bölüm kocam ölmedi diyordu meğerse ölmemiş harbiden. Öbür gruptaymış.

9/10

Son düzenleme: