@berkann Hayır yani yakışıklılıktan değil. O kadar artistleniyor sonra Jack reyiz 2 vurunca susuyor her seferinde.
Ayrıca Boone onun eşyalarını mı karıştırıyor? Adam milletin çantasını çalıyor o zaman onun eşyası mı oluyor?
Desmond ve Charlie1x17
Bu bölüm de güzeldi iyi olaylar oldu.
Koreliler sıktı artık ama. Bu arada dizide müthiş ayrıntılar var. Jin'in gittiği evde televizyonda Hurley vardı. Acaba Hurley'nin hikayesi ne daha göstermediler.
Salı yakanın Walt olması şaşırttı. Çocuk adada kalmak istiyormuş.
8/10
Beyler en sevdiğiniz karakterler kim? @berkann @gundix123 @Tolstoyevski @yatutarsa
Kate**, Jack*****, Hurley***, Charlie**, Sawyer*****, Lock****, Desmond***, Benjamin****, Ana Lucia*****, Mr.Eko*****, Faraday*****, Koreli Çift** (Jin-Sun), Çinli medyum**, Charlotte**, Juliette**, Sayid**, Jacop***, Boone**, Shannon*, Claria*1x17
Koreliler sıktı artık ama. Bu arada dizide müthiş ayrıntılar var. Jin'in gittiği evde televizyonda Hurley vardı. Acaba Hurley'nin hikayesi ne daha göstermediler.
8/10
Beyler en sevdiğiniz karakterler kim? @berkann @gundix123 @Tolstoyevski @yatutarsa
Şimdilik:1x17
8/10
Mr.Eko'yu çok merak ediyorum Adebisi'nin bu dizideki rolü nasıl acaba? Michael ve Walt'ı ben de sevmedim.Kate**, Jack*****, Hurley***, Charlie**, Sawyer*****, Lock****, Desmond***, Benjamin****, Ana Lucia*****, Mr.Eko*****, Faraday*****, Koreli Çift** (Jin-Sun), Çinli medyum**, Charlotte**, Juliette**, Sayid**, Jacop***, Boone**, Shannon*, Claria*
Genel olarak hepsini severim, yıldızlar sevme derecemi gösteriyor, arada daha çıkmamış karakterler var aman araştırma yapma.
Micheal'ın ikide bir "Waaaaalt Wallt" diye kulağımızı tırmalayışı ve... Ayrıca Walt'ın da büyük kö
pek aşkı yüzünden ikisini pek sevmem. Yine de efsanedirler, ötekileri gibi.
Ben Jack ve Hurley'i seviyorum. Sawyer'ı da karakter olarak sevmem ama komik adam.Şimdilik:
Şimdilik bu kadar olsun ya, kalanlarını da sevmiyor değilim ama pek bağlantım da yok onlara. Sen kimleri seviyorsun?1- Sawyer: Önceden de dediğim gibi seven yok adamı adada. Bu kadar sevilmeyecek bir şey yapmadı.
2- Claire ve Charlie: Aslında ikisi de çok öne çıkan karakterler değiller. Bu yüzden avantajlılar.
Sayid'i de sevmiyorum gibi. Bir de Koreli adam çok gıcık.
John Locke, Jack ve Kate sanırım. Ama sevmediğim bir karakter de yok açıkçası.1x17
8/10
spoiler'ı tamamen bitirmeyenlerden başkası açmasın hangi sezonun spoiler'ı ondan da emin değilimKate**, Jack*****, Hurley***, Charlie**, Sawyer*****, Lock****, Desmond***, Benjamin****, Ana Lucia*****, Mr.Eko*****, Faraday*****, Koreli Çift** (Jin-Sun), Çinli medyum**, Charlotte**, Juliette**, Sayid**, Jacop***, Boone**, Shannon*, Claria*
Genel olarak hepsini severim, yıldızlar sevme derecemi gösteriyor, arada daha çıkmamış karakterler var aman araştırma yapma.
Micheal'ın ikide bir "Waaaaalt Wallt" diye kulağımızı tırmalayışı ve... Ayrıca Walt'ın da büyük köpek aşkı yüzünden ikisini pek sevmem. Yine de efsanedirler, ötekileri gibi.
Bitirmeyen bakmasın spoilerispoiler'ı tamamen bitirmeyenlerden başkası açmasın hangi sezonun spoiler'ı ondan da emin değilim
Michael, Waaaaalt Walt bir de "They took my son!" dedikçe acayip sinir olurdum. Keşke The Others oğlunu da kendisini de ilk sezondan öldürseydi de kurtulsaydık
Bitirmeyen bakmasın spoileri
Neyseki sezon 2 den sonra çok nadir görünüyorlar. Asıl dizi bence 2.sezon ve sonrasında başlıyordu.