Klasik Lost - Dizi Yorumları

@berkann Hayır yani yakışıklılıktan değil. O kadar artistleniyor sonra Jack reyiz 2 vurunca susuyor her seferinde.:D

Ayrıca Boone onun eşyalarını mı karıştırıyor? Adam milletin çantasını çalıyor o zaman onun eşyası mı oluyor? :D

1x8

Önceki bölüme göre daha güzel bir bölümdü. Sıkılmadan izledim. :)

Sawyer bu bölümkü olaylarda genel olarak haksızdı. Kötü bir geçmiş yaşamış olması onun şu anda kötü şeyler yaptığı gerçeğini değiştirmiyor hem eski yaşamında hem de ada hayatında. Sayid'in bıçakla Sawyer'in üzerine yürümesi haricinde haksız bir yanı da yoktu bence. Çünkü eldeki tek şüpheli o ve gerçeği de saklıyor.

Sayid'e vuran ve aletleri parçalayan kim merak konusu. :)

Hamile kadını bu bölüm gördük. İyi insan lafının üstüne gelirmiş. :D

Puanım: 8.5/10

1x15

Bu bölüm hoşuma gitti.

Charlie Ethan'ı öldürmese daha iyiydi. Soru işaretlerini gideremedik maalesef. Umarım ileride neyin ne olduğu ortaya çıkar. Ethan kimdi? Claire'i neden istiyor vs. vs.

8.5/10

1x13

Ilk büyük şoka girdiğim bölümdü. Yeri bende ayrıdır. Ayrıca ilk izlediğimde farketmediğim ufak detayı da farkettim,

Boonne'un karakol sahnesinde arkadaki elemanın Sawyer olması :D Kader işte

Lock''ın Boone'un kafasına sürdüğü karışım ve sonrasında oluşan halisülasyon... Gerçekte de öyle karışımlar var, insan bilinçaltını açığa çıkaran.

Tabi Shanne'in öldüğünü gördüğümde büyük şoka uğradım, hiç beklemiyordum derken. .. halisülasyon olduğunu öğrenmek. Işte Lost kafası ne nedir hiçbir zaman emin olma :D

Her bölümde yalnızca bir karakterin hikayesini anlatmaları, Lost u efsane yapan en büyük detaylardan biri. Öyle amatör diziler var ki, bir bölümde elli bin karakterin özelliklerini göstermeye çalışıyorlar. Sonrası erken final oluyor tabi.

Bölümler giderek güzelleşiyor, efsaneüstüleşiyor. :)

8.8/10

S1.e14

Bu bölüm biraz durgundu ama yine heyecan içinde bıraktı.

Micheal ile oğlunun hikayesi pek de ilgi çekici değil. Ama bir noktadan sonra anlatmaları gerekiyordu. Bakalım ikisinin kaderi ne olacak?

beklenmedik bir son sahne daha. Isler iyice gizemli hale geliyor.

Bu arada Charlie nin günlüğü okuyup okumama konusundaki kararsız hareketleri de efsane idi. :D

@berkann Hayır yani yakışıklılıktan değil. O kadar artistleniyor sonra Jack reyiz 2 vurunca susuyor her seferinde.:D

Ayrıca Boone onun eşyalarını mı karıştırıyor? Adam milletin çantasını çalıyor o zaman onun eşyası mı oluyor? :D
Ölülerin çantasını alıyor ve ölüler bundan çok şikayetçiler. :D
1x9
Sayid'in hayatı merak ettiğim bir hayattı. Ve şu ana kadar Kate ile birlikte en iyi geçmişe sahipmiş.
Fransız kadını gördük. Şaşırdım açıkçası 16 yıldır yaşamasına ve akıl sağlığının, beden sağlığının yerinde olmasına. Allah'ın hikmeti işte. :D Er ya da geç bizimkilerin yanına inecektir Fransız kadın.

Adada başka insanlar varsa ve bu insanlar bir uçak kazasını -yabani olsalar bile sesi, dumanı- fark etmeleri gerekirdi.

Nadia-Sayid ilişkisi üzdü. Özellikle Nadia'nın yazdığı mesaj güzeldi. :(

Bu arada şunu da belirteyim son zamanlarda Jack'e karşı nötrleşmeye başladım. Keşke senaristler bize en başında Jack'i pohpohlamasalardı.
Dizinin şu ana kadarki en iyi bölümüydü. 9.5/10

1x16

Bu bölüm pek önemli bir olay olmadı ama nedense hoşuma gitti. Sawyer'ın sahneleri sıkmıyor. Bu arada herkesin hikayesini anlattılar, Hurley'nin hikayesini anlatmadılar. Onu da anlatsalar ya.:D

Sawyer'ın kazadan önce Jack'in babasıyla konuşması ve Jack'in adamın oğlu olduğunu anlaması güzel sahneydi.

8.5/10

1x17

Bu bölüm de güzeldi iyi olaylar oldu.

Koreliler sıktı artık ama. Bu arada dizide müthiş ayrıntılar var. Jin'in gittiği evde televizyonda Hurley vardı.:D Acaba Hurley'nin hikayesi ne daha göstermediler.

Salı yakanın Walt olması şaşırttı. Çocuk adada kalmak istiyormuş.

8/10

Beyler en sevdiğiniz karakterler kim? @berkann @gundix123 @Tolstoyevski @yatutarsa

1x17

Koreliler sıktı artık ama. Bu arada dizide müthiş ayrıntılar var. Jin'in gittiği evde televizyonda Hurley vardı.:D Acaba Hurley'nin hikayesi ne daha göstermediler.

8/10

Beyler en sevdiğiniz karakterler kim? @berkann @gundix123 @Tolstoyevski @yatutarsa
Desmond ve Charlie :D

1x17

8/10

Kate**, Jack*****, Hurley***, Charlie**, Sawyer*****, Lock****, Desmond***, Benjamin****, Ana Lucia*****, Mr.Eko*****, Faraday*****, Koreli Çift** (Jin-Sun), Çinli medyum**, Charlotte**, Juliette**, Sayid**, Jacop***, Boone**, Shannon*, Claria*

Genel olarak hepsini severim, yıldızlar sevme derecemi gösteriyor, arada daha çıkmamış karakterler var aman araştırma yapma. :)

Micheal'ın ikide bir "Waaaaalt Wallt" diye kulağımızı tırmalayışı ve... Ayrıca Walt'ın da büyük köpek aşkı yüzünden ikisini pek sevmem. Yine de efsanedirler, ötekileri gibi.

1x17

8/10

Şimdilik:
1- Sawyer: Önceden de dediğim gibi seven yok adamı adada. Bu kadar sevilmeyecek bir şey yapmadı.
2- Claire ve Charlie: Aslında ikisi de çok öne çıkan karakterler değiller. Bu yüzden avantajlılar.

Sayid'i de sevmiyorum gibi. Bir de Koreli adam çok gıcık.
Şimdilik bu kadar olsun ya, kalanlarını da sevmiyor değilim ama pek bağlantım da yok onlara. Sen kimleri seviyorsun? :D

Kate**, Jack*****, Hurley***, Charlie**, Sawyer*****, Lock****, Desmond***, Benjamin****, Ana Lucia*****, Mr.Eko*****, Faraday*****, Koreli Çift** (Jin-Sun), Çinli medyum**, Charlotte**, Juliette**, Sayid**, Jacop***, Boone**, Shannon*, Claria*

Genel olarak hepsini severim, yıldızlar sevme derecemi gösteriyor, arada daha çıkmamış karakterler var aman araştırma yapma. :)

Micheal'ın ikide bir "Waaaaalt Wallt" diye kulağımızı tırmalayışı ve... Ayrıca Walt'ın da büyük kö
pek aşkı yüzünden ikisini pek sevmem. Yine de efsanedirler, ötekileri gibi.
Mr.Eko'yu çok merak ediyorum Adebisi'nin bu dizideki rolü nasıl acaba? :D Michael ve Walt'ı ben de sevmedim.

Şimdilik:
1- Sawyer: Önceden de dediğim gibi seven yok adamı adada. Bu kadar sevilmeyecek bir şey yapmadı.
2- Claire ve Charlie: Aslında ikisi de çok öne çıkan karakterler değiller. Bu yüzden avantajlılar.

Sayid'i de sevmiyorum gibi. Bir de Koreli adam çok gıcık.
Şimdilik bu kadar olsun ya, kalanlarını da sevmiyor değilim ama pek bağlantım da yok onlara. Sen kimleri seviyorsun? :D
Ben Jack ve Hurley'i seviyorum. Sawyer'ı da karakter olarak sevmem ama komik adam.:D

1x17

8/10

John Locke, Jack ve Kate sanırım. Ama sevmediğim bir karakter de yok açıkçası. :D

1x9

Bence de oldukça iyi bir bölümdü. :)

Sayid'in hikayesi güzeldi bence de. Bu bölüm onun üzerinden işlenen konu da iyiydi. Ortaya çıkan Fransiz kadının da yaşıyor olması şaşırttı. Ben onun olayını baya farklı yormuştum kafamda. :D

Puanım: 9/10

Micheal'ın ikide bir "Waaaaalt Wallt" diye kulağımızı tırmalayışı ve... Ayrıca Walt'ın da büyük köpek aşkı yüzünden ikisini pek sevmem. Yine de efsanedirler, ötekileri gibi.
spoiler'ı tamamen bitirmeyenlerden başkası açmasın hangi sezonun spoiler'ı ondan da emin değilim :F
Michael, Waaaaalt Walt bir de "They took my son!" dedikçe acayip sinir olurdum. :T: Keşke The Others oğlunu da kendisini de ilk sezondan öldürseydi de kurtulsaydık :D

spoiler'ı tamamen bitirmeyenlerden başkası açmasın hangi sezonun spoiler'ı ondan da emin değilim :F
Michael, Waaaaalt Walt bir de "They took my son!" dedikçe acayip sinir olurdum. :T: Keşke The Others oğlunu da kendisini de ilk sezondan öldürseydi de kurtulsaydık :D
Bitirmeyen bakmasın spoileri

Neyseki sezon 2 den sonra çok nadir görünüyorlar. Asıl dizi bence 2.sezon ve sonrasında başlıyordu. :)

1x18

Süper bölümdü.

Hurley'nin hikayesini çok merak ediyordum ve en ilginç olan da onunmuş. O numaralar da ne var acaba?

9.5/10

1x19

Bu bölüm de çok iyiydi.

Sawyer'ın gözlük muhabbetleri güzeldi.:D

Locke'un ailesi de ne pislikmiş. Üzüldüm adama. Ama hala nasıl sakatlandı onu anlatmadılar. Sonu da süperdi. Kapaktan gelen ışık neydi acaba?

9/10

1x20

Müthiş bölümdü.

Bir hayat doğarken diğeri ölüyor. Müthiş heyecanlıydı. Boone erken gitti. Bölüm genel olarak müthiş heyecanlıydı. Tempo hiç düşmedi.

10/10

1x10

Sonu baya iyiydi ama bölüm geneli biraz durgundu.

Ethan'ın tipi oturduğum yerden beni bile ürküttü. :D

Puanım: 8.5/10

1x11

Bu bölüm güzeldi önceki bölüme göre de hareketliydi.

Claire ve Charlie'yi kaçıran adamlar neyin nesi acaba ve bu bebekte önemli bir şey mi var hamile kadını da kaçırdılar ama sanırım çocuğu istiyorlar?

Jack'in hikayesini yüzeysel bir şekilde görmüştük önceden. Bu bölüm babasıyla yaşadıklarını daha net bir şekilde gördük.

Puanım: 9/10

1x21

Bu bölüm önceki bölümlere göre biraz zayıftı.

Shannon Locke'u öldürüyordu az kalsın. Locke suçsuz sayılmaz ama günah keçisi ilan etmeye gerek yok.

8/10