1x6
Bu bölüm en sıkıcı bölümdü. Korelilere ayrılan bir bölüm olmuş.
6/10
Bu bölüm en sıkıcı bölümdü. Korelilere ayrılan bir bölüm olmuş.
Yeni yere taşındılar. Onun da dışında pek bir gelişme olmadı.
6/10
40 dakika için fazla uzunmuş gibi geliyor. Tabi bunda karakter fazlalığı daha çok etkili oluyor ama şimdilik böyle. İleride gerebileceklerini düşünüyorum beni. O zaman daha da artar.Lost'a nasıl 8 puan verebiliyorsunuz.s
Açıkladım sevmeme nedenlerimi. Alıntıya alınca spoiler'a yazılanlar gözüküyormuş.1x8
Bu bölüm de güzeldi. Sawyer'ı yakından tanıdık. @berkann Jack nasıl sevilmez ya. Adam gibi adam.
Sawyer'a laflar hazırlamıştım ki sonradan üzüldüm adama. Ama yine de bu bölüm çok şerefsizlikler yaptı yine.
Charlie ile hamile hatun arasında da bir hareketlenme oluyor galiba.
8.5/10
Aynen aynı hızda gidin teori falan üretirsiniz süper olur @Danger UA! @berkann@Danger UA! farkı niye o kadar açtın ki diğerleriyle Lost birlikte izlenip yorumlanınca daha da güzel olacak bir dizi.
Ian'ın karakterin adı Boone1x5
Jack'i anlatan bir bölümdü.Lost'un en güzel yanı karakterlerin hepsinin hikayesi olması.Jack'in babasının hayalinin peşinden giderken suyu bulacağı o kadar açıktı ki. Çünkü o bir kahraman. Suyun olduğu yerde bulduğu şeyler adada daha önceden birilerinin olduğunu mu gösteriyor?
Ian Somer... -karakterinin adı ne?- hiç beklemezdim böyle bir şey. Bir de adam cankurtaran ama daha kendi canını kurtaramadı denizde?
Kate ve Sayid her durumda, konuşmadan etmeden Sawyer'i suçlamalarını sevmiyorum. Gidip sizle iletişim dahi kur(a)mayan Korelilere derdinizi konuşarak anlatıyorsanız, Sawyer'le de konuşun. Gidip de suçlamayın adamı hemen. Slklr..ss
En merak ettiğim şeylerden birisi de dizide ilk kimin sevişeceği. Kate Jack'e fena yürüyor ama Sawyer'in boş kalacağını sanmam.
John Locke'un anlatıldığı bölümde yazmayı unuttum. Adamın ayağı nasıl iyileşebilir ki? Böyle bir durum varsa yani şok durumlarında iyileşme gibi, neden uygulanmıyor? Bana biraz saçma geldiği iyileşmesi.
8.5/10
O da doğru çok iyi anlıyorum seni ancak durmaya çalış birkaç kişi daha zevkli olur@OzaN @yatutarsa
Bir bölümü izledikten sonra öbürünü izlemeden duramıyorum.
1x10
Bu bölüm de çok iyiydi.
Claire'in medyum hikayesi iyiydi. Sonu da baya heyecanlı bitti. Ethan'da bir şeyler var. İlk kimin sevişeceği beni de baya meraklandırıyor. Benim tahminim Sawyer-Kate.
9/10
1x11
Bu bölüm de baya hareketliydi. Yine çok meraklandırıcı bitti.
Ethan'ın birlikte yaşadığı ayrı bir grup var galiba. Ama Claire ve Charlie'yi niye kaçırdı? Charlie ölüyordu az daha bu kadar erken öleceğine şaşırmıştım ki son anda Jack reyiz kurtardı.
Locke ve Boone'un bulduğu şey neydi acaba?
9/10
Valla bence yanlış yapıyorsun. Ben izliyor olsam çok pis gıcık olmuştum sana. Durup durup şimdi başlıyorsun ve son hızda gidiyorsun.@OzaN @yatutarsa
Bir bölümü izledikten sonra öbürünü izlemeden duramıyorum.
1x10
Bu bölüm de çok iyiydi.
Claire'in medyum hikayesi iyiydi. Sonu da baya heyecanlı bitti. Ethan'da bir şeyler var. İlk kimin sevişeceği beni de baya meraklandırıyor. Benim tahminim Sawyer-Kate.
9/10
1x11
Bu bölüm de baya hareketliydi. Yine çok meraklandırıcı bitti.
Ethan'ın birlikte yaşadığı ayrı bir grup var galiba. Ama Claire ve Charlie'yi niye kaçırdı? Charlie ölüyordu az daha bu kadar erken öleceğine şaşırmıştım ki son anda Jack reyiz kurtardı.
Locke ve Boone'un bulduğu şey neydi acaba?
9/10