Klasik Lost - Dizi Yorumları

1x6

Bu bölüm en sıkıcı bölümdü. Korelilere ayrılan bir bölüm olmuş.

Yeni yere taşındılar. Onun da dışında pek bir gelişme olmadı.

6/10

1x7

Bu bölümde de Charlie'yi anlatmışlardı. Bir önceki bölüme göre baya iyiydi.

Charlie'nin yaşadığı iç çatışmaları sevdim. Karakterini o kelebeğe benzeyen güveyle özdeşleştirmeleri hoşuma gitti.

Bu arada hamile kadına ne oldu? Yüzerken boğulan kadın oydu da gözden mi kaçırdım?

8.5/10

1x3
Kate'in ne yaptığını öğrenememek kötü oldu ama büyük bir suçlu olduğu açık. Klasik suçlu ama iyi karakterine dönüşmesini sevmedim. :(

Sawyer şu ana kadar havalı bir tip gibi tanıtılsa da nedense sevdiğim bir karakter oldu. Onun tanıtıldığı bölümü merakla bekliyorum.
8/10

1x4
Önceki bölümden biraz daha iyi bir bölümdü.
John Locke isim olarak bana bir yerden tanıdık geliyor? :D (Kendisi filozofmuş, felsefe dersinden kalmaymış isim aşinalığı. :D) Lost'taki John Locke abimizi sevdim ben. Önceki hayatında da iyi birisiymiş. -Helen'e bağlanacak kadar yalnız olması. :(-

Jack'i sevemiyorum. :D Bak şimdi Ian Some... oynadığı karakter geliyor, siyahi kadınla konuşmak ister misin diyor. Kabul etmiyor gibi oluyor sonra isteksizce kadının yanına gidiyor. Bir de sanki kendisi düşünmüş de kadının yanına gelmiş gibi davranıyor. Herkesin onu lider belirlemesinden olsa gerek sempatim azalıyor. -Sawyer'le ortak noktamız bu. :D- Kim seçti bunu başımıza lider? Açln bn dktrm. .ss

Jack'in gördüğü şey bence kendi hayatından bir adam. Muhtemelen babasıdır.
8.5/10

1x8

Bu bölüm de güzeldi. Sawyer'ı yakından tanıdık. @berkann Jack nasıl sevilmez ya. Adam gibi adam.

Sawyer'a laflar hazırlamıştım ki sonradan üzüldüm adama. Ama yine de bu bölüm çok şerefsizlikler yaptı yine.

Charlie ile hamile hatun arasında da bir hareketlenme oluyor galiba.:)

8.5/10

1x8

Bu bölüm de güzeldi. Sawyer'ı yakından tanıdık. @berkann Jack nasıl sevilmez ya. Adam gibi adam.

Sawyer'a laflar hazırlamıştım ki sonradan üzüldüm adama. Ama yine de bu bölüm çok şerefsizlikler yaptı yine.

Charlie ile hamile hatun arasında da bir hareketlenme oluyor galiba.:)

8.5/10
Açıkladım sevmeme nedenlerimi. :D Alıntıya alınca spoiler'a yazılanlar gözüküyormuş. :(

1x9

Çıta gittikçe yükseliyor. Çok beğendim bu bölümü.

Said'in tanıştığı kadın ilginçti. Keşke Said'le birlikte gelseydi. Bu arada Said'in geçmişi de etkileyiciydi baya. Dizi karakterlerini çok iyi tanıtıyor.

Golf oynamaları da güzeldi. Güzel bir ekip oldular.:)

9/10

1x5
Jack'i anlatan bir bölümdü.
Jack'in babasının hayalinin peşinden giderken suyu bulacağı o kadar açıktı ki. Çünkü o bir kahraman. :D Suyun olduğu yerde bulduğu şeyler adada daha önceden birilerinin olduğunu mu gösteriyor?

Ian Somer... -karakterinin adı ne?- hiç beklemezdim böyle bir şey. Bir de adam cankurtaran ama daha kendi canını kurtaramadı denizde?

Kate ve Sayid her durumda, konuşmadan etmeden Sawyer'i suçlamalarını sevmiyorum. Gidip sizle iletişim dahi kur(a)mayan Korelilere derdinizi konuşarak anlatıyorsanız, Sawyer'le de konuşun. Gidip de suçlamayın adamı hemen. Slklr..ss

En merak ettiğim şeylerden birisi de dizide ilk kimin sevişeceği. :D Kate Jack'e fena yürüyor ama Sawyer'in boş kalacağını sanmam. :D

John Locke'un anlatıldığı bölümde yazmayı unuttum. Adamın ayağı nasıl iyileşebilir ki? Böyle bir durum varsa yani şok durumlarında iyileşme gibi, neden uygulanmıyor? Bana biraz saçma geldiği iyileşmesi.
Lost'un en güzel yanı karakterlerin hepsinin hikayesi olması.
8.5/10

1x5
Jack'i anlatan bir bölümdü.
Jack'in babasının hayalinin peşinden giderken suyu bulacağı o kadar açıktı ki. Çünkü o bir kahraman. :D Suyun olduğu yerde bulduğu şeyler adada daha önceden birilerinin olduğunu mu gösteriyor?

Ian Somer... -karakterinin adı ne?- hiç beklemezdim böyle bir şey. Bir de adam cankurtaran ama daha kendi canını kurtaramadı denizde?

Kate ve Sayid her durumda, konuşmadan etmeden Sawyer'i suçlamalarını sevmiyorum. Gidip sizle iletişim dahi kur(a)mayan Korelilere derdinizi konuşarak anlatıyorsanız, Sawyer'le de konuşun. Gidip de suçlamayın adamı hemen. Slklr..ss

En merak ettiğim şeylerden birisi de dizide ilk kimin sevişeceği. :D Kate Jack'e fena yürüyor ama Sawyer'in boş kalacağını sanmam. :D

John Locke'un anlatıldığı bölümde yazmayı unuttum. Adamın ayağı nasıl iyileşebilir ki? Böyle bir durum varsa yani şok durumlarında iyileşme gibi, neden uygulanmıyor? Bana biraz saçma geldiği iyileşmesi.
Lost'un en güzel yanı karakterlerin hepsinin hikayesi olması.
8.5/10
Ian'ın karakterin adı Boone :D

@OzaN @yatutarsa

Bir bölümü izledikten sonra öbürünü izlemeden duramıyorum.:D

1x10

Bu bölüm de çok iyiydi.

Claire'in medyum hikayesi iyiydi. Sonu da baya heyecanlı bitti. Ethan'da bir şeyler var. İlk kimin sevişeceği beni de baya meraklandırıyor. Benim tahminim Sawyer-Kate.:D

9/10

1x11

Bu bölüm de baya hareketliydi. Yine çok meraklandırıcı bitti.

Ethan'ın birlikte yaşadığı ayrı bir grup var galiba. Ama Claire ve Charlie'yi niye kaçırdı? Charlie ölüyordu az daha bu kadar erken öleceğine şaşırmıştım ki son anda Jack reyiz kurtardı.

Locke ve Boone'un bulduğu şey neydi acaba?

9/10

@OzaN @yatutarsa

1x10

Bu bölüm de çok iyiydi.

Claire'in medyum hikayesi iyiydi. Sonu da baya heyecanlı bitti. Ethan'da bir şeyler var. İlk kimin sevişeceği beni de baya meraklandırıyor. Benim tahminim Sawyer-Kate.:D

9/10

1x11

Ethan'ın birlikte yaşadığı ayrı bir grup var galiba. Ama Claire ve Charlie'yi niye kaçırdı? Charlie ölüyordu az daha bu kadar erken öleceğine şaşırmıştım ki son anda Jack reyiz kurtardı.

9/10
O da doğru çok iyi anlıyorum seni ancak durmaya çalış birkaç kişi daha zevkli olur :D

1x5

Güzel bölümdü yine. :)

Bölümlerin başında gördüğümüz gözün kime ait olduğunu tahmin etme oyunu oynamaya başladım diziyi izledikçe. :D Sanırım sadece 2. bölüm hariç diğer bölümlerin hepsi bu şekilde başladı.

Normalde Jack gibi ortamında her şeyi becerebilen karakterleri ben de çok sevmem ama Jack'i sevdim gibi. Babası nasıl o duruma geldi onu anlamadık ama neyse. :D Bulduğu tabut da babasınındı herhalde?

Sawyer'da başta itici gibi gözüken ama sonrasında sevilebilecek bir karakter havası var. Ama bana şu anda da pek itici gelmiyor.

Puanım: 8.5/10

1x10

Zaten belli başlı hatlar hariç, diyalogları filan tümüyle unutmuşum. İkinci kere izlemek daha iyi oluyor, ne demişler; "bir kitabı iki kere okumadan, bir filmi üç kere izlemeden anlayamazsın." Böyle diziler için de iki kere izlenmesi gerektiği kesin. :D Zaten taşlar daha sağlam oturuyor böyle olunca.
Tabi diziyi tümüyle unutmuş gibi izleyip yorum yapmam gerekir daha keyifli olması için. :)

Bu bölümde özellikle başlangıçtaki introyu defalarca dinledim. Hani siyah bir ekrana gelen Lost yazısı ve gerilimli bir ses. Baya özlemişim bi bunu bir de dizinin başında "Lost'ta önceki bölümler" diyen elemanın ingilizcesini. :)

Özellikle son sahne fena gerilimliydi, Ethan'ın tipinde hayır yoktu zaten. Leyla ile Mecnun'daki Melül'ün babası mübarek. :D

vay be demek Medyum biliyormuş. Acaba gerçekten böyle insanlar var mı dünyada?

8.6/10

1x12

Son iki bölüme göre biraz geri kalsa da güzeldi.

Bu bölüm Kate ile ilgili bazı bilgiler aldık ama hala yeterli değil. O uçak kimindi neden onun için bu kadar önemli halen meraklı olduğum noktalar var.

Claire'e ne oldu ya? :( Bulunsun bir an önce.

8/10

@OzaN @yatutarsa

1x10

Bu bölüm de çok iyiydi.

9/10

1x11

9/10
Valla bence yanlış yapıyorsun. Ben izliyor olsam çok pis gıcık olmuştum sana. :D Durup durup şimdi başlıyorsun ve son hızda gidiyorsun. :(

1x6

Şu ana kadarki bölümlerin altında bir bölümdü bence de ama çok da kötü bir bölüm değildi.

Grubun ikiye ayrılması pek iyi olmadı ama ilerde bir olay olur ve tekrar birleşirler yüksek ihtimal. :D

Koreli kadının ingilizce biliyor olması şaşırttı.

Puanım: 8/10