Klasik Lost - Dizi Yorumları

Herkes ana karnında yabancı dizi izlemeye başlamıyor. :D Yabancı dizi izlemeye yeni başlamamış kişilerden pek çoğu izlememiştir. Şöyle bozduğunu da söylemeyin her yerde bazıları korkup böyle bir efsaneden mahrum kalıyorlar. Bozuk Lost bile şu anki dizile

Yeni başlamış kişilerden diyecektim. :D
Şekil A. <------ :F

Şekil A. <------ :F
@OzaN beni uyarıyor diyorki lost un sonunda bozduğunu hiçkimseye söylemeyin yeni başlayan arkadaşları ürkütüyorsun diyor :) ama uyarırken bari uyarıyı spoiler içinde yapsa onuda yapmamış açık açık söylemiş o zaman benim mesajımla kendi mesajı arasında ne fark kaldıki :))

bu arada sende sonunu bilip kaçanlardansın sanırım :) aslında söylendiği kadar bozmadı hafif biraz sapma olsada taş gibi diziydi sonuna kadar :) yani vazgeçme devam devam :)

Hep finali kötü diyorlar Lost için o yüzden biraz mesafeliydim ama sen Chuck'a bile tercih ettiğine göre vardı bir hikmeti. :D
Sen bakma finale kötü diyenlere izledikten birkaç gün sonra anlıyorsun abartıldığı kadar da kötü olmadığını. :) O abartılı yorumlar 6 sene diziyi izleyip umduğunu bulamayan bağzı fanatikler tarafından yapıldı :D Sakın final yüzüne izlememezlik yapma :D Yanii bak Chuck'ı bile izleme diyorum :X

Lost 6x17,18 (Final)
Gönül isterdi ki efsane diziyi efsane bir finalle uğurlayayım ama gönlümün istediğiyle kaldı :D
Diziye başlamadan önce final hakkında çok çok kötü yorumlar duymuştum. Kötü olduğu doğru ama çok sevdiğim bir diziydi toz konduramadığımdan söylendiği kadar da kötüydü diyemeyeceğim. :D
100 küsürden fazla bölümden sonra resmen "qandırdık zaaa xd" der gibi bir finalle bitirdiler canım diziyi. :(
Üst yoruma baktım da uçak nasıl kaza yapmamış diyorum meğer yalanmış ya la koca altı sezon. :( Önceden izleyenler sürekli cevaplanmayan sorular olduğunu söylerlerdi ama aslında hepsinin o kazada öldüğünü ve bu yaşananların Jack'in hayali/rüyası artık ne denilirse o olduğu düşünürse otamatikman her şeyin cevabı da çıkıyor. Bir soru yok ki aslında cevabı olsun. Çok kolaya kaçtılar. Böyle diziyi gizem yumağına çevirmeselerdi keşke.
Hiçbir şey aslında yaşanmamış olduğundan "Locke kılığındaki canavar niye birden öldürülebilir oldu, Jack o bıçak yarasıyla nasıl kan kaybından ölmeden o kadar atraksiyon yaşadı ve o sarı ışığın içinden nasıl çıktı" gibi soruları sormuyorum :D
Biraz da iyi şeylerden bahsedeyim. :D Son sahneye kadar benim gerçekten beğendiğim bir final gibiydi. Her karakterin flashback'leri vardı çok iyiydi, duygulandırdılar. :( En sevdiğim karakter Charlie'yi yeniden görmek de çok iyiydi.. Claire deyişini özlemişim reyizin. :D Adada söylediklerinin aynılarını söyledikleri sahneler de güzeldi. Shannon görünmemişti bu sezon o da yeniden geldi. Ana Lucia ve Libby de. Mr Eko'ya bir şey bulamamışlar mı ki. :D Michael da yoktu o toplandıkları yerde (b) Cennete gidememiş anlaşılan, sevindim :F
Keşke 4. sezonda bitseymiş de "çok iyi diziydi ama" yerine sadece "çok iyi diziydi" olarak anılsaydı. :D
Son olarak ekleyeceğim:
Jack'in gözlerinin açılmasıyla başlayan dizi, yine Jack'in gözlerinin kapanmasıyla bitti manidar.. :) Sanırım aslında her şey o kısacık anda olup bitti.
Her şeye rağmen özleyeceğim bir dizi olacak, çok alışmıştım her gün Lost maratonu yapmaya :/
7/10
bumuydu? @yatutarsa :)

neyse @mrt-06 sen bu kısmı okuma yatutarsa editlesin sonra okursun :))

Lost 1x1

Adada trajedi bitmedi. 😱

Beğeneceğimi tahmin etmiştim ama bu kadarını beklemezdim soluksuz izledim ilk bölümü. Özellikle ilk sahne ve uçakta geçen kısımlar çok iyiydi epey emek verildiği ortada. :)

Birde Kate'ye aşık oldum galiba. :bhr:

Jack soğukkanlı birisi sanki her şey normalmiş gibi davranıyor. Ama sevdim adamı birçok kişinin hayatını kurtardı daha ilk dk'dan.

Adadaki sesleri çözemedim çok korkutucu bir sesti hayvana ait olmayacağı kesin, merak ettim. Bakalım ne çıkacak altından.

Pilot'u ne o hale getirdi yani bu sesi çıkaranla bağlantısı olduğu kesin hemen bir sonraki bölümü izlemem lazım. :(

Oyuncuları da beğendim ısındım hemen özellikle şişman olan eski Survivor yarışmacısına benziyor adını unuttum şimdi. :F Sadece o çinli/japon adamı sevmedim.

9/10

Lost 1x1

Adada trajedi bitmedi. 😱

Beğeneceğimi tahmin etmiştim ama bu kadarını beklemezdim soluksuz izledim ilk bölümü. Özellikle ilk sahne ve uçakta geçen kısımlar çok iyiydi epey emek verildiği ortada. :)

Birde Kate'ye aşık oldum galiba. :bhr:

Jack soğukkanlı birisi sanki her şey normalmiş gibi davranıyor. Ama sevdim adamı birçok kişinin hayatını kurtardı daha ilk dk'dan.

Adadaki sesleri çözemedim çok korkutucu bir sesti hayvana ait olmayacağı kesin, merak ettim. Bakalım ne çıkacak altından.

Pilot'u ne o hale getirdi yani bu sesi çıkaranla bağlantısı olduğu kesin hemen bir sonraki bölümü izlemem lazım. :(

Oyuncuları da beğendim ısındım hemen özellikle şişman olan eski Survivor yarışmacısına benziyor adını unuttum şimdi. :F Sadece o çinli/japon adamı sevmedim.

9/10
koreli onlar çinli ya da japon değil :F

603732_446159078895685_493029275431834419_n.jpg

duygulanan beyan :(

1x1

Uzun zamandır izlemek istiyordum diziyi. Ama hem yaz tatiline izleyecek iyi bir dizi bırakmak için hem de bazı aksaklıklar yüzünden bugüne kadar başlamak kısmet olmadı. Sonunda bugün başladım. :D İlk bölüm genel olarak beklediğimin üstündeydi. Baya hareketliydi, sıkılmadan ilgiyle izledim.

Pilotu öldürüp o şekilde ağaca bırakan şey ne baya merak ettim. Bir tahminim var ama neyse. :D

Puanım: 8.5/10

@gundix123 @mrt-06

Tam ben de başlayacaktım. Haftalık planınız var mı? Bir de sonunu bilerek mi izliyorsunuz?
Biz @berkann'la günlük bir bölüm şeklinde izleyelim diye konuşmuştuk. Sana da uyarsa bu şekilde izleriz. @mrt-06 4 aydır ikinci bölüme geçememiş. Ondan pek bir şey beklememek lazım. :D

Evet sonunu biliyoruz. :D
22 Haziran'dan sonra devam edicem ben, yoğunluktan dolayı ara vermiştim ama kesinlikle devam edicem haftada 2 bölüm izlerim muhtemelen. :D

Sonunu bilmiyorum biri ağızından kaçırmıştı ama unuttum malum 4 ay geçmiş. :D