100 küsürden fazla bölümden sonra resmen "qandırdık zaaa xd" der gibi bir finalle bitirdiler canım diziyi.
Üst yoruma baktım da uçak nasıl kaza yapmamış diyorum meğer yalanmış ya la koca altı sezon.
Önceden izleyenler sürekli cevaplanmayan sorular olduğunu söylerlerdi ama aslında hepsinin o kazada öldüğünü ve bu yaşananların Jack'in hayali/rüyası artık ne denilirse o olduğu düşünürse otamatikman her şeyin cevabı da çıkıyor. Bir soru yok ki aslında cevabı olsun. Çok kolaya kaçtılar. Böyle diziyi gizem yumağına çevirmeselerdi keşke.
Hiçbir şey aslında yaşanmamış olduğundan "Locke kılığındaki canavar niye birden öldürülebilir oldu, Jack o bıçak yarasıyla nasıl kan kaybından ölmeden o kadar atraksiyon yaşadı ve o sarı ışığın içinden nasıl çıktı" gibi soruları sormuyorum
Biraz da iyi şeylerden bahsedeyim.
Son sahneye kadar benim gerçekten beğendiğim bir final gibiydi. Her karakterin flashback'leri vardı çok iyiydi, duygulandırdılar.
En sevdiğim karakter Charlie'yi yeniden görmek de çok iyiydi.. Claire deyişini özlemişim reyizin.
Adada söylediklerinin aynılarını söyledikleri sahneler de güzeldi. Shannon görünmemişti bu sezon o da yeniden geldi. Ana Lucia ve Libby de. Mr Eko'ya bir şey bulamamışlar mı ki.
Michael da yoktu o toplandıkları yerde
Cennete gidememiş anlaşılan, sevindim