Klasik Lost - Dizi Yorumları

Lost 6. Sezon "Özel Bölüm"

Özel bir bölüm olduğunu duyunca çok sevindim :Z Kısa bir şey bekliyordum ama 42 dakikaydı, yaşananları böyle özet şeklinde izlemek çok güzeldi..
fransız kadın, ana lucia, mr eko gibi hiç bahsedilmeyen karakterler vardı onlar da olsaydı daha güzel olurdu ama genel hatlarıyla olayları hatırlamak iyiydi. sayid in "absolutely not"ı nerede dediğini de hatırladım :X

Son düzenleme:
LOST 1. SEZON 1. BÖLÜM

Hayatımda izlediğim ilk yabancı dizi Lost oldu. :D
Gerçekten Türk dizilerine hiç benzemiyor , bir diziyi hiç sıkılmadan soluksuz izledim. Jack ve Kate çok yakışıyorlar :bhr: Charlie de birşeyler var ya hadi hayırlısı. Ben diziyi beğendim , bölümün kısa olması çok ama çok iyi.

Kate kesin Jack'tan hoşlacanacak ve sevgili olacaklar :D O garip duydukları sesi de çok merak ettim bak

2. BÖlüme geçtim. :)

LOST 1. SEZON 2. BÖLÜM

Bu bölümüde bitirdik. :) Bu bölüm durağan geçti. Kate çok tatlı bir kız dizinin kahramanı olur benim için umarım ilerde. :Z Jack bu bölümde yoktu resmen , sanki kendisini daha fazla gösterseler daha iyi olur. O gizli yaratık ne acaba hala bulamadılar , ve Nerede olduklarını bilmiyorlar :(
Adını blmiyorum ama ayıyı öldüren adam fazlasıyla bilmiş :D Kate çok iyi cevabını verdi ama :) Bir de çocuk tekmeleyen kadın doğuracak gibi

3. Bölüme geçtim. :)

LOST 1. SEZON 3. BÖLÜM

Bir bölümü daha bitirdim. Hala kurtulamadılar buradan. :( Jack çok iyi rol yapıyor ve dizi istediğim gibi gidiyor. Ama garip olan şu ki dizinin birinci bölüm çok heyecanlı geçti , 2. ve 3. bölüm durağandı. Bu bölüm de baya yol aldı dizi. İlk sır da ortaya çıktı. Karakterlere yeni yeni alışıyorum. Daha isimlerin hepsini öğrenemedim ama zamanla öğreneceğimdir yani :D Yaşlı adam da bir sinsilik var ya hadi hayırlısı.
Kate tehlikeli birisi sözde :D Ama ben onun çok iyi birisi olduğunu düşünüyorum , neden tutuklandığını anlayamadım daha. :( O polise de yazık ne diyeyim :D O küçük çocukta köpeğini buldu ama annesini kaybetmiş. :( Late'de artık doğursun :Z

4. Bölüme geçtim. :)

LOST 1. SEZON 4. BÖLÜM

Günün son bölümünüde izledim. Dizi bu bölüm ilk başları iyiydi , sonlarına doğruda iyiydi. Köpek iyi işe yarıyor ama kayboldu sonradan :D John'da değişik birisi , hayvanı öldürdü getirdi :D Spoilerde ayrıntı vereyim. :)
O kaybolan bir takım elbiseli adam var ve ben gerçek olduğunu düşünüyorum. Ama nedir falan ileriki bölümlerde belli olacak. John yabandomuzu öldürüp getirsin sürekli :D Güzel bölümdü :) Ölenleri yaktılar ve anma töreni. :(

5. Bölüm daha sonra izleyeceğim. :)

LOST 1. SEZON 5. BÖLÜM

Sayıları 46'ya düştü. :( Suları gittti. Durum iyice kötüleşiyor. Ama bu bölüm de bomba gibiydi bence. :D Durağandı ama fazla değildi. Jack oranın başı olup birşeyler yapmamlılar artık. Karakterler de benim açımdan oturmaya başladı.
O takım elbiseli adam Jack'in babası. Bence hayal görmüyor , hepsi doğruda o adamın işi ne orada , baya sırlar ortaya çıkıyor. Kate'de oranın başı mı oldu , o sarışın çocuk komedi :F

6. Bölüme geçelim. :)

LOST 1. SEZON 6. BÖLÜM

Bir bölüm daha bitirdim , 7. bölüme geçeceğim :D Dizi ilk başlarda güzel başladı , heyecanlıydı ama yine durağan geçti. :( Nerede ilk bölümdeki aksiyon.
Dizi ilk başlayınca Japon ve Arap olanın yaptığı kavgada birisi ölecek sandım. Japon olan adam iyi değil bence. Arı kovanı yeride iyi yapmışlardı ama sahne abartıldı gibi geldi biraz bana. Tatlı su buldular o da ayrı bir güzel. :Z Kate ve Jack sevgili olucak :Z

7. Bölüme geçelim. :)

LOST 1. SEZON 7. BÖLÜM

Bu bölüm güzeldi , biraz daha hareketliydi. Ve çok büyük bir şok oldu. Jack için malesef üzgünüm. :(
Dizinin şoku! Kara olan adam tam sinyali yakalamıştı ve birisi sopayla kafasına vurdu. :( Acaba o isim kim. Jack'in babası olabilir bence. Jack'in üzerine mağara duvarı çökmesi kötü oldu. Neyse ki kurtuldu. Kate nasıl üzüldü ama :A

8. Bölümü yarın izleyeyim. :)

LOST 1. SEZON 8. BÖLÜM

Dizinin bu bölümü zar zor izleyerek bitirdim. :D Sawyer tam bir sapık çıktı. :D Bir ilaç vermek için öpücük istiyor. :F Diğer sahneleride sapık olduğunun göstergesi. :F Iraklı çocukta fena çıktı lideri sanıyor oranın. :F Dizinin en hareketli bölümüydü bence. :Z
Astım ilacı Sawyer'de değilmiş. :D İlacı vermek şartıyla Kate'i öpmek istedi , öptü sonra ilaç bende değil dedi. :D Şok oldum. :D Iraklı ve Sawyer fena girdi birbirine. :F

9. Bölüme geçelim. :)

LOST 1. SEZON 9. BÖLÜM

Bu bölümünde sonuna geldik. Çok durağan bir bölümdü. Sayid'in olayları diziyi heyecanlandırdı o da olmasa çok sıkıcı geçecekti. :( Birde o deli kadın çıktı. :F
16 Yıldır sinyal alınan kadınımız eksikti bir. :F Fena kadın bunların başına bela olacak gibi. :F

10. Bölüme geçelim. :)

LOST 1. SEZON 10. BÖLÜM

Bu bölümünde sonuna geldim. :D Kate bu bölümde hiç yoktu desem yeridir bence. :( Dizide diğer karakterlere ağırlık verilmeye başlandı , Kate unutuldu. :(
Sayid adaya geri geldi. :D Claire doğurdu doğuracak , birde o çıktı :D Nasıl bakacakalr o çocuğa çok merak ediyorum. :( Ethan da grubun başına bela olacak , korkunç bir tipi var Claira'yı boğanda oydu bence

11. Bölüme geçelim. :)

LOST 1. SEZON 11. BÖLÜM

Diziye iyice ısındım artık. :D Bu bölüm baya iyiydi şoklar yaşandı. Gizli bir kişi ve kaçırılmalar , daha neler gelecek ekibimin başına. :( Kate bu bölümde bol bol vardı iyi birşey. :Z
Claire ve Charliyi kim kaçırdı Etham olabilir olmayadabilir bilemiyorum Charli bulundu ölümden döndü ama Claire hala yok. :(

12. bölüme geçtim. :)

LOST 1. SEZON 12. BÖLÜM

Ortalama bir bölümdü. Charlie sanki rolünün hakkını daha fazla vermeye başladı. Sawyer rolünü çok iyi yapıyor özellikle. :D Tam bir sapık ve serseri bir tipi güzel canlandırıyor , tam serseri olmasada. :)
Claire hala bulunamadı malesef , kim yapar neden yapar. :( Sayid ile Sarışın kızda sevgili olacak heralde , çok iyi anlaşıyorlar. :D

13. Bölüme geçtim. :)

LOST 1. SEZON 13. BÖLÜM

Bir bölümü daha geride bıraktım. Bölüm durağandı desem yeridir bence. Oyunculuklar benim için oturuyor. Karakterler haz vermeye başladı artık. :Z
Claire hala bulunamadı , Charlie çok endişeleniyor. :( O Japon kadının yaptığı da güzel bir şey. :bhr: Bahçeler dikmiş. :Z

14. bölüme geçtim. :)

LOST 1. SEZON 14. BÖLÜM

Günün son bölümünüde bitirdim. :D Bu bölüm de fena değildi desem yeridir. Arap olan adamın çocuğu ön plandaydı. Charli hala çok üzgün. Ayıyı gördüm ama. :A
Dizinin sonu müthiş gitti. Claire geldi. Bu adadaki insanlar birşey kaybolduğunda niye hemen Sawyer'e gidyor ve hep onda oluyor. :F

15. Bölümü akşama yada yarına izlerim. :)

LOST 1. SEZON 15. BÖLÜM

1 haftadır izlemiyordum dizimi özlemişim. :bhr: Dizinin başı biraz iyiydi. Tabi bölüme dizinin sonu damga vurdu. Etham'a sinir oluyorum kurtulduk diye umuyorum. :F
Claire geri geldi. Etham hala onu istiyordu neyseki Charlie onu öldürdü. :D Güzel bölümdü.

16. bölüme geçelim. :)

LOST 1. SEZON 16. BÖLÜM

Bir bölümü daha bitirdim. Bölümün çok durağan olduğunu söylemeden geçemeceyeğim. Aşırı durağandı. Ama izlerken sıkılmadım o da var. :D Sawyer'in domuz belası güldürüyor beni. :F
Kate ve Sawyer'in Ben Hiç konuşması komikti. :D Hem konuşuyorlar hem laf sokuşturuyorlar. :F

17. bölüme daha sonra geçerim. :)

LOST 1. BÖLÜM 17. BÖLÜM

Sıkıcı bir bölümün sonuna geldik. Bir sal kavgası yüzünden tabiki onlar için ciddi olan bir sebepten dolayı çıkan kavga çok uzadı. :F Salada yazık oldu aynı zamanda. :F Sawyer çıkabilir o işin altından. :)
Adada iyice ortalık karışıyor, sırlar ortaya çıkıyor. :Z Kate'siz bir bölüm ne kadar güzel olabilirdi ki? :(

18. bölüme geçtim. :)

LOST 1. SEZON 18. BÖLÜM

Güzel bir bölümün sonuna geldik. :D Fransız Kadını ne zaman göreceğim diğe bekliyordum Hurley saolsun. :F Sayid gözüme girmeye başladı. :A
Fransız Kadın ve Hurley birşeyler planlar diye düşüyorum. :A Bakalım güzel bir bölümün ardından merakla diğer bölüme. :Z

19. Bölüme geçtim. :)

LOST 1. SEZON 19. BÖLÜM

Güzel bir bölümdü benim için. Ormanda yaşanan olaylar falan gayet iyiydi. John o gencin başını belaya soktu umarım birşey olmaz adama. Sawyer iyileş be modun çok düştü. :(
Uçağın düşüş yeri fenaydı bence. Adamın durumu çok kötü umarım iyileşir. John'da kendince ne yaptığını bilmiyor bazen. Claire görünmüyor iki bölümdür.

Bugün bu kadar Lost yeter. :)
Yarın ilk sezonunu bitiririm. :Z