Klasik Lost - Dizi Yorumları

Ben de ne zamandır yeniden başlamayı düşünüyordum. Aslında geçen yaz yeniden başlamıştım ama 1x11 ya da 12 de kalmıştım. Oradan itibaren devam edeceğim. Bu efsane diziyi her 5 yılda bir izleyebilirim. :)

Bölümleri izlerken kendimi kandırmaya çalışıp, ilk defa izliyormuş gibi izleyeceğim ve yorum yapacağım. Zaten zamanında dizimagta 360p izlemiştim, en azından düzgün görüntü ile yeniden izlerim bu Efsaneyi. Bi 6-7 yıl sonra da en gelişmiş teknoloji ile izlerim artık yeniden. :)

@OzaN hiç bitirdiğin diziye yeniden başladığın oldu mu? Benim şuan kadar sadece Leyla ile mecnunda olmuştu, Lost ikinci oluyor, birkaç sene sonra da Breaking Bad e yeniden başlayacağım. Bence yeniden başlamaya değer bir yapıt
ok.gif

Hatta dört beş kişi olmuşsa sezon sezon konusu bile açılabilir bence. :)

Geçtiğimiz günlerde HDD'mi açtım. Bozulan bilgisayarın Lost 1. sezon hd şekilde hazır, 9. bölümde felan kalmışım galiba.

İzlemek isteyesim yok malesef. Biraz daha bekleyecek bu konu.

1x1

Güzel bir başlangıç oldu. Sanırım Lost bozulacağı yere kadar bu seviyenin altına düşmeyecek.
O şey ne gerçekten merak ettim ama altından saçma sapan bir şey çıkmaz inşallah. :D Bence hayvandır muhtemelen?
Sonuyla ilgili bildiğim bir şey.
Şimdi ben sonunda her şey rüya çıkacak diye biliyorum? Olmayabilir, eğer değilse söyleyin çünkü izlerken bu aklımdan çıkmıyor. :( Eğer her şey rüyaysa, rüyada doğaüstü şeyler de olabilir. Yani pilotu öldüren o şey aslında var olmayan bir şey de olabilir.
Josh Holloway'i ilk bölümde görememeyi beklemiyordum.

8.5/10

1x1

Güzel bir başlangıç oldu. Sanırım Lost bozulacağı yere kadar bu seviyenin altına düşmeyecek.
O şey ne gerçekten merak ettim ama altından saçma sapan bir şey çıkmaz inşallah. :D Bence hayvandır muhtemelen?
Sonuyla ilgili bildiğim bir şey.
Şimdi ben sonunda her şey rüya çıkacak diye biliyorum? Olmayabilir, eğer değilse söyleyin çünkü izlerken bu aklımdan çıkmıyor. :( Eğer her şey rüyaysa, rüyada doğaüstü şeyler de olabilir. Yani pilotu öldüren o şey aslında var olmayan bir şey de olabilir.
Josh Holloway'i ilk bölümde görememeyi beklemiyordum.

8.5/10
Sonu rüya falan değil kesin bilgi. :D Tabii şimdi hiçbir şey diyemem sen bir bitir finalle ilgili birkaç yazı var onları okuyunca anlarsın ne olduğunu :D

1x1

Güzel başladı dizi. Umarım böyle devam eder. Dizide baya karakter olduğu için herkesin bir favori karakteri olacaktır.

Jack iyi bir adama benziyor. O garip şey büyük ihtimal yırtıcı bir hayvandır.

8.5/10

1x2

Güzel bölümdü yine. Bölümler kısa olmasının da etkisiyle çok çabuk bitiyor. :)

Kate'in öncesinde mahkum olması şaşırttı. Pek öyle bir havası da yoktu aslında. Jack'in iyileştirdiği adamın da o polis çıkması şaşırttı yine.

Bölümün sonu biraz da olsa ürkütücüydü. :D Eğer böyle bir olay 16 yıl önce olmuşsa ve yine aynı yerde aynı olay yaşanıyorsa bu tesadüfün de ötesi bir şey. Dışarıdan bir müdahale var gibi duruyor ama hayırlısı. :D

Puanım: 8.5/10

1x2

Çok iyi gidiyor. Bir çırpıda bitti bölüm.

Kate'in önceden mahkum olmasına şaşırdım. Acaba ne suç işledi. Polis de kurtulduğuna göre öğreniriz herhalde.

Jack bu bölüm pek aktif değildi. Sawyer karakterini sevmedim.

16 yıldır aynı mesajın tekrar etmesi şaşırttı. Bir sonraki bölümü merakla bekliyorum.
.

9/10

@Danger UA! @gundix123 @berkann günde 1 bölüm izlemeye dayanamazsınız ileri ki bölümler de benden söylemesi. :)
Yüksek bir ihtimal gibi gözüküyor ama en azından Ramazan'a kadar tek bölüm giderim ben. Sonrasında ikiye çıkartabilirim.

1x2

Güzel bölümdü.
Herkes gibi ben de Kate'in suçlu olmasına şaşırdım. Basit bir suçlu değildir.

Sawyer'i sevdim gibi ben. Sayid'in suçlanmıyor olması saçma olurdu zaten. Adam gördüğünü söylemiş. Hemen de mahkum damgası yapıştırdı adama Sayid. .ss

Hamile kız sizce de Khaleesi'ye benzemiyor mu? :D Bence en güzeli o kızlar arasında. :D
9/10

@GreatOttoman 2 bölüm bile az gelir, hatta üst üste 6-7 bölüm izlemek bile Kesmez. Çünkü tüm zamanların gelmiş geçmiş en en iyi dizisidir. Pardon dizi demek Lost a hakaret, modern bir destandır Lost!

Forum 10.bölüme gelsin ben de yeniden devam edeceğim, :gangnam:
Benim 11 saat filan izlediğim oluyordu 1 günde.

Ben günde 6-8 bölüm şeklinde giderdim be :D Bir ara 3-4 gün internet gitti o günlerde neler çektiğimi bir ben bir Allah biliyor :F

1x3

Tempo olarak ilk iki bölümün altındaydı biraz ama iyiydi yine de.

Kate'in ne yaptığını öğrenemedik. Tam da söyleyecekken Jack'in engel olması gıcık etti. :D

Köpeği bulan adam da baya ilginç bir karaktere benziyor. Bölümün sonundaki bakışları falan da tuhaftı.

1x3

Bence de ilk 2 bölüm kadar değildi ama daha bunlar adaya alışma dönemi. İleride baya akıcı olacak bence.

Kate'in ne yaptığını umarım açıklamamazlık yapmazlar. O anlatmasa da en azından flashback versinler. Çok merak ediyorum.

Kel adamda bir gariplik var. Bakacağız. Bir de şeyi merak ediyorum. Bu diziye daha katılacak isimler var. Onlar ne şekilde katılacak acaba?

1x4

Kel adam üzerine yapılan bir bölüm oldu genellikle. Hoşuma gittiğini söyleyebilirim. Böyle karakterleri flashbacklerle anlatması güzel. Tanımış oluyoruz.

Helal olsun Albaya. Domuzu yakaladı. Tekerlekli sandalye onunmuş meğersem. Kazadan sonra iyileşmiş.

Jack'in gördüğü takım elbiseli adam neyin hayaliydi acaba?

8.5/10

1x4

Güzel bölümdü. Dizideki karakter bolluğu dizinin en büyük artılarından birisi şüphesiz.

John Locke karakterini daha yakından tanıdık bu bölüm. Zaten en başından beri sevilebilecek bir karakter gibi duruyordu. Bu bölümle birlikte ısınmaya başladım. Avlanma konusundaki bilgileri de işe yarayacaktır. Sonuçta erzakları bitti.

Jack'in gördüğü takım elbiseli adam hayal miydi yoksa gerçek miydi anlayamadım. Sonuç olarak yine kafa karıştırmayı başardılar. :)

1x5

Bu bölümde daha çok Jack'i tanımaya yönelik bir bölüm olmuş. Sayid'le de ilgili böyle bir bölüm bekliyorum.

Jack babası öldüğü için Sydney'e gitmiş. Gördüğü takım elbiseli adam da babası.

Yavaş yavaş adaya alışmaya başlıyorlar özellikle 10. bölümden sonra güzelleşecek bence.

8/10