Klasik Lost - Dizi Yorumları

1x13

Bu bölüm pek iyi değildi.

John Locke ve Boone'un ağırlıkta olduğu bir bölümdü. John Locke'un yaptığı numara güzeldi.

7/10

1x11

Güzel bir bölümdü. Taşlar yerine ileri bölümlerde oturacak gibi.

Charlie Ölecek diye ne korkmuştum zamanında, Jack son anda kurtarınca gözümden yaş akmıştı sevinçten :D
Bakalım My Name İs John Locke ile Boonne'un tesadüfen bulduğu şey nedir? Şarapnel parçası gibi bir şey de olabilir, önemsiz bir şey de. Yine de merak uyandırıcı.

8.6/10

1x6

En kötü bölümdü diyebiliriz. İyiki yorgun günüme denk getirmişim. :d
Hem Korelilerin hikayesi sıktı hem de Jack ve Kate'in gitgide daha da bir birbirlerine yavşama -aslında Kate yavşıyor- durumu ilgi çekici değil.

Daha düne kadar birlik olalım diyelim Jack grupları ayırdı. :D Bu adama hep muhalefet olacağım ama bu sefer yaptığını ben de yapardım açıkçası. Yağmuru var, sıcağı var Jack'in yaşadığı ortam daha mantıklı bence. Tabi o ruh halindeyken sahilde kalanları da anlayabiliyorum. O değil de Sawyer de bence sırf Jack'e muhalefet olmak için sahilde kaldı. :D

Kate de adamcağız aç susuz, hanımefendinin poposuna bakmadı diye trip atıyor. .ss
7/10 olsun.

1x7

Önceki bölümden daha iyi bir bölümdü.
Charlie'yi yakından tanımış olduk. Hayatıyla ilgili pek yorum yapasım gelmedi. :D John Locke -adam gibi adam- sayesinde uyuşturucuyu bıraktı. Gerçekten şu adamın lider olamaması üzücü. :(

Sawyer bu bölüm biraz kendine yakışmayan hareketlerde bulundu.:D Ama gerçekten birisine öyle muamele edilmesi insanı bu duruma getirebilir. -Kate ve Sayid'in tavırları-

Asıl Sayid'e ne oldu? Bayağı şaşırdım. Kesin başkaları da var. -ya da başkası-
8.5/10

1x7

Charlie'yi yakından tanımış olduk. Hayatıyla ilgili pek yorum yapasım gelmedi. :D John Locke -adam gibi adam- sayesinde uyuşturucuyu bıraktı. Gerçekten şu adamın lider olamaması üzücü. :(

Sawyer bu bölüm biraz kendine yakışmayan hareketlerde bulundu.:D Ama gerçekten birisine öyle muamele edilmesi insanı bu duruma getirebilir. -Kate ve Sayid'in tavırları-

8.5/10
Sen de mi sevdin Locke denen adamı :T:

1x7

8.5/10
John Locke başkanı senin de sevmene sevindim, çekemeyenler utansın. :D

1x7

Güzel bölümdü gerçekten. :)

John Locke başarılı bir tedavi yöntemiyle Charlie'yi iyileştirdi. Adam işini biliyor. :D

Sayid'e ne oldu gerçekten merak konusu. Sawyer yaptı diyeceğim de o zaman işaret fişeğini kim ateşledi? (b)

Bu arada cidden hamile kadına ne oldu ya 2-3 bölümdür göremiyoruz. :D

Puanım: 8.5/10

1x14

Sıkıldığım bir bölümde bile bazen öyle bir final yapıyorlar ki kendimi tutamıyorum.:D

Michael ve oğlunun anlaşamamazlığı sıktı artık. Umarım daha fazla yer almazlar.

Sonu mükemmeldi. Claire nasıl geldi acaba?

8/10

1x7

Güzel bölümdü gerçekten. :)

John Locke başarılı bir tedavi yöntemiyle Charlie'yi iyileştirdi. Adam işini biliyor. :D

Sayid'e ne oldu gerçekten merak konusu. Sawyer yaptı diyeceğim de o zaman işaret fişeğini kim ateşledi? (b)

Bu arada cidden hamile kadına ne oldu ya 2-3 bölümdür göremiyoruz. :D

Puanım: 8.5/10
Hıı at at suçu Sawyer'e at. .ss

Sen de mi sevdin Locke denen adamı :T:
Şeker gibi amca yahu nesini sevmedin? :D

Azınlıkta mıyız? :D @OzaN

@berkann Sawyer sürekli yakışıklıyım hepinizden üstünüm triplerinde. Ama yumruğu yiyince oturuyor hemen yerine.:D Nesini seviyorsun şu herifin?

1x12

Durgun bir bölümdü, yine de en durgun bölümü bile bir başka.

Sanırım bu bölümleri 3.izleyişim oluyor, geçen yıl ben ilk 10 bölümü izledim diye hatırlıyordum ama değilmiş. Büyük ihtimalle 14-15.bölümden itibaren tam olarak başlamış olacağım.

Lostta sevmediğim bir şey varsa o da bölüm sonlarının şarkıyla bitmesidir. Her bölümde sürpriz ve merak uyandırıcı sonlara alıştığımız için böyle slow sonlar pek tatmin etmiyor :D

Sawyer ile Kate in çanta macerası güzeldi, özellikle Sawyer yukarıdan çantayı kırmak için attığında aşağıda Kate in sincap gibi gelip alması ve kaçması. .. :D

Yine de Kate ile Sawyer in yakınlaşmalarını sevmiyorum. Kate ile Jack in yakınlaşmasını da sevmiyorum. Hatta Charlie ile Clara nın yakınlaşmalarından da pek hoşlanmam, ve diğer tüm çiftler için geçerli. Lost u lost yapan karakterleridir, kurgusudur. Romantizmi ve bölüm sonu slow şarkıları değil.

8.2/10

@berkann Sawyer sürekli yakışıklıyım hepinizden üstünüm triplerinde. Ama yumruğu yiyince oturuyor hemen yerine.:D Nesini seviyorsun şu herifin?
Yakışıklılıkla yumruk yemenin ne ilgisi var? :D Ona bakılırsa
zenci adam da Koreliden dayak yedi? :D
Adamı seven yok. Ama ben Sawyer'in henüz sevilmeyecek bir şey yaptığını düşünmüyorum.

1x8
Sawyer'in anlatıldığı bölümdü.
Sawyer'e yapılanlar gerçekten üzdü. :( Uzaktan bakınca Sawyer haksız gibi görünse de -ki haksız olduğu yerler de var, kabul ediyorum bu sefer. :D- bence Sayid ve Jack ikilisi daha fazla haksız.
Boone eğer Sawyer'e adam gibi gelip söyleseydi, durum böyle böyle, eğer o zaman Sawyer de vermeseydi spreyi bayağı şerefsiz olurdu gözümde ama ne yaptı gitti adamın çantasını karıştırdı. Sawyer de kendince haklı bir sebepten dolayı dövdü. Sonra yine sormadan etmeden medeni lider doktorumuz Jack adamın eşyalarını karıştırmaya başladı. Sayid'in yaptıklarına hiç girmiyorum. Halbuki söyleyecekleri tek şey "ona saygı gösterip, sormaktı."
Sawyer'in haksız olduğu yer ise en başında, en azından Kate'ye kendisinde ilaç olmadığını söylemeliydi.
Sawyer'e yapılanları yanınıza kar bırakmayacağız!
9/10