1x13
Bu bölüm pek iyi değildi.
7/10
Bu bölüm pek iyi değildi.
John Locke ve Boone'un ağırlıkta olduğu bir bölümdü. John Locke'un yaptığı numara güzeldi.
7/10
Sen de mi sevdin Locke denen adamı1x7
Önceki bölümden daha iyi bir bölümdü.
8.5/10Charlie'yi yakından tanımış olduk. Hayatıyla ilgili pek yorum yapasım gelmedi. John Locke -adam gibi adam- sayesinde uyuşturucuyu bıraktı. Gerçekten şu adamın lider olamaması üzücü.
Sawyer bu bölüm biraz kendine yakışmayan hareketlerde bulundu. Ama gerçekten birisine öyle muamele edilmesi insanı bu duruma getirebilir. -Kate ve Sayid'in tavırları-
Asıl Sayid'e ne oldu? Bayağı şaşırdım. Kesin başkaları da var. -ya da başkası-
John Locke başkanı senin de sevmene sevindim, çekemeyenler utansın.1x7
Önceki bölümden daha iyi bir bölümdü.
8.5/10Charlie'yi yakından tanımış olduk. Hayatıyla ilgili pek yorum yapasım gelmedi. John Locke -adam gibi adam- sayesinde uyuşturucuyu bıraktı. Gerçekten şu adamın lider olamaması üzücü.
Sawyer bu bölüm biraz kendine yakışmayan hareketlerde bulundu. Ama gerçekten birisine öyle muamele edilmesi insanı bu duruma getirebilir. -Kate ve Sayid'in tavırları-
Asıl Sayid'e ne oldu? Bayağı şaşırdım. Kesin başkaları da var. -ya da başkası-
1x7
Güzel bölümdü gerçekten.
John Locke başarılı bir tedavi yöntemiyle Charlie'yi iyileştirdi. Adam işini biliyor.
Sayid'e ne oldu gerçekten merak konusu. Sawyer yaptı diyeceğim de o zaman işaret fişeğini kim ateşledi?
Bu arada cidden hamile kadına ne oldu ya 2-3 bölümdür göremiyoruz.
Puanım: 8.5/10
Şeker gibi amca yahu nesini sevmedin?Sen de mi sevdin Locke denen adamı
Benim diyabetim var aman uzak dursun spoi olmasın boşver
Aynen olmasın.Benim diyabetim var aman uzak dursun spoi olmasın boşver
Aslında azınlıkta değiliz en sevilen Lost karakterlerinden biridir ama nedense forumda azınlıktaydık yakın zaman önceye kadar.
Anladım. Sawyer'in durumu ne?Aslında azınlıkta değiliz en sevilen Lost karakterlerinden biridir ama nedense forumda azınlıktaydık yakın zaman önceye kadar.
Forumda bilmiyorum ama genel olarak seveni de var sevmeyeni de.Anladım. Sawyer'in durumu ne?
Demek ki doğru yolu bulanlar foruma toplanmışAslında azınlıkta değiliz en sevilen Lost karakterlerinden biridir ama nedense forumda azınlıktaydık yakın zaman önceye kadar.
Bırak ya öyle doğru yol mu olurDemek ki doğru yolu bulanlar foruma toplanmış
Yakışıklılıkla yumruk yemenin ne ilgisi var? Ona bakılırsa@berkann Sawyer sürekli yakışıklıyım hepinizden üstünüm triplerinde. Ama yumruğu yiyince oturuyor hemen yerine. Nesini seviyorsun şu herifin?