Netflix La Casa De Papel - 4. Sezon Yorumları

Prison Break’a bağladı işte, paranın tadını alınca hiç ettiler eldeki malzemeyi büyük ihtimalle sezon 5 de olur 6 da :A

İşin garibi burada kapitalist düzene bir başkaldırı, eleştiri falan vardı güya. :A Para için tümünü yok saydılar. :A

4x8 (Sezon Finali)

5. bölüm sonrası bir tane daha çok kötü bölüm izlesem bırakmıştım diziyi, neyse ki ondan sonra biraz da olsa toparladılar gidişatı.

Dizinin en başından beri belli olan bir şey var, o da bu dizi Profesör zekasını kullandığında ve yaptığı planlar mantık çerçevesinde olduğu zaman kendini izletebiliyor. Özellikle ilk 5 bölümde bunun kırıntısını dahi görmedik; bomboş tartışma sahneleri, karakter çatışmaları, içi boş aksiyon sahneleri, geçtiğimiz sezondan beri gereksiz bulduğum Berlin’in flashback sahneleri, bu sezon zirveye çıkan ve sınırları zorlayan mantık hataları... Bunların etrafında gezinen bir dizi kıvamına gelmişti iyice dizi, son üç bölüm Profesör sahneye çıkınca durum biraz toparlandı ama yine de ilk sezonda aldığım keyfin zerresini almadığımı söylemem gerek.

Yukarıdaki yorumlarda @bazinga da belirtmiş, Nairobi gibi önemli ve sevdiğimiz bir karakter ölüyor ancak gram duygulandırmıyor bu durum. Ki Nairobi’nin ölümünden Gandia kadar neden onu serbest bıraktığına mantıklı bir açıklama getiremediğimiz Palermo da sorumlu, ancak nedense kimse hesap sormuyor. Üç bölüm öncesine kadar en ufak şeyde kavga ediyordu bunlar birbirleriyle üstelik. :A

Sezon finaline ayrıca değinip tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak istemiyorum üstteki yorumlarla ama Profesör’ün tutuklanmayacağı malum, Sierra’yı ya ekibe dahil edecekler ya da Sierra orada pazarlık yapıp parasını alıp köşesine çekilecek. Aksi bir şeyin yaşanması mümkün değil.

Ayrıca umarım Lizbon’un bankaya gitmesinin makul ve mantıklı bir açıklaması vardır, ancak hiç sanmıyorum maalesef. Hatta muhtemelen onun üzerinden de bomboş gerilimler falan yaratılır önümüzdeki sezon.

Umarım gelecek sezon gerçekten ve kesin olarak son sezonu olur dizinin, yoksa sakız gibi uzatmaya devam ederlerse kimse iyi bir şekilde hatırlamayacak bu diziyi...

• Harika
  • Beğendim
Reactions: bazinga and Dosi
S04B01

Ehh tahmin ettiğim gibi başladi. Olaylar böyle tahmin edilebilirlik seviyesindeyse :(

6/10

Bugün başlamamız gerekiyordu aslında. Hatta ben gizli gizli izledim 1.bölümü :A @kerem @Yiğitt
Tamam bugünden itibarende forumdan çıkınca ben uyurum ama yarın gündüz izlemiş olarak gelirim aynı şey :A @Forumdash da bu gece izlicek , sende yorumunu yap ozaman :A @kerem @Yiğitt
Ben izliyecegim simdi kaciyorum, tschüss. :Z

İlk bölümü izledim. Deprem oldugu için 2.yi yarına bırakıyorum:A

4x1

Acilis fena degildi. Gereksiz sahneler barindirsa da ilk bölüm olarak izlettirdi kendini.

Su icerdekilerin doktorculuk oynamasi basarisi ne kadar iyi degil mi. :A Yorum yok...

Profesör diziyi götürüyor resmen. O olmasa dizi cekilecek gibi degil. :X

Görevden sorumlu iki polis bir ise yarasa keske. Gecen sezonlar Raquel kendini izlettiriyordu en azindan. Karsi taraf bu kadar tirt olunca eskisi gibi seyir zevki vermiyor maalesef. :(

@Forumdash @Çiğdem @Yiğitt @Bully @sokak sanati @Silinmiş Üye

7/10

4x1

Karakterler çok özlediğim için dizi bana sıkıcı gelmiyor. Mutlaka izleme şevki veriyor bana dizi.
Ama eskisi gibi hızlı akmıyor o gerçek.

Doktorculuk oynamaları kötüydü harbiden.
Sierra'ya galiba bi ben bayılıyorum. Kadın hamile değil mi acaba. Fantezi olsun diye yastık bağlıyor falan olabilir. Hiç hamile gibi davranmıyor:A

Profesör Kurtar Nairobi'yi:(

7/10

S04B01

Ehh tahmin ettiğim gibi başladi. Olaylar böyle tahmin edilebilirlik seviyesindeyse :(

6/10

İlk bölümü izledim. Deprem oldugu için 2.yi yarına bırakıyorum:A
4x1

Karakterler çok özlediğim için dizi bana sıkıcı gelmiyor. Mutlaka izleme şevki veriyor bana dizi.
Ama eskisi gibi hızlı akmıyor o gerçek.

Doktorculuk oynamaları kötüydü harbiden.
Sierra'ya galiba bi ben bayılıyorum. Kadın hamile değil mi acaba. Fantezi olsun diye yastık bağlıyor falan olabilir. Hiç hamile gibi davranmıyor:A

Profesör Kurtar Nairobi'yi:(

7/10
4x1

Acilis fena degildi. Gereksiz sahneler barindirsa da ilk bölüm olarak izlettirdi kendini.

Su icerdekilerin doktorculuk oynamasi basarisi ne kadar iyi degil mi. :A Yorum yok...

Profesör diziyi götürüyor resmen. O olmasa dizi cekilecek gibi degil. :X

Görevden sorumlu iki polis bir ise yarasa keske. Gecen sezonlar Raquel kendini izlettiriyordu en azindan. Karsi taraf bu kadar tirt olunca eskisi gibi seyir zevki vermiyor maalesef. :(

@Forumdash @Çiğdem @Yiğitt @Bully @sokak sanati @Silinmiş Üye

7/10
Aaa vlla geçen sezonuda beğenmiştim ben siz beğenmiyorkan :A Bu sezon başlangıcınıda beğendim :A Bu diziyi hiç düşük bulmadım genelde ilerledikçe bozulmayan tek Supernatural olurdu ama bu dizide çizgisini bozmuyor :A :A :A @MasacRE @Yiğitt @Bully @Silinmiş Üye

1.Bölüm
Aaa evet pırasa burunlu kız ölmemiş ama henüz kurtulamadı,ben palermoya geçen sezon ettiği sözlerden dolayı gözüme girmişti pırasa burunlu kız ama teslim olmak istemesiyle gözümden tekrar çıktı :A Kendini düşünüp arkadaşlarını hemen ne haliniz varsa görün demek bu :A Benim başından beridir Monica zaten kadın favorim :A Bu arada Tokyo Monica ve dedektif kadın profosor eski sahne komikti :F Tamam Berlinden sonra Palermoyu bizde sevmedik lider olmasın ama Tokyoda olmasın :A Orada Denver varken başka lidere gerek yok Monicayla karı koca yönetsinler :A

Bu arada Berlini hala görmek güzel ama madem adam her sezon olacak niye öldürüyorsunuz ayoll :( Bari Berlini o polisler alıp götürüp yaşatıp bir yerde saklasalardı gerçi bu hala olabilecek birşey yani bir sahnede berlini tutulduğu bir hücrede görebiliriz :A Pırasa burunlu kız ölücekmi diye bitti ama ölecek olsa bukadar
sahne çekilmezdi uğraş olmazdı orada hemen ölürdü ,bence ölmeyecek :A

Aaa vlla geçen sezonuda beğenmiştim ben siz beğenmiyorkan :A Bu sezon başlangıcınıda beğendim :A Bu diziyi hiç düşük bulmadım genelde ilerledikçe bozulmayan tek Supernatural olurdu ama bu dizide çizgisini bozmuyor :A :A :A @MasacRE @Yiğitt @Bully @Silinmiş Üye

1.Bölüm
Aaa evet pırasa burunlu kız ölmemiş ama henüz kurtulamadı,ben palermoya geçen sezon ettiği sözlerden dolayı gözüme girmişti pırasa burunlu kız ama teslim olmak istemesiyle gözümden tekrar çıktı :A Kendini düşünüp arkadaşlarını hemen ne haliniz varsa görün demek bu :A Benim başından beridir Monica zaten kadın favorim :A Bu arada Tokyo Monica ve dedektif kadın profosor eski sahne komikti :F Tamam Berlinden sonra Palermoyu bizde sevmedik lider olmasın ama Tokyoda olmasın :A Orada Denver varken başka lidere gerek yok Monicayla karı koca yönetsinler :A

Bu arada Berlini hala görmek güzel ama madem adam her sezon olacak niye öldürüyorsunuz ayoll :( Bari Berlini o polisler alıp götürüp yaşatıp bir yerde saklasalardı gerçi bu hala olabilecek birşey yani bir sahnede berlini tutulduğu bir hücrede görebiliriz :A Pırasa burunlu kız ölücekmi diye bitti ama ölecek olsa bukadar

Kız ölüm döşeğinde. Ölmek istemez kimse. Satmam sizi ama beni öldürmeyin diyor:(

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem

1.Bölüm

Sana aksiyon versinler yeter zaten :A Bu sezon geçen sezondan da kötüymüş, hiç izleyesim yok açıkçası yakın zamanda bu diziyi :A

1.Bölüm

Nairobi gözünden mi düştü? :A

Yıllar sonra oğlunu gördü be, kadın napsın. Ölmek istemiyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Nairobi gözünden mi düştü? :A

Yıllar sonra oğlunu gördü be, kadın napsın. Ölmek istemiyor. :A
@sokak sanati na da söyledim
orada arkadaşlarını ne olursa olsun bırakmamak lazım kaldıkı pırasa burunlu kızı yasatmaya çalısıyorlar ve yasayacakta :A Kötü dediğimiz berlin onlar kaçsın diye bile bile öldü oradakı herkes gerekirse bunu yapacak yanı :A Denver yapar :A :A :A

4x1, 4x2, 4x3

Güzel bir ilk üç bölümdü, dizi bence ilk sezondan beri ayrı çizgide gidiyor. Geriye dönüşlerle o andaki olayları renklendirmesi, karakterler ve geçmişleri üzerinden ilerlemesi tadında ilerletiyor bana göre. En çok Tokyo'yu özlemişim sanırım. :bhr: :Z
Nairobi'nin vurulduğunu unutmuşum ben, umarım ölmez. Üçüncü bölümün son sahnesinde bir uyandı sanırım, umarım toparlanır.

Rio ve Monica'nın yakınlığı Denver & Tokyo tarafından farklı algılanıyor, özellikle Denver farklı düşünüyor epey. İtici Denver zaten. :T:

Raquel ölmemiş, pek ihtimal de vermemiştim öldüğüne. Profesör kurtarır onu oradan, mesajını bile yolladı şimdiden.

Sierra çok başarılı değil mi ya, kadının konuşması bile izletiriyor kendisini. Blöflerine bile düşülür...

4x1, 4x2, 4x3

Güzel bir ilk üç bölümdü, dizi bence ilk sezondan beri ayrı çizgide gidiyor. Geriye dönüşlerle o andaki olayları renklendirmesi, karakterler ve geçmişleri üzerinden ilerlemesi tadında ilerletiyor bana göre. En çok Tokyo'yu özlemişim sanırım. :bhr: :Z
Nairobi'nin vurulduğunu unutmuşum ben, umarım ölmez. Üçüncü bölümün son sahnesinde bir uyandı sanırım, umarım toparlanır.

Rio ve Monica'nın yakınlığı Denver & Tokyo tarafından farklı algılanıyor, özellikle Denver farklı düşünüyor epey. İtici Denver zaten. :T:

Raquel ölmemiş, pek ihtimal de vermemiştim öldüğüne. Profesör kurtarır onu oradan, mesajını bile yolladı şimdiden.

Sierra çok başarılı değil mi ya, kadının konuşması bile izletiriyor kendisini. Blöflerine bile düşülür...
Henüz 1 izlediğim için yorumuna bakamıyorum karışık yazmıssın ama benim gibi beğenmene sevindim :A @Forumdash @kerem @Silinmiş Üye @MasacRE Gibi zevksiz çıkmadın :A :A :A