Prison Break’a bağladı işte, paranın tadını alınca hiç ettiler eldeki malzemeyi büyük ihtimalle sezon 5 de olur 6 da
İşin garibi burada kapitalist düzene bir başkaldırı, eleştiri falan vardı güya. Para için tümünü yok saydılar.
Prison Break’a bağladı işte, paranın tadını alınca hiç ettiler eldeki malzemeyi büyük ihtimalle sezon 5 de olur 6 da
Tamam bugünden itibarende forumdan çıkınca ben uyurum ama yarın gündüz izlemiş olarak gelirim aynı şey @Forumdash da bu gece izlicek , sende yorumunu yap ozaman @kerem @Yiğitt
Ben izliyecegim simdi kaciyorum, tschüss.
Bende yarın izleyecemde sizdedemi deprem olduS04B01
Ehh tahmin ettiğim gibi başladi. Olaylar böyle tahmin edilebilirlik seviyesindeyse
6/10
İlk bölümü izledim. Deprem oldugu için 2.yi yarına bırakıyorum
Malasef oldu Allah'tan son dakkalardaydımBende yarın izleyecemde sizdedemi deprem oldu
Aman dikkat edin Geçen ilk kez yaşadık ordudan yansıması bile çok kötüydü hala huylanıyorum kendi kendimeMalasef oldu Allah'tan son dakkalardaydım
Sana da iyi uykularCicili bicili rüyalar @Forumdash dikkat edin
Aynen gec oldu, yarina erteliyorum bende 2. bölümü.S04B01
Ehh tahmin ettiğim gibi başladi. Olaylar böyle tahmin edilebilirlik seviyesindeyse
6/10
S04B01
6/10
4x1
Karakterler çok özlediğim için dizi bana sıkıcı gelmiyor. Mutlaka izleme şevki veriyor bana dizi.
Ama eskisi gibi hızlı akmıyor o gerçek.
Doktorculuk oynamaları kötüydü harbiden.
Sierra'ya galiba bi ben bayılıyorum. Kadın hamile değil mi acaba. Fantezi olsun diye yastık bağlıyor falan olabilir. Hiç hamile gibi davranmıyor
Profesör Kurtar Nairobi'yi
7/10
Aaa vlla geçen sezonuda beğenmiştim ben siz beğenmiyorkan Bu sezon başlangıcınıda beğendim Bu diziyi hiç düşük bulmadım genelde ilerledikçe bozulmayan tek Supernatural olurdu ama bu dizide çizgisini bozmuyor @MasacRE @Yiğitt @Bully @Silinmiş Üye4x1
Acilis fena degildi. Gereksiz sahneler barindirsa da ilk bölüm olarak izlettirdi kendini.
Su icerdekilerin doktorculuk oynamasi basarisi ne kadar iyi degil mi. Yorum yok...
Profesör diziyi götürüyor resmen. O olmasa dizi cekilecek gibi degil.
Görevden sorumlu iki polis bir ise yarasa keske. Gecen sezonlar Raquel kendini izlettiriyordu en azindan. Karsi taraf bu kadar tirt olunca eskisi gibi seyir zevki vermiyor maalesef.
@Forumdash @Çiğdem @Yiğitt @Bully @sokak sanati @Silinmiş Üye
7/10
Aaa vlla geçen sezonuda beğenmiştim ben siz beğenmiyorkan Bu sezon başlangıcınıda beğendim Bu diziyi hiç düşük bulmadım genelde ilerledikçe bozulmayan tek Supernatural olurdu ama bu dizide çizgisini bozmuyor @MasacRE @Yiğitt @Bully @Silinmiş Üye
1.Bölüm
Aaa evet pırasa burunlu kız ölmemiş ama henüz kurtulamadı,ben palermoya geçen sezon ettiği sözlerden dolayı gözüme girmişti pırasa burunlu kız ama teslim olmak istemesiyle gözümden tekrar çıktı Kendini düşünüp arkadaşlarını hemen ne haliniz varsa görün demek bu Benim başından beridir Monica zaten kadın favorim Bu arada Tokyo Monica ve dedektif kadın profosor eski sahne komikti Tamam Berlinden sonra Palermoyu bizde sevmedik lider olmasın ama Tokyoda olmasın Orada Denver varken başka lidere gerek yok Monicayla karı koca yönetsinler
Bu arada Berlini hala görmek güzel ama madem adam her sezon olacak niye öldürüyorsunuz ayoll Bari Berlini o polisler alıp götürüp yaşatıp bir yerde saklasalardı gerçi bu hala olabilecek birşey yani bir sahnede berlini tutulduğu bir hücrede görebiliriz Pırasa burunlu kız ölücekmi diye bitti ama ölecek olsa bukadar
sahne çekilmezdi uğraş olmazdı orada hemen ölürdü ,bence ölmeyecek
Kız ölüm döşeğinde. Ölmek istemez kimse. Satmam sizi ama beni öldürmeyin diyor
Sana aksiyon versinler yeter zaten Bu sezon geçen sezondan da kötüymüş, hiç izleyesim yok açıkçası yakın zamanda bu diziyiAaa vlla geçen sezonuda beğenmiştim ben siz beğenmiyorkan Bu sezon başlangıcınıda beğendim Bu diziyi hiç düşük bulmadım genelde ilerledikçe bozulmayan tek Supernatural olurdu ama bu dizide çizgisini bozmuyor @MasacRE @Yiğitt @Bully @Silinmiş Üye
1.Bölüm
Aaa evet pırasa burunlu kız ölmemiş ama henüz kurtulamadı,ben palermoya geçen sezon ettiği sözlerden dolayı gözüme girmişti pırasa burunlu kız ama teslim olmak istemesiyle gözümden tekrar çıktı Kendini düşünüp arkadaşlarını hemen ne haliniz varsa görün demek bu Benim başından beridir Monica zaten kadın favorim Bu arada Tokyo Monica ve dedektif kadın profosor eski sahne komikti Tamam Berlinden sonra Palermoyu bizde sevmedik lider olmasın ama Tokyoda olmasın Orada Denver varken başka lidere gerek yok Monicayla karı koca yönetsinler
Bu arada Berlini hala görmek güzel ama madem adam her sezon olacak niye öldürüyorsunuz ayoll Bari Berlini o polisler alıp götürüp yaşatıp bir yerde saklasalardı gerçi bu hala olabilecek birşey yani bir sahnede berlini tutulduğu bir hücrede görebiliriz Pırasa burunlu kız ölücekmi diye bitti ama ölecek olsa bukadar
Aaa vlla geçen sezonuda beğenmiştim ben siz beğenmiyorkan Bu sezon başlangıcınıda beğendim Bu diziyi hiç düşük bulmadım genelde ilerledikçe bozulmayan tek Supernatural olurdu ama bu dizide çizgisini bozmuyor @MasacRE @Yiğitt @Bully @Silinmiş Üye
1.Bölüm
@sokak sanati na da söyledimNairobi gözünden mi düştü?
Yıllar sonra oğlunu gördü be, kadın napsın. Ölmek istemiyor.
Henüz 1 izlediğim için yorumuna bakamıyorum karışık yazmıssın ama benim gibi beğenmene sevindim @Forumdash @kerem @Silinmiş Üye @MasacRE Gibi zevksiz çıkmadın4x1, 4x2, 4x3
Güzel bir ilk üç bölümdü, dizi bence ilk sezondan beri ayrı çizgide gidiyor. Geriye dönüşlerle o andaki olayları renklendirmesi, karakterler ve geçmişleri üzerinden ilerlemesi tadında ilerletiyor bana göre. En çok Tokyo'yu özlemişim sanırım.
Nairobi'nin vurulduğunu unutmuşum ben, umarım ölmez. Üçüncü bölümün son sahnesinde bir uyandı sanırım, umarım toparlanır.
Rio ve Monica'nın yakınlığı Denver & Tokyo tarafından farklı algılanıyor, özellikle Denver farklı düşünüyor epey. İtici Denver zaten.
Raquel ölmemiş, pek ihtimal de vermemiştim öldüğüne. Profesör kurtarır onu oradan, mesajını bile yolladı şimdiden.
Sierra çok başarılı değil mi ya, kadının konuşması bile izletiriyor kendisini. Blöflerine bile düşülür...
Ben seviyorum bu diziyi zaten, değişik bir havası var.Henüz 1 izlediğim için yorumuna bakamıyorum karışık yazmıssın ama benim gibi beğenmene sevindim @Forumdash @kerem @Silinmiş Üye @MasacRE Gibi zevksiz çıkmadın