Ben?@Forumdash 'ada güveniyorum.
Yeni mi basladin? Neden?Ben de izlemedim henüz.
How I Met Your Mother'ın 3.sezonunun ortasındayım. Önce onu bitirmek istiyorum.
Ben?@Forumdash 'ada güveniyorum.
Yeni mi basladin? Neden?Ben de izlemedim henüz.
How I Met Your Mother'ın 3.sezonunun ortasındayım. Önce onu bitirmek istiyorum.
Ben?
Yeni mi basladin? Neden?
Dogru, sen hic dizi izlemiyorsun.Seninle ortak dizi izlemedik pek bilemiyorum
Dogru, sen hic dizi izlemiyorsun.
Şu sıkıntılı dönemlerde iyi geldi dizi bana, güldürüyor epey kafam dağılıyorBen?
Yeni mi basladin? Neden?
Iyi bu bir baslangic olsun Rachel. Elite izleyebilirsin tam senlik. Dark'a da göz atmayi unutma.Yerli izledik ama yabancı bir süredir izlemiyorum.
Ben üsenirdim ya, 9 sezonluk diziden bahsediyoruz sonucta.Şu sıkıntılı dönemlerde iyi geldi dizi bana, güldürüyor epey kafam dağılıyor
LCDP'yi ortak bir zaman dilimi belirleyip izleyebiliriz
Iyi bu bir baslangic olsun Rachel. Elite izleyebilirsin tam senlik. Dark'a da göz atmayi unutma.
Ben üsenirdim ya, 9 sezonluk diziden bahsediyoruz sonucta.
Aynen öyle, haber ucurursun. Gerci digerleri ne durumda bilemiyorum ama ayarlariz bir sekilde.
Basladin mi baslamadin mi anlamadim?Dark aklımda. Elite bi başlamak istedim çok sıkıldım. O yüzden izlemem.
Her bölümü 20 dk ama öyle düşün, günde 3-4 bölüm izliyorum en azIyi bu bir baslangic olsun Rachel. Elite izleyebilirsin tam senlik. Dark'a da göz atmayi unutma.
Ben üsenirdim ya, 9 sezonluk diziden bahsediyoruz sonucta.
Aynen öyle, haber ucurursun. Gerci digerleri ne durumda bilemiyorum ama ayarlariz bir sekilde.
Basladin mi baslamadin mi anlamadim?
Ben bitirmedim daha 6 bölüm izledim 2 bölüm kaldı bitirince bir şeyler yazarımhani yorumun nerde? Ben bitirdim ilk günde
Gecen sezon da bayagi bir gömmüstüm zaten, bu sezonun 3. sezondan eksik kalir bir yani olmayacagini biliyordum. @Forumdash'la da güzel gömmüstük Elite'i. Sira buraya geldi.
@MayısKralı sen izledin mi bu dizi ya?
O kadar isteksizim ki diğer dizimi bir bölüm izliyorum son 3-4 bölüm kaldiği halde Öteledikçe öteliyorum@Forumdash 'ada güveniyorum.
Haftaya ertelediğim kesinBen hala izlemedim diziyi. Sizde izlemediyseniz bizim Elite tayfasini buraya toplayip bunu da beraber izleyelim o zaman. Gerci filmler de var simdi, ne zamana ertelesek bilemedim. @Yiğitt @Forumdash @Bully @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay
Haftaya ertelediğim kesin
Şu an dizim var da 13 Nisan Pazartesi haftasına uygunsanız başlayalım beraber. @kerem
Yalnız ben izlediğim her diziyi beğeniyorum, öyle bir sorun var. Beğenmeme sıkıntım var.
Bilmiyorum bizimkiler Netflix üyeliği almışlar şu an Netflixten bir şeyler izleyebilirim. Ama LCDP gelmiyor izlemek hiç içimden son sezonundan dolayı.
Her bölümü 20 dk ama öyle düşün, günde 3-4 bölüm izliyorum en az
Tamamdır, haberleşelim.
13 Nisan Pazartesi baslayalim bence de, herkese uygunsa tabii. Tam paskalya bayramina denk gelmesi de iyi oldu.Dark aklımda. Elite bi başlamak istedim çok sıkıldım. O yüzden izlemem.
Haftaya başlayalım da ne zaman olursa olsun Artık aradan cıksın dediğim diziler arasında13 Nisan Pazartesi baslayalim bence de, herkese uygunsa tabii. Tam paskalya bayramina denk gelmesi de iyi oldu.
Patoz gibi izleme de.Haftaya başlayalım da ne zaman olursa olsun Artık aradan cıksın dediğim diziler arasında
İyi o zaman ben de SexEduyu aradan cıkarayım bu haftaPatoz gibi izleme de.
Bu haftayi saymazsak gelecek Pazartesi'den itibaren baslayalim evet. Zaten adam akilli dizi de yok bu aralar. Uzun süre de cikmayacak gibi.
Anlaştık o zaman ekip, 13 Nisan Pazartesi ilk iki bölüm bitiyor. @sokak sanati @Forumdash13 Nisan Pazartesi baslayalim bence de, herkese uygunsa tabii. Tam paskalya bayramina denk gelmesi de iyi oldu.
Süresi kaç?? 40 dakka filansa 2şer izleyelim @kerem @sokak sanatiAnlaştık o zaman ekip, 13 Nisan Pazartesi ilk iki bölüm bitiyor. @sokak sanati @Forumdash