Netflix La Casa De Papel - 4. Sezon Yorumları

Yerli izledik ama yabancı bir süredir izlemiyorum.:(
Iyi bu bir baslangic olsun Rachel. :A Elite izleyebilirsin tam senlik. Dark'a da göz atmayi unutma. :D

Şu sıkıntılı dönemlerde iyi geldi dizi bana, güldürüyor epey kafam dağılıyor :D

LCDP'yi ortak bir zaman dilimi belirleyip izleyebiliriz :D
Ben üsenirdim ya, 9 sezonluk diziden bahsediyoruz sonucta. :A

Aynen öyle, haber ucurursun. :A Gerci digerleri ne durumda bilemiyorum ama ayarlariz bir sekilde. :D

Iyi bu bir baslangic olsun Rachel. :A Elite izleyebilirsin tam senlik. Dark'a da göz atmayi unutma. :D

Aynen öyle, haber ucurursun. :A Gerci digerleri ne durumda bilemiyorum ama ayarlariz bir sekilde. :D

Dark aklımda. Elite bi başlamak istedim çok sıkıldım. O yüzden izlemem.:A

• İlginç
Reactions: kerem

Her bölümü 20 dk ama öyle düşün, günde 3-4 bölüm izliyorum en az :D

Tamamdır, haberleşelim. :A

• Beğendim
Şu olumsuz yorumlar beni baya düşürdü. Beraber izleyip gömecek ekip lazım:A @Yiğitt çok uygun buna.:A
Şu an dizim var da 13 Nisan Pazartesi haftasına uygunsanız başlayalım beraber. :Z @kerem

Yalnız ben izlediğim her diziyi beğeniyorum, öyle bir sorun var. Beğenmeme sıkıntım var. :A

Haftaya ertelediğim kesin :A
Şu an dizim var da 13 Nisan Pazartesi haftasına uygunsanız başlayalım beraber. :Z @kerem

Yalnız ben izlediğim her diziyi beğeniyorum, öyle bir sorun var. Beğenmeme sıkıntım var. :A
Bilmiyorum bizimkiler Netflix üyeliği almışlar şu an Netflixten bir şeyler izleyebilirim. Ama LCDP gelmiyor izlemek hiç içimden son sezonundan dolayı. :(
Her bölümü 20 dk ama öyle düşün, günde 3-4 bölüm izliyorum en az :D

Tamamdır, haberleşelim. :A
Dark aklımda. Elite bi başlamak istedim çok sıkıldım. O yüzden izlemem.:A
13 Nisan Pazartesi baslayalim bence de, herkese uygunsa tabii. Tam paskalya bayramina denk gelmesi de iyi oldu. :Z

Patoz gibi izleme de. :A

Bu haftayi saymazsak gelecek Pazartesi'den itibaren baslayalim evet. :X Zaten adam akilli dizi de yok bu aralar. Uzun süre de cikmayacak gibi. :A
İyi o zaman ben de SexEduyu aradan cıkarayım bu hafta:A

Ya Berlinin köpekleri iptal olmuşmuydu(b) Valla şu boşlukta yayınlasalar da izlesek :Z

• Güldürdün