İlk bölüm fena başlamadı. Temposu yerindeydi ve Profesör'ün boğa ile karşılaştığı sahne ve kaçışı eğlenceliydi. Bana önceki sezonlarda araba hurda yerinde profesörün köpekten kaçarken ki sahnesini anımsattı.
2. ve 3. bölümleri hiç beğenmedim. çıta git gide inerken nihayet 4. bölümün sonlarında hareketlilik oldu ve her bölüm biraz daha üstüne katılarak ilerledi diyebiliriz.
Nairobi'ye üzüldüm
Ameliyat masasında ölmek istemiyorum beni teslim edin demişti. Dizideki her bir hamle, her bir karar, bir başkasının kaderinin değişmesine sebep oldu.
İlk sezonda her ayrıntıyı düşünen profesör bu sezon çok basit hatalar yaptı. O gizli odayı bilmemeleri, polisin evine gittiklerimde havuza atlarken etrafta kameraların olduğunu akıl etmemeleri tuhafıma giden detaylar oldu.
Ekipte çok çabuk dağılıp birbirlerine silah çekebiliyorlar ve bu nedelede kontrolden çıkıp kayıplar verdiler. 2 ve 3. bölümde onların ikidebir tartışma sahneleri en sıkıcı kısımlar oldu.Berlin'in sahnelerinin fazlalığıda rahatsız ediciydi. Başkanın özel koruması sezonun heyecanlı sahnelerine vesile oldu.
Final güzeldi ve Raquel'i oraya getirme sahneleride iyiydi ama Raquel'in neden oraya görürülülte Profesörün yanına gitmediğini merak ettim ama galiba bir sonraki sezonda daha aktif rolde olunması için. Bu sezon pek bir rolü yoktu diyebiliriz.
Hamile müfettişte Raquel gibi dişli biri ve son sahnede, diğer sezonda yüksek ihtimalle doğumu başlayacaktır ve ekipe katılacağını düşünüyorum. Tutuklanma riski olduğu için ekibe katılabilir.
İnşallah 5. sezon son sezonu olur.