Netflix La Casa De Papel - 4. Sezon Yorumları

Bana ilham gelir ve yorumumu yaparım Dosi hanım, bizde yedek olmaz... Çünkü insana gelen o yüce ilhamın yedeği olmaz... :A (Dünyanın en saçma cümlesi...) @MEnes
Yedekle falan işimiz olmaz bizim. Bize yorum yapma isteği gelir ve o an eser hakkında bir şeyler karalarız. :A Ve sonrasında yine bir sürü konuşuruz üzerine. Ama bunları bir yerlere yedeklemek falan bizlik şeyler değil... :A Adaşımın da dediği gibi (yani demeye çalıştığı gibi) ilham geldiğinde onu bir yere kaydetmeliyim fikri bizlik değil... :A

• Harika
Reactions: Sherlock
Yedekle falan işimiz olmaz bizim. Bize yorum yapma isteği gelir ve o an eser hakkında bir şeyler karalarız. :A Ve sonrasında yine bir sürü konuşuruz üzerine. Ama bunları bir yerlere yedeklemek falan bizlik şeyler değil... :A Adaşımın da dediği gibi (yani demeye çalıştığı gibi) ilham geldiğinde onu bir yere kaydetmeliyim fikri bizlik değil... :A
Şu mesaja senin mesajı da alıntı yapmıştım ama beceremedim... :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Yine şiirsel bir anlatım ile anlattıklarımı başka bir boyuta taşımışsın adaşım, sana SABAR kardeşliği adına teşekkürlerimi sunuyorum ve seni sıvadığımı sana bildirmek istiyorum... :A

• Harika
Reactions: MEnes
La Casa De Papel 4. Sezon:
Daha 1 hafta önce başladığım bir dizi. İlk 2 sezon harikaydı, 3. sezon ise tekrara bağlamıştı ama sonları ve özellikle final bölümü çok hoşuma gitmişti.

Gelelim 4. sezonun genel yorumuma ( hepsini izlemeyenler açmasın:
İlk bölüm fena başlamadı. Temposu yerindeydi ve Profesör'ün boğa ile karşılaştığı sahne ve kaçışı eğlenceliydi. Bana önceki sezonlarda araba hurda yerinde profesörün köpekten kaçarken ki sahnesini anımsattı.

2. ve 3. bölümleri hiç beğenmedim. çıta git gide inerken nihayet 4. bölümün sonlarında hareketlilik oldu ve her bölüm biraz daha üstüne katılarak ilerledi diyebiliriz.

Nairobi'ye üzüldüm :( Ameliyat masasında ölmek istemiyorum beni teslim edin demişti. Dizideki her bir hamle, her bir karar, bir başkasının kaderinin değişmesine sebep oldu.

İlk sezonda her ayrıntıyı düşünen profesör bu sezon çok basit hatalar yaptı. O gizli odayı bilmemeleri, polisin evine gittiklerimde havuza atlarken etrafta kameraların olduğunu akıl etmemeleri tuhafıma giden detaylar oldu.
Ekipte çok çabuk dağılıp birbirlerine silah çekebiliyorlar ve bu nedelede kontrolden çıkıp kayıplar verdiler. 2 ve 3. bölümde onların ikidebir tartışma sahneleri en sıkıcı kısımlar oldu.Berlin'in sahnelerinin fazlalığıda rahatsız ediciydi. Başkanın özel koruması sezonun heyecanlı sahnelerine vesile oldu.
Final güzeldi ve Raquel'i oraya getirme sahneleride iyiydi ama Raquel'in neden oraya görürülülte Profesörün yanına gitmediğini merak ettim ama galiba bir sonraki sezonda daha aktif rolde olunması için. Bu sezon pek bir rolü yoktu diyebiliriz.

Hamile müfettişte Raquel gibi dişli biri ve son sahnede, diğer sezonda yüksek ihtimalle doğumu başlayacaktır ve ekipe katılacağını düşünüyorum. Tutuklanma riski olduğu için ekibe katılabilir.
İnşallah 5. sezon son sezonu olur.
Sezonun geneline puanım 7/10

en düşük puanım 2. ve 3. bölüme veriyorum 4.5-5 puan.

En yüksek puanımda 8.

7/8

Bu profesör neden daha önce uyanmadıki efsane bir bölümdü

10/10

8/8

Yorum Yok tek kelimeyle "EFSANE"

10/10

5.sezonu şimdiden bekliyorum

18 numaralı mesaja bekleniyorsunuz, tek eksik sensin :A
Diziyi izleyecekmisin bugünlerde?
Yeni gördüm o mesajı ya da görüp okumaya üşenip sonra dönerim demiş olabilirim. :A Neyse diziyi izleyecek miyim belirsiz. Ozark'ın ilk sezonu bitti ve 20 bölüm daha var önümde, o bittikten sonra bunu izleyeceğim diye planladım. Bu yüzden kesin bir şekilde diziyi izleyeceğimi söyleyemem hafta içine sarkabilir. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
4x8 (Sezon Finali)

Diziden beklediğimizi alabildiğimiz tek bölümdü. Çünkü profesör devredeydi tamamen.

Gece hepsini sıraya bitirdim yorum yazamadım aradaki bölümlere ama çoğu vasattı yine. Yalnız sezonun ikinci yarısının ilk yarısına göre daha iyi olduğu doğru. O nedenle yarılamışken bitir bence @Tolstoyevski.

Gelecek sezon olacakları da tahmin etmek zor değil. Tahminlere katılıyorum ben de. Gram germedi o sahne bile. :)

Nairobi'ye üzüldüm ama dizi o kadar yapay ki onda bile pek duygulanmadım.

Gelecek sezonla ilgili en büyük beklentim final sezonu olması. Lütfen 5. sezonda bitirin. Lütfen son sezon olsun. Lütfen daha fazla suyunu çıkarmayın.

8/10

Artık kel abimizi tutma kararı aldım. Sezon boyunca bizimkileri teker teker öldürür inşallah. :A

Nairobi kalsın tek. O ameliyatlardan bile sağ çıktığına göre kalır zaten muhtemelen. :A

5/10
Hepsini izle, en sonunda kim favorin olacak tekrar yorumlarsın. Merakla bölüm bölüm yorumlarına bakacağım :A
Evet, hepsini izlediğine göre tekrar sorabilirim, hâlâ favorin kel abimi? :A
ve spoi kutusundaki mesajındaki yazıların tam tersi olmasına hem dün hem de bugün güldüm tekrardan :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
  • Güldürdün
Reactions: Yiğitt and kerem
  • Beğendim
Reactions: kerem