Şu kadarını diyeyim, dördüncü bölümde izlemeyi tamamen bırakabilirim o derece muhteşem vasatlıkta ilerliyor ve en kötüsü de artık sonucu hiç mi hiç merak ettirmiyor. Keşke ilk iki sezondan sonrası tamamen rüya olsa, finalde baya lanet ederiz ama en azından karizmayı kurtarmış olurlardı... @bazinga
4x3
Muhtemelen sezon öncesi senaryo odasında şöyle bir konuşma geldi.
Netflix'e diziyi uzattığı için öfke saçan yapımcı :
- Beyler, sizden bu sezon efsane bir performans bekliyorum. Öyle bir batıralım ki Prison Break 5. sezon bile bizim bu sezon yanında şaheser gibi gözüksün.
Senarist A:
- Oldu bil patron.
Senarist B:
- Hemen başlıyoruz.
Senarist C:
- 1-2 saate tüm sezon hazır olur.
Üzerinde konuşacak bir şey yok gerçekten çok kötü ve sıkıcı.
4/10
Hepsini izle, en sonunda kim favorin olacak tekrar yorumlarsın. Merakla bölüm bölüm yorumlarına bakacağım4x4
Keşke 4-4'lük bir bölüm esprisini yapabilseydik.
En azından sonlara doğru bir hareket geldi. Artık kel abimizi tutma kararı aldım. Sezon boyunca bizimkileri teker teker öldürür inşallah.
Nairobi kalsın tek. O ameliyatlardan bile sağ çıktığına göre kalır zaten muhtemelen.
5/10
Resmen zehirli ok değerinde sözlerin4x5
Bölüm sonu fena değildi, dandiğinden de olsa aksiyon vardı en azından.
Profesörün bilmediği oda bana da komik geldi gerçekten.
Nairobi kalsın yeter dedim onu esir aldı.
6/10
4x8
İlk sezon tadını aldığım bir sezon finali oldu. Umarım seneye güzel bir finalle bitirirler de sövmek zorunda kalmayız onlara. Ayrıca bu Profesör'ün müfettiş kadınlardan çektiği nedir kardeşim? Şimdi işin yoksa bu karının doğurmasına yardımcı ol sonra da himayene al. Muhtemelen buna da Marsilya aşık olur.
8/10
4. bölümden itibaren kıpırdamalar oluyor😊 en sevmediğim bölüm 3. bölümdü.3.bolumdeyim ve hala bekleneni alamadım