Netflix La Casa De Papel - 4. Sezon Yorumları

4x8

Çok güzel bir sezon finaliydi, nefes nefese izledim vallahi. Sezonu da genel olarak beğendim, özellikle 5. bölümle beraber sezon atağa kalkıyor. İlk dört bölüm biraz zemin hazırlanışı ve sakinlikle geçti. Sonradan epey sardı. Final sahnesi de süperdi, bekle ki gelsin 5. sezon...
Raquel'i kurtarma operasyonu çok güzeldi, helikopter sahnesinde iyi bir ters köşe yapmışlar gerçekten. Aslında aklıma gelmişti o siyah giyinenin bizden biri olacağı ama Raquel olayıyla bağlantı kuracaklarını düşünememiştim.

Ekip yeniden buluştu, ''Nairobi için'' bu savaş kazanılacak.

Sierra'dan beklenen atak geldi, çok zeki kadın. Bir doğursa da rahatlasak, o halde iyi dolanıyor. Profesör ve Sierra sahneleri 5. sezona damga vurur bence. :Z

Genel olarak beğendiğim bir sezon oldu, tekrara düşmeye başlıyor doğal olarak. 5. sezonu son olmalı, efsane olarak kalabilsin. Daha fazla uzatmaları güzel olmaz.

Ekip ben tamamladım diziyi böylece. :bhr: @Forumdash @Çiğdem @kerem

8/10
@Forumdash @kerem beğenmezler 5 den sonrasınıda ama onlara bakan yok zaten :A :A :A

Sezonla ilgili bir kaç tahminim var bakacam :F

2 Ve 3.Bölümler , bence dizi kaldığı yerden devam ediyor @Yiğitt hakkını veren dizinin benden sonra :Z

2.Bölüm
sanırım kurtuldu pırasa burunlu kız :A Palermoyu bırakın gitsin ayoll diziye yakışmıyor ayrıca denveri bırakmasına üzüldüm monicanın ama hala sevdiğim tek kadın oyuncu dizide :A Tokyonun 4 sezondur tek işe yarar hamlesi oldu profosorun gözünü açması dedektif kadının ölmedini düşündürmesi :A Berlin ve profosorun
mutlu hallerini özlemiştik görmeyi :A Ama keşke efsane müzik çalsaydı :A

3.Bölüm
Tokyo ve Denver arasında bişi olucak diye korktum denver monicayı seviyor ona güveniyorumda tokyoya güvenmiyorum :A Rioyu sevmiyordum bu bölüm acıdım,monicanın onla ilgilenmesi çok duygusaldı başta denverlerde kıskandığı için bakıp dalga geçtiler ama onlar sarılınca denvenlerde duygusallaşıp gittiler :( Son sahnede pırasa burunlu kız hortlayınca korktum :A

@Forumdash @kerem @Silinmiş Üye @sokak sanati
Ben 7. bölümdeyim ama hic izleyesim yok 6. bölümün sonundan beri. :T:

An itibariyle LCDP 4. Sezon bitti. 3. Sezonun devamı olarak düşünsem de genel LCDP olarak düşünsem de vasat bir sezondu. Spoiler vermemek için detaylardan bahsetmeyeceğim ama ilk sezonlar felsefi havası olan sistem karşıtı bir grubun kapitalist sisteme meydan okuması vardı ve tüm mantık hatalarını görmezden gelip severek izledigim bir diziydi. Keşke ne 3. ne de 4. Sezon olsaydı. Maalesef hem ülkemizde hem de İspanya'da hala LCDP havası ve ilgisi yüksek olduğu için ve sezonun son bölümü de yarim bırakıldığı için 5. Sezonun geleceği kesin. Hatta 6. Sezon bile gelirse şaşırmam. Bu sezon bitmesi gerekiyordu, bu saatten sonra izler miyim bilmiyorum. Zaman kaybı gibi izlemek çünkü...

Puanım: 4.5/10 (İlk sezonlarının hatırına bu da, normalde hak ettiği en fazla 3/10)
Sen ne anlarsın ayoll :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion
2. bölüm

Ben hala severek izliyorum. Rahatsız olduğum bir nokta yok.

Lizbon ile Sierra sahneleri çok iyiydi. Sierra tam bi yollusun dostum. Umarım çocuğunun babası bellidir:A

Profesör ile Marsilya sahnesi sıkıcıydı. Ama sonra toparladılar.
Monica ile Saner sahnelerinde sıkıldım.:(

Lizbon ve Sierra sahnelerine bayılmışsın ya hiç şaşırtmadın entrika severliginle. :A O nasıl bir hamilelik zaten o da ayrı bir vaka, kadının karnı burnunda git evinde istirahat et sana mı kaldı soygunu çözmek. :F

Seirra'nın doğum sahnesini izlemek istiyorum. :A Hamile kadın fetişini arttırır bu kadın dünyada :A

• İlginç
2. bölüm

Ben hala severek izliyorum. Rahatsız olduğum bir nokta yok.

Lizbon ile Sierra sahneleri çok iyiydi. Sierra tam bi yollusun dostum. Umarım çocuğunun babası bellidir:A

Profesör ile Marsilya sahnesi sıkıcıydı. Ama sonra toparladılar.
Monica ile Saner sahnelerinde sıkıldım.:(
Senle birlikte gidiyoruz güzel bende 4 deyim :Z:Z:Z

@Yiğitt 8 vermiş bir de bu sezona ben ona şok oldum. :F Benim cok beğendiğim ilk 2 sezonu bile puanlasam en fazla 7, 7.5 veririm. :A Bu sezon vasat maalesef hiçbir şey yaşanmadı birkaç sey disinda yani doğru düzgün elle tutulur bir olay yok ki. Çok sıkıcıydı. :(
O yüzden @Yiğitt i sizden ayırdım :Z :Z :Z

Beni de etiketleseydin keşke. :A

Raquel'i kurtarma operasyonunda aslında ters köşe olmadı yiğidim ya, gidişatın o şekilde olacağı belliydi bence. Ben izlerken anladım yani ne yapacaklarını. Onun içinde özel uğraşmadım...

Şu başkanın korumasının kaçması, Palermo'nun verdiği akıl ve Tokio ile karşı karşıya gelmesi falan tamamen boş gerilim yaratmak için yaratılan olaylar silsilesi. Nairobi'nin ameliyatını yapmaları ise komedi ve fiyaskoydu. Ekip 2-3 ayda soygunu planladıkları gibi doktor ve cerrah da olmuş haberimiz yok. :F

Sierra'nında daha Raquel'i sorguya alıp pazarlık yapmasından ve profesörle flört eder gibi konuşmasından ekibe katılacağı belliydi. Bu saatten sonra ters köse olursa Sierra profesörü oynatıp ekibi yakalatarak olur ki bu da çok zor. Diziyi mutlu sonla bitirir bunlar. :( Ben mesela Nairobi'nin ölmesine hiç üzülmedim. Hatta ölsünler tek tek modundayım. :F
Sen izleyip bitirmişsin diye etiketlemedim. :A
Sierra ekibe katılır mı ya? Aslında başka şansı yok, hiç aklıma gelmemişti. Ben diğer ihtimal düşündüm, herkesi yakalatıp kendi paçasını da kurtaracak. :D

Son düzenleme:
  • Güldürdün
@Yiğitt 8 vermiş bir de bu sezona ben ona şok oldum. :F Benim cok beğendiğim ilk 2 sezonu bile puanlasam en fazla 7, 7.5 veririm. :A Bu sezon vasat maalesef hiçbir şey yaşanmadı birkaç sey disinda yani doğru düzgün elle tutulur bir olay yok ki. Çok sıkıcıydı. :(
Benim için seyir zevki veren bir sezondu vallahi, oturup tekrar izlerim o derece. :Z @Çiğdem