Netflix La Casa De Papel - 4. Sezon Yorumları

Ben seviyorum bu diziyi zaten, değişik bir havası var. :Z
Bugün 4 e yetişecem bende :A Evet hiç düşük bulmadım bir dizi geçen sezonda sevmiştim bu sezonada iyi başladılar ve ilk sezonların tadını veriyor ama bunlar daha ne istiyor anlamadım ayoll :A :A :A

• Harika
Reactions: Yiğitt
Bugün 4 e yetişecem bende :A Evet hiç düşük bulmadım bir dizi geçen sezonda sevmiştim bu sezonada iyi başladılar ve ilk sezonların tadını veriyor ama bunlar daha ne istiyor anlamadım ayoll :A :A :A
Tekrara düşmeye başlıyor tabi, sıkıntı orada. Dört sezonluk soygun mu olur? 5. sezonu son sezonu olmalı. :A

Tekrara düşmeye başlıyor tabi, sıkıntı orada. Dört sezonluk soygun mu olur? 5. sezonu son sezonu olmalı. :A
Evet 4.sezon tamamen tekrara odaklı bi sezon olmuş. Ama 4.bölüm heralde ilk 4 bölümü geride bırakacak nitelikteydi. İzlerken şey dedim. Kim doldurdu bizi böyle sezon kötü diye :F @kerem 4.bölüm çok iyiydi:A

Evet 4.sezon tamamen tekrara odaklı bi sezon olmuş. Ama 4.bölüm heralde ilk 4 bölümü geride bırakacak nitelikteydi. İzlerken şey dedim. Kim doldurdu bizi böyle sezon kötü diye :F @kerem 4.bölüm çok iyiydi:A
4. bölümden sonra fena halde açılıyor dizi, aksiyon tavan yapıyor rahat ol. Ben bitireceğim birkaç saate, aşırı sürükleyici dayanamam daha fazla. :Z

4x6

Oha oha oha. :(
Nairobi öldü, ciddi ciddi öldü... Nedense bu sezon öleceğini hissetmiştim, bu konuda spoiler de yedim sonradan zaten. :(

Gandia sezona büyük renk katıyor, muhteşem yürütüyor ve çok yakışıyor role. Adam şu an sezonu tek başına yürütüyor bile diyebilirim.

Profesör bu sezon çok pasif kaldı, gir artık işe...

4x8

Çok güzel bir sezon finaliydi, nefes nefese izledim vallahi. Sezonu da genel olarak beğendim, özellikle 5. bölümle beraber sezon atağa kalkıyor. İlk dört bölüm biraz zemin hazırlanışı ve sakinlikle geçti. Sonradan epey sardı. Final sahnesi de süperdi, bekle ki gelsin 5. sezon...
Raquel'i kurtarma operasyonu çok güzeldi, helikopter sahnesinde iyi bir ters köşe yapmışlar gerçekten. Aslında aklıma gelmişti o siyah giyinenin bizden biri olacağı ama Raquel olayıyla bağlantı kuracaklarını düşünememiştim.

Ekip yeniden buluştu, ''Nairobi için'' bu savaş kazanılacak.

Sierra'dan beklenen atak geldi, çok zeki kadın. Bir doğursa da rahatlasak, o halde iyi dolanıyor. Profesör ve Sierra sahneleri 5. sezona damga vurur bence. :Z

Genel olarak beğendiğim bir sezon oldu, tekrara düşmeye başlıyor doğal olarak. 5. sezonu son olmalı, efsane olarak kalabilsin. Daha fazla uzatmaları güzel olmaz.

Ekip ben tamamladım diziyi böylece. :bhr: @Forumdash @Çiğdem @kerem

8/10

2 Ve 3.Bölümler , bence dizi kaldığı yerden devam ediyor @Yiğitt hakkını veren dizinin benden sonra :Z

2.Bölüm
sanırım kurtuldu pırasa burunlu kız :A Palermoyu bırakın gitsin ayoll diziye yakışmıyor ayrıca denveri bırakmasına üzüldüm monicanın ama hala sevdiğim tek kadın oyuncu dizide :A Tokyonun 4 sezondur tek işe yarar hamlesi oldu profosorun gözünü açması dedektif kadının ölmedini düşündürmesi :A Berlin ve profosorun
mutlu hallerini özlemiştik görmeyi :A Ama keşke efsane müzik çalsaydı :A

3.Bölüm
Tokyo ve Denver arasında bişi olucak diye korktum denver monicayı seviyor ona güveniyorumda tokyoya güvenmiyorum :A Rioyu sevmiyordum bu bölüm acıdım,monicanın onla ilgilenmesi çok duygusaldı başta denverlerde kıskandığı için bakıp dalga geçtiler ama onlar sarılınca denvenlerde duygusallaşıp gittiler :( Son sahnede pırasa burunlu kız hortlayınca korktum :A

@Forumdash @kerem @Silinmiş Üye @sokak sanati