Bugün 4 e yetişecem bende Evet hiç düşük bulmadım bir dizi geçen sezonda sevmiştim bu sezonada iyi başladılar ve ilk sezonların tadını veriyor ama bunlar daha ne istiyor anlamadım ayollBen seviyorum bu diziyi zaten, değişik bir havası var.
Bugün 4 e yetişecem bende Evet hiç düşük bulmadım bir dizi geçen sezonda sevmiştim bu sezonada iyi başladılar ve ilk sezonların tadını veriyor ama bunlar daha ne istiyor anlamadım ayollBen seviyorum bu diziyi zaten, değişik bir havası var.
Tekrara düşmeye başlıyor tabi, sıkıntı orada. Dört sezonluk soygun mu olur? 5. sezonu son sezonu olmalı.Bugün 4 e yetişecem bende Evet hiç düşük bulmadım bir dizi geçen sezonda sevmiştim bu sezonada iyi başladılar ve ilk sezonların tadını veriyor ama bunlar daha ne istiyor anlamadım ayoll
Ben tam aksine çizgiyi bozsalar hosuma gitmezdi ben tekrardan ve eskiden sıkılmamkıTekrara düşmeye başlıyor tabi, sıkıntı orada. Dört sezonluk soygun mu olur? 5. sezonu son sezonu olmalı.
Bugün 4 e yetişecem bende Evet hiç düşük bulmadım bir dizi geçen sezonda sevmiştim bu sezonada iyi başladılar ve ilk sezonların tadını veriyor ama bunlar daha ne istiyor anlamadım ayoll
Evet 4.sezon tamamen tekrara odaklı bi sezon olmuş. Ama 4.bölüm heralde ilk 4 bölümü geride bırakacak nitelikteydi. İzlerken şey dedim. Kim doldurdu bizi böyle sezon kötü diye @kerem 4.bölüm çok iyiydiTekrara düşmeye başlıyor tabi, sıkıntı orada. Dört sezonluk soygun mu olur? 5. sezonu son sezonu olmalı.
Resmen spoiler ama bu yaaa Ben 4ü izlemiş bi insanım resmen tahmin ettim Hayıırrrolmasın Allahım noluyor 🙏🙏🙏🙏🙏
4'le alakası yok.Resmen spoiler ama bu yaaa Ben 4ü izlemiş bi insanım resmen tahmin ettim Hayıırrrolmasın Allahım noluyor 🙏🙏🙏🙏🙏
Ayy neyse sabaha doğru izlerim ancak4'le alakası yok.
Sinirlerim bozuldu.
Son 2 bölüm kaldı, izlemeye kıyamadım. @ÇiğdemAyy neyse sabaha doğru izlerim ancak
ben de öyle yapıcam 5 6 zaten planımız da ikişer gitmektiSon 2 bölüm kaldı, izlemeye kıyamadım. @Çiğdem
İyi yarın bitirmiş oluyoruz o zaman.ben de öyle yapıcam 5 6 zaten planımız da ikişer gitmekti
Yani kesin bitior Genel izlenimin nasıl azcık cıtlat 4.te kötuleyesim kakçtıİyi yarın bitirmiş oluyoruz o zaman.
5'te buna pişman olacaksın gibi.Yani kesin bitior Genel izlenimin nasıl azcık cıtlat 4.te kötuleyesim kakçtı
Mutluluğum 1 bölümmüymüş5'te buna pişman olacaksın gibi.
Gebel olarak fena değil ama ilk iki sezonun yerini asla alamıyor bir türlü. Uzatmaları oynuyor yani.
Son iki bölüm de çok iyi diyorlar bekle bir.Mutluluğum 1 bölümmüymüş
Ben şimdi 5i izlicem. 4te yukselmiştim diziye sen de 5 kötü dieyince Mutluluğum bir bölümmüş diyorumSon iki bölüm de çok iyi diyorlar bekle bir.
Neden şaşırma ifadesi attın bu arada? Senin için bu sezonlar daha mı iyiydi yoksa?
4. bölümden sonra fena halde açılıyor dizi, aksiyon tavan yapıyor rahat ol. Ben bitireceğim birkaç saate, aşırı sürükleyici dayanamam daha fazla.Evet 4.sezon tamamen tekrara odaklı bi sezon olmuş. Ama 4.bölüm heralde ilk 4 bölümü geride bırakacak nitelikteydi. İzlerken şey dedim. Kim doldurdu bizi böyle sezon kötü diye @kerem 4.bölüm çok iyiydi