Anlaştık o zaman ekip, 13 Nisan Pazartesi ilk iki bölüm bitiyor. @sokak sanati @Forumdash
Ben uyarım size. Uygunum o tarihte.
Anlaştık o zaman ekip, 13 Nisan Pazartesi ilk iki bölüm bitiyor. @sokak sanati @Forumdash
45-50 dk arasiymis baktim simdi.Süresi kaç?? 40 dakka filansa 2şer izleyelim @kerem @sokak sanati
Tamam zaten son 2 dakkası hep jenerik 2şer izlenir45-50 dk arasiymis baktim simdi.
en iyiler kalmış bekliyorumBen bitirmedim daha 6 bölüm izledim 2 bölüm kaldı bitirince bir şeyler yazarım
Bitirdim evet son iki bölüm biraz daha iyi gibiydi ama genel olarak pek beğenmedim bu sezonu yorumları okudum da herkes 3.sezona laf atmış onu anlamadım bence en güzel sezon 3.sezonduen iyiler kalmış bekliyorum
3. sezon en iyisidir diyen birtek sen oldun, tebriklerBitirdim evet son iki bölüm biraz daha iyi gibiydi ama genel olarak pek beğenmedim bu sezonu yorumları okudum da herkes 3.sezona laf atmış onu anlamadım bence en güzel sezon 3.sezondu
3.sezon hakkında en net hatırladığım şey son bölümüydü aslında o da muhteşem olduğu için 3.sezon en iyisiydi diyorum ama senin dediğin gibi tekrara bağlama falan da yoktu ya yanlış hatırlamıyorsam bu sezonun 3.sezonla alakası yoktu bence devamı falan da değil tamamen uydurmuşlar 3.sezonla kıyaslanamaz bile3. sezon en iyisidir diyen birtek sen oldun, tebrikler
3. sezonu en iyi bulan, bu sezonuda çok beğenmesi gerekirdi sonuçta devamı ve aynı onun gibi tekrara bağlama vardı
E artık genel bir yorum ve puan bekleriz senden
Sabret, artık az da olsa tatmin edecek bölümler geliyor🙄4x5
Bu sezon resmen mantık hatasının ve saçmalığın dozunu ne kadar arttırabiliriz diye düşünmüşler ve tamamen bu amaç uğruna yazmışlar bölümleri. Son üç bölümün puanları yüksek olmasa net bırakmıştım. Ayrıca dizi her şeyiyle "popüler kültürü tatmin etme amacıyla devam ettiriliyorum" diye bağırıyor resmen.
Zaten değinilmiş yukarıdaki yorumlarda da Profesör ve ekibinin nasıl havalandırmalardan haberi olmaz, nasıl o özel odadan haberleri olmaz. Gerçekten akıl alır gibi değil, Profesör ve ekibin her flashback sahnesinde önlerinde binanın detaylı planları mevcut. Bari o planları falan göstermeyin.
Son sahne çok çok ucuz aksiyon. Adam Rio ve Denver asansördeyken bomba attı ve ekibin büyük bir kısmını asansörde topladı, hala neden sıka sıka gidiyor. İkinci bir bomba at, hatta bombalar at yok et hepsini. Hadi bunu yapmıyor, salak belli ki. O kadar adam ona sıkıyor, bari çıkamasın oradan ve o vurulsun. Neresinden bakarsan bak saçma ve tutarsız bu.
Ayrıca geçtiğimiz bölüm üstüne basa basa adamı "katil" diye tanıtıyorlar, bu bölüm Tokyo'yu ele geçirmiş "ben katil değilim, seni öldürmeyeceğim" diyor. Tokyo ele geçirildiğini megafonla duyurdu herkese, ondan sonra ona ihtiyacın yok sık kurtul sayıları bir azalsın işte. Karakter gelişimleri çok sıkıntılı.
Nairobi sevdiğim bir karakterdi ama altını eriten ekibe yaptığı buram buram feminizm kokan konuşma beni karakterden soğuttu, yapmayın etmeyin şöyle şeyler. Bu tarz ögeleri adam gibi senaryoya yedirin, böyle gözümüze gözümüze sokunca diziden soğutuyorsunuz. Berlin'in ilk iki sezon kadınlara yapmadığı kalmadı hala onu yüceltiyorsunuz, kendisine sahneler yazıyorsunuz. Sonra gelip bunu yapıyorsunuz. Tutarlılık sıfır.
Sabret, artık az da olsa tatmin edecek bölümler geliyor🙄
diziyi diğer sezon bitirirler herhalde artık.
edit: diğer bölümlere bakmışsın zaten
tatmin etmiş
Ben de bırakrım öyle olurda. Stranger Things'i de bu sebepten bıraktım tekrara bağladı diye.Gidip 2 sezon onayı falan alırsa izlemem sonraki sezonu sanırım. İzleyeceksem bile puanları ve yorumları beklerim iyice, öyle izlerim.
Gidip 2 sezon onayı falan alırsa izlemem sonraki sezonu sanırım. İzleyeceksem bile puanları ve yorumları beklerim iyice, öyle izlerim.
Ben de bırakrım öyle olurda. Stranger Things'i de bu sebepten bıraktım tekrara bağladı diye.
Bu gidişle tek final sahnesini izleriz
Yok seninkinde daha bayılmamışım. Tam olarak modum şu:Prison Break’a bağladı işte, paranın tadını alınca hiç ettiler eldeki malzemeyi büyük ihtimalle sezon 5 de olur 6 da
Bu arada Prison Break’i izlemiş miyd?... Tamam tamam sustuk şu anki modun şöyle olmalı