Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

hastalıklarla uğraşıyorum .çok şükür biraz da olsa hafifledi .Allah razı olsun kardeşim ben de sizlerle hemhal olmayı ı çok özledim :)
Abim benim :) Mekanın Cennet olsun. Sizinle hemhal olmayı cok özledim demiş. İnşallah cennette bulusucaz Allah en yakın zamanda senin yanına gelmemizi nasip etsin. Yolun açık olsun

aslında ekimde başlarsa güzel olur aga ara vermeden direk bomba bir başlangıç

@china_shangai abi nerelerdesin ya çok özledim seni bikaç yorum yapta okuyalım
hastalıklarla uğraşıyorum .çok şükür biraz da olsa hafifledi .Allah razı olsun kardeşim ben de sizlerle hemhal olmayı ı çok özledim :)

abim benim biz seni ölene kadar özleyecez seni unutmayacaz. şuraya bak ya bikaç gün önce burdaydın abim şimdi yoksun bizi sensiz bıraktın inanamıyorum inanmak istemiyorum kabullenemiyorum

ah abi be bu konuda biz de artık hep yarımız buralar buradakiler öksüz kalmıştır

İşte böyle hayat, bir varsın bir yoksun. Bundan böyle diziyi yorumlarken içimiz her zaman bir buruk olacak. :(

Bir saattir boş boş ekrana bakıyorum. Bu konuya uzun bir süre uğramamak en iyisi. Her sayfası abiden hatıralarla dolu. Mekanı cennet olsun.

Şuanda buraya yazamayacağım çok kötüyüm :( Rahmetli için fatiha okudum ama keşke daha fazlasını yapabilsek. Bak rahmetli bile yazamadım off şimdi Kurtlar Vadisi gözümün önüne gelince aklıma abimiz gelecek :(

Bu Bahadır Özdener, Necati Şaşmaz ile ne yaşadı bu kadar arkadaş, 10 tane hesap var hepsini engelledi adam, Kvp ile ilgili eski fotolarda etiketliyorum direk engelliyo, kac defa Necati Şaşmaz, Raci Ş., Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan aynı fotoda paylaştım adam 10-15 dkya direk engelliyor :) Baya kin dolmuş adam belli, Vadi ile ilgili hiçbir fotoyu kabul etmiyor, Süleyman Çakır'la bile

Şuanda buraya yazamayacağım çok kötüyüm :( Rahmetli için fatiha okudum ama keşke daha fazlasını yapabilsek. Bak rahmetli bile yazamadım off şimdi Kurtlar Vadisi gözümün önüne gelince aklıma abimiz gelecek :(

Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah :(

edho 'ya laf yok beylerrrrrrr

klasmanımız farklı laf edecek bir yapım değil o yüzden dediğin gibi laf yok başkan :A

aga bölüm akacak bu akşam

@china_shangai başkan akşama sembolikde olsa bir adet mesaj bırak ya 😀

hiç havamda değilim :))))) şanslı günündesin :)))))

sadece ölüler görür:))))))))

Hahaha abi :F Tez vakitte şu eski Vadiyi izleme ve yorumlama şölenine geçiş yapalım senin konuşacağın yok başka türlü abi :A

abinin mesajlarını okumak vadinin yusuflu sahnelerinden daha heycanlı yemin ediyorum :D adamdaki racon bi polat alemdar da var :D

yoksa karşında şansımız pek yok bunu defalarca tecrübe ettim 🙂
:(

Akşam İstanbul'a geldim. Sabah kalktığımda aklıma direk abi geldi eski mesajlara baktım... [emoji17] kısmet olursa bu gün veya yarın mezarına gideceğim.

Bu gün abinin mezarına gittim. Mezarı bir saatten daha uzun sürede buldum üstelik mezarın yerini bilmeme rağmen. Onun için gidecek olan varsa kesinlikle benimle irtibata geçsin bulmak çok zor oluyor.

Mezarın en az üç defa dört defa yanından geçtim ama bir türlü bulamadım. En son yine oraya geldim tekrardan baktım ve buldum. Buldum bulmasına ama keşke gitmeseydim [emoji17] ben ömrümde hiç ama hiç böyle olmamıştım. Allah şahit. Mezarı ararken bir adam orada fotoğraf çekiyordu bu arkadaşta benim gibi herhalde aradığı yeri bulamıyor diye düşündüm. Hatta yer soracaktım sonra vazgeçtim bu da benim gibi bilmez diye. İyi ki de sormamışım. Biraz daha ilerlerken bir bayan mezarın başında dua okuyordu birazda duygusaldı rahat etsin diye yaklaşmadım ama hemen yanında bir çocuk gördüm 9-10 yaşlarında vardı. İlerde akrabaları olduğunu düşündüğüm yaşlı bir kadın ile 8-9 aylık bir çocuk vardı. Bunları görünce abinin mezarını bulduğumun farkındayım artık [emoji17] çünkü bunlar abinin ailesi olmalı çünkü abinin küçük bir oğlu ve küçük bir kızı olduğunu biliyordum. Neyse gideyim hem bir dua okuyayım hemde taziyelerimi ileteyim diye yaklaşmaya başladım. Aramızda iki bilemedin üç metre kalmıştı tam Allah rahmet etsin diyecektim ki mezarı sulayan annesine anne babam suyu çok sever biraz daha dök dediğinde artık kendimi kaybettim hemen başımı çevirdim o an elim kolum bağlandı sandım... Konuşamadım Allah şahittir tek kelime bile edemedim en son kendimi bir köşede buldum. Kendime gelince onları izlemeye başladım. Adam abinin kayıncosuymuş, diğerleri ise ailesi. Çocuk da yaşlı teyzeye nene diyordu artık anneannesi mi babaannesimi orasını bilmiyordum. Hatta mezarın başından ayrılırken yanımdan geçtiler çocuk biraz önden geldiği için bir an göz göze geldik içim yandı. Yanımdaki hayratta ellerini yıkadılar. Toparlanıp konuşacaktım ama abim türlü cesaret edemedim. Abinin oğlunun sözü hala aklımdaydı babam suyu çok sever [emoji17] yine konuşamadım [emoji17] onların gittiğinden emin olduktan sonra mezarın başına gidebildim...