Cidden çok üzücü ya, Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır ihsan eylesin.başkan senin o eşsiz muhabbetini çok özleyecez Allah ım mekanını cennet eylesin
Cidden çok üzücü ya, Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır ihsan eylesin.başkan senin o eşsiz muhabbetini çok özleyecez Allah ım mekanını cennet eylesin
Abim benim Mekanın Cennet olsun. Sizinle hemhal olmayı cok özledim demiş. İnşallah cennette bulusucaz Allah en yakın zamanda senin yanına gelmemizi nasip etsin. Yolun açık olsunhastalıklarla uğraşıyorum .çok şükür biraz da olsa hafifledi .Allah razı olsun kardeşim ben de sizlerle hemhal olmayı ı çok özledim
aslında ekimde başlarsa güzel olur aga ara vermeden direk bomba bir başlangıç
@china_shangai abi nerelerdesin ya çok özledim seni bikaç yorum yapta okuyalım
hastalıklarla uğraşıyorum .çok şükür biraz da olsa hafifledi .Allah razı olsun kardeşim ben de sizlerle hemhal olmayı ı çok özledim
Ah be aga ya abisiz ne yapacaz biz yol göstericimiz komutanımızı kaybettik konu öksüz kaldıİşte böyle hayat, bir varsın bir yoksun. Bundan böyle diziyi yorumlarken içimiz her zaman bir buruk olacak.
Konunun öksüzlüğünü boşver de, arkadaşlığını, doştluğunu, kardeşliğini, abiliğini, muhabbetini özleyeceğiz...Ah be aga ya abisiz ne yapacaz biz yol göstericimiz komutanımızı kaybettik konu öksüz kaldı
bu konuda binlerce mesajı var abimin her sayfada onun hatırları of ofBir saattir boş boş ekrana bakıyorum. Bu konuya uzun bir süre uğramamak en iyisi. Her sayfası abiden hatıralarla dolu. Mekanı cennet olsun.
Şuanda buraya yazamayacağım çok kötüyüm Rahmetli için fatiha okudum ama keşke daha fazlasını yapabilsek. Bak rahmetli bile yazamadım off şimdi Kurtlar Vadisi gözümün önüne gelince aklıma abimiz gelecek
edho 'ya laf yok beylerrrrrrr
klasmanımız farklı laf edecek bir yapım değil o yüzden dediğin gibi laf yok başkan
Vurdu gol oldu
inşallah
hiç havamda değilim )))) şanslı günündesin ))))
sadece ölüler görür)))))))
Hahaha abi Tez vakitte şu eski Vadiyi izleme ve yorumlama şölenine geçiş yapalım senin konuşacağın yok başka türlü abi
abinin mesajlarını okumak vadinin yusuflu sahnelerinden daha heycanlı yemin ediyorum adamdaki racon bi polat alemdar da var
yoksa karşında şansımız pek yok bunu defalarca tecrübe ettim 🙂
Güzel insan, güzel abimiz biz şimdi sen olmadan ne yaparız? Kim bizi kavgalıyken barıştıracak, aramızı bulacak? Ah abin ah içimizi yaktın be