aga şu resmi açıklama bir gelse tamam diyecez de oda yok olsa bile nasıl olacak onuda bilmiyorum en ufak hareket yokaga kasımda starda deniliyor ne derece doğru bilemiyoruz
aga şu resmi açıklama bir gelse tamam diyecez de oda yok olsa bile nasıl olacak onuda bilmiyorum en ufak hareket yokaga kasımda starda deniliyor ne derece doğru bilemiyoruz
bi açıklama yapamadılar beceriksizleraga şu resmi açıklama bir gelse tamam diyecez de oda yok olsa bile nasıl olacak onuda bilmiyorum en ufak hareket yok
açıklama yapmakda birşey yokda yoksa daha ne yapacaklarına mı karar veremediler garip işler bunlarbi açıklama yapamadılar beceriksizler
açıklama yapmakda birşey yokda yoksa daha ne yapacaklarına mı karar veremediler garip işler bunlar
amin aga aminAbim öldumu Allah rahmet eylesin yorumlarinizi okuyunca beynimden vurulmusa döndüm Rabbim cennetiyle mukafatlandirsin
Nasil olmus aga hala etkisindeyim yaa hastamiydiamin aga amin
ani gelişmiş aga işte takdiri ilahi Allah mekanını cennet etsin hepimiz için aynı durum geçerli bugün varız yarın yokuz dünya böyle biryer işteNasil olmus aga hala etkisindeyim yaa hastamiydi
Tekrardan Allah rahmet eylesin unutulmicak bir insandi abimiz kabri nur olsunani gelişmiş aga işte takdiri ilahi Allah mekanını cennet etsin hepimiz için aynı durum geçerli bugün varız yarın yokuz dünya böyle biryer işte
malesef aga malesef kaybettik abimizi mekanı cennet olsun peygamberimize komşu olsun inşallah. kadirinde dediği gibi ölümlü dünya dün abi bugn biz hepimizin gideceği yer. kabullenmek çok zor çokAbim öldumu Allah rahmet eylesin yorumlarinizi okuyunca beynimden vurulmusa döndüm Rabbim cennetiyle mukafatlandirsin
Çok iyi haber Tez vakitte kanal da açıklanırsa yavaştan ısınma turlarıyla yeni sezona hazırızKurtlar Vadisi'ne bomba transfer! Polat'ı sollayacak
Kurtlar Vadisi yeni sezon yeni bölüm için geri sayım başladı. Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan diziye bomba bir transfer yapıldı. Berk Hakman artık Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat'ın can düşmanı olacak.Kurtlar Vadisi yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu akıllarda. Bu konuda henüz net bir bilgi yok ama oyuncular yeni sezon için kamera arkasına geçmeye hazırlaıyor.
Hangi kanalda yayınlanacağı belirsizliğini koruyan Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni sezonda Berk Hakman, Polat Alemdar'ın en büyük düşmanı olacak.
Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni sezonda rol alacak oyuncular da netleşmeye başladı.
Bir kısım bu şahsın gelmesini çok istiyordu bakalım neci çıkacak ; şu kanal ve tarih bi belli olaydıÇok iyi haber Tez vakitte kanal da açıklanırsa yavaştan ısınma turlarıyla yeni sezona hazırız
Çok iyi oyuncudur aga. Suskunlar'da izlemiştim oyunculuğuna hayran kalmıştım. Hatta o zamanlar keşke Vadiye gelse diyordum içimden. İnş. haber doğrudur.Bir kısım bu şahsın gelmesini çok istiyordu bakalım neci çıkacak ; şu kanal ve tarih bi belli olaydı
Bende kaçak ta gördüm haberde imzada yok vatan da gördümÇok iyi oyuncudur aga. Suskunlar'da izlemiştim oyunculuğuna hayran kalmıştım. Hatta o zamanlar keşke Vadiye gelse diyordum içimden. İnş. haber doğrudur.
Aynen ben de şimdi baktım çoğu haber portalında geçiyor haber. Hayırlısı olsun.Bende kaçak ta gördüm haberde imzada yok vatan da gördüm
Niye hep dusman? Keske Polatin ekibe katilsaydiKurtlar Vadisi'ne bomba transfer! Polat'ı sollayacak
Kurtlar Vadisi yeni sezon yeni bölüm için geri sayım başladı. Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan diziye bomba bir transfer yapıldı. Berk Hakman artık Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat'ın can düşmanı olacak.Kurtlar Vadisi yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu akıllarda. Bu konuda henüz net bir bilgi yok ama oyuncular yeni sezon için kamera arkasına geçmeye hazırlaıyor.
Hangi kanalda yayınlanacağı belirsizliğini koruyan Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni sezonda Berk Hakman, Polat Alemdar'ın en büyük düşmanı olacak.
Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni sezonda rol alacak oyuncular da netleşmeye başladı.
Abim öldumu Allah rahmet eylesin yorumlarinizi okuyunca beynimden vurulmusa döndüm Rabbim cennetiyle mukafatlandirsin
Kurtlar Vadisi'ne bomba transfer! Polat'ı sollayacak