Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Abim öldumu Allah rahmet eylesin yorumlarinizi okuyunca beynimden vurulmusa döndüm Rabbim cennetiyle mukafatlandirsin

c640b95c-635b-4bce-9669-5c415a60df25.jpg

'Kurtlar Vadisi' dizisiyle tanınan ve altı ay önce tesettüre bürünen oyuncu Büşra Apaydın Hürriyet'e konuştu.

Hürriyet'ten Ayşe Arman'ın sorularını yanıtlayan Büşra Apaydın tesettüre girmesi ile ilgili "Belki de özgürleşmek istedim. Ben de kapanarak özgürleştim" dedi. Apaydın, "Bana mesela tesettüre girdikten sonra bir iş geldi. 'Tesettürlü bir kız için yazılmış' dediler. Baktım giriş sahnemde abimi oynayan oyuncu arkadaşıma sarılıyorum. Dedim ki 'Böyle bir şey olamaz!' Algı olarak abim de, gerçek hayatta değil. İnancım gereği ona sarılabilmem mümkün değil" ifadelerini kullandı. Geçen yıl Muğla’da çektikleri ‘Aşk Zamanı’ dizisinde mini şortlarla, bikinilerle oynadığını hatırlatan Apaydın, "Ama 5 vakit namaz kılıyordum. Kimse bilmez" diye konuştu.

Son düzenleme:
Abim öldumu Allah rahmet eylesin yorumlarinizi okuyunca beynimden vurulmusa döndüm Rabbim cennetiyle mukafatlandirsin
malesef aga malesef kaybettik abimizi mekanı cennet olsun peygamberimize komşu olsun inşallah. kadirinde dediği gibi ölümlü dünya dün abi bugn biz hepimizin gideceği yer. kabullenmek çok zor çok

Kurtlar Vadisi'ne bomba transfer! Polat'ı sollayacak
1710913.jpg

Kurtlar Vadisi yeni sezon yeni bölüm için geri sayım başladı. Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan diziye bomba bir transfer yapıldı. Berk Hakman artık Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat'ın can düşmanı olacak.Kurtlar Vadisi yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu akıllarda. Bu konuda henüz net bir bilgi yok ama oyuncular yeni sezon için kamera arkasına geçmeye hazırlaıyor.

Hangi kanalda yayınlanacağı belirsizliğini koruyan Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni sezonda Berk Hakman, Polat Alemdar'ın en büyük düşmanı olacak.

Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni sezonda rol alacak oyuncular da netleşmeye başladı.

1710913.jpg

Kurtlar Vadisi yeni sezon yeni bölüm için geri sayım başladı. Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan diziye bomba bir transfer yapıldı. Berk Hakman artık Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat'ın can düşmanı olacak.Kurtlar Vadisi yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu akıllarda. Bu konuda henüz net bir bilgi yok ama oyuncular yeni sezon için kamera arkasına geçmeye hazırlaıyor.

Hangi kanalda yayınlanacağı belirsizliğini koruyan Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni sezonda Berk Hakman, Polat Alemdar'ın en büyük düşmanı olacak.

Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni sezonda rol alacak oyuncular da netleşmeye başladı.
Çok iyi haber :) Tez vakitte kanal da açıklanırsa yavaştan ısınma turlarıyla yeni sezona hazırız :A

Bir kısım bu şahsın gelmesini çok istiyordu bakalım neci çıkacak ; şu kanal ve tarih bi belli olaydı
Çok iyi oyuncudur aga. Suskunlar'da izlemiştim oyunculuğuna hayran kalmıştım. Hatta o zamanlar keşke Vadiye gelse diyordum içimden. İnş. haber doğrudur.

1710913.jpg

Niye hep dusman? Keske Polatin ekibe katilsaydi

Kaçak dizisinin yıldızı Berk Hakman 28 Ocak 2015'te atv.com.tr'nin konuğu olmuştu ve atv'nin Facebook sayfasından hayranlarının sorduğu Kurtlar Vadisi sorusuyla ilgili onemli aciklamalar vermişti.

Olur da Kaçak'tan çıktığınızda Kurtlar Vadisi'nde rol almayı düşünür müsünüz?

Hayır.

Gelmeyebilir bence :)

recebim askerim hg evet maalesef abimizi kaybettik ya amin inşallah mekanı cennet olur

1710913.jpg

berk hakman kanal d hayatımın aşkı dizisinde oynuyor nasıl olacak bilemedim
pek inanmadım bu habere ya görecez keşke gelse vadiye