Bu gün abinin mezarına gittim. Mezarı bir saatten daha uzun sürede buldum üstelik mezarın yerini bilmeme rağmen. Onun için gidecek olan varsa kesinlikle benimle irtibata geçsin bulmak çok zor oluyor.
Mezarın en az üç defa dört defa yanından geçtim ama bir türlü bulamadım. En son yine oraya geldim tekrardan baktım ve buldum. Buldum bulmasına ama keşke gitmeseydim [emoji17] ben ömrümde hiç ama hiç böyle olmamıştım. Allah şahit. Mezarı ararken bir adam orada fotoğraf çekiyordu bu arkadaşta benim gibi herhalde aradığı yeri bulamıyor diye düşündüm. Hatta yer soracaktım sonra vazgeçtim bu da benim gibi bilmez diye. İyi ki de sormamışım. Biraz daha ilerlerken bir bayan mezarın başında dua okuyordu birazda duygusaldı rahat etsin diye yaklaşmadım ama hemen yanında bir çocuk gördüm 9-10 yaşlarında vardı. İlerde akrabaları olduğunu düşündüğüm yaşlı bir kadın ile 8-9 aylık bir çocuk vardı. Bunları görünce abinin mezarını bulduğumun farkındayım artık [emoji17] çünkü bunlar abinin ailesi olmalı çünkü abinin küçük bir oğlu ve küçük bir kızı olduğunu biliyordum. Neyse gideyim hem bir dua okuyayım hemde taziyelerimi ileteyim diye yaklaşmaya başladım. Aramızda iki bilemedin üç metre kalmıştı tam Allah rahmet etsin diyecektim ki mezarı sulayan annesine anne babam suyu çok sever biraz daha dök dediğinde artık kendimi kaybettim hemen başımı çevirdim o an elim kolum bağlandı sandım... Konuşamadım Allah şahittir tek kelime bile edemedim en son kendimi bir köşede buldum. Kendime gelince onları izlemeye başladım. Adam abinin kayıncosuymuş, diğerleri ise ailesi. Çocuk da yaşlı teyzeye nene diyordu artık anneannesi mi babaannesimi orasını bilmiyordum. Hatta mezarın başından ayrılırken yanımdan geçtiler çocuk biraz önden geldiği için bir an göz göze geldik içim yandı. Yanımdaki hayratta ellerini yıkadılar. Toparlanıp konuşacaktım ama abim türlü cesaret edemedim. Abinin oğlunun sözü hala aklımdaydı babam suyu çok sever [emoji17] yine konuşamadım [emoji17] onların gittiğinden emin olduktan sonra mezarın başına gidebildim...
ah abimm mekanı cennet olsun bizim yerimizede okusaydın keşke ya hala
inanamıyorum ben çok üzgünüm çok