A.s aga ; kendine dikkat et Allah a emanet olSelamun aleykum ahali nasilsiniz☺
A.s aga ; kendine dikkat et Allah a emanet olSelamun aleykum ahali nasilsiniz☺
Ben olayı aydınlatayım aga. Zaten mesajlar duruyor. @sokak sanati isimli arkadaşın yaptığı bir şarkı yarışması vardı. Her olayda olduğu gibi bu tür yarışmalarda da manipülasyon gırla gidiyordu. Hatta destere ile tartışmıştı. Fake hesaplar açtığını ve sevdiği şarkıcıya oy verdiğini düşünüyor herkes. Ben de destere ile goygoy yaparken şahit oldum. Arkadaş o kadar ciddiye bindirmişti ki sanırsın vatan millet sakarya. Neyse işte ben de bunu görünce sırf gıcıklık olsun ve bahsi geçen zatın sevdiği şarkı kazanmasın diye sevdiğim arkadaşlarıma rica ettim oy verin diye. Zaten oylama at başı gidiyordu.Aga yarışmalarda oy kullanmadığım için ismini sen söylemesen aklımdan bile geçmezdi. Sizin bu olay nerden geliyor benim kaçırdığım bir şeyler var anlaşılan.
Bende malum sıla konusunu iki saat önce gördüm daha mesajları tam bitiremedim. Ama adamlar ciddiyet ile Tİ ye almayı karıştırmışlar [emoji2]Ben olayı aydınlatayım aga. Zaten mesajlar duruyor. @sokak sanati isimli arkadaşın yaptığı bir şarkı yarışması vardı. Her olayda olduğu gibi bu tür yarışmalarda da manipülasyon gırla gidiyordu. Hatta destere ile tartışmıştı. Fake hesaplar açtığını ve sevdiği şarkıcıya oy verdiğini düşünüyor herkes. Ben de destere ile goygoy yaparken şahit oldum. Arkadaş o kadar ciddiye bindirmişti ki sanırsın vatan millet sakarya. Neyse işte ben de bunu görünce sırf gıcıklık olsun ve bahsi geçen zatın sevdiği şarkı kazanmasın diye sevdiğim arkadaşlarıma rica ettim oy verin diye. Zaten oylama at başı gidiyordu.
Bu arkadaş hakkında fazla bir şey söylemiyorum giderken bile veda mesajında ne kadar adaletsiz bir forum olduğunu kendi ağızıyla söylemiştir. "Sizin ceza almanız için çok uğraştım" diye alenen mesajında belirtmiştir. İşte bu da ne kadar adaletsiz, objektiflikten nasibini almamış bir mecra olduğunun delilidir. Adam bırakırken itiraf ediyor. Neyse o arkadaş hepimizden tek tek helallik istedi ben de helal ettim, hala da diyorum helal olsun. Bize uzatılan zeytin dalını asla boş çevirmeyiz, bize bir adım gelene beş adım gideriz. En azından bazıları gibi şahsiyetsiz ve omurgasız değildi. Helal olsun bir kez daha adam gibi geldi helalliğini aldı ben dahil herkes, en sevmediği adamlar bile helal etti. Bu bir erdemdir. Ancak dünkü onursuzlar aleni bir biçimde iftira atmış, ispatla dediğimde susmayı tercih ederek ne kadar şuursuz bir iftira attığını geç idrak etmiştir.
Olay bundan ibaret aga o gün senden şarkı yarışması için oy istemiştim. Kendim için değil sırf gıcıklık olsun diye, adaletsizlik yaptığını düşündüğüm ve buna engel olmak istedim diye istedim. Onun dışında en favori üyeymiş en favori bilmemneymiş, diziymiş, filmmiş, senaryoymuş, etkinlikmiş hiçbirşey için bir talebim olmadı kimseden. Ben ki ilk geldiğim zamanlar futbu oyununda transfer yapmaya çekinen biriydim. Adam kalkmış bana "bana oy verir misiniz" dedin diyorGüler misin ağlar mısın..
Kaynak''Birçok facebook sayfalarında ''Yeni Sezon Çekimleri''nin başlandığına dair haberler paylaşılmakta.Bu vb. haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Çekimlere ''20 Ağustos Cumartesi 2016'' tarihinde başlanılacak olup,Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kanalı ise yeni sezon tanıtımı ile belli olacaktır.''
@china_shangai @takas @Polat Şaşmaz @Doğu @papuleoo
oh be işte bu sonunda net bi haber aldık. bu kaynağın kesinliğini biliyoruz aga bu da demektir ki yeni sezon geç başlayacak ekim gibi''Birçok facebook sayfalarında ''Yeni Sezon Çekimleri''nin başlandığına dair haberler paylaşılmakta.Bu vb. haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Çekimlere ''20 Ağustos Cumartesi 2016'' tarihinde başlanılacak olup,Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kanalı ise yeni sezon tanıtımı ile belli olacaktır.''
@china_shangai @takas @Polat Şaşmaz @Doğu @papuleoo
ekim ayı olabilir aga fena olmaz yeter ki tanıtım gelsin deoh be işte bu sonunda net bi haber aldık. bu kaynağın kesinliğini biliyoruz aga bu da demektir ki yeni sezon geç başlayacak ekim gibi
Demek ki dizi yok bu senePana Filmden beklenen duyuru geldi
@takas @Doğu @Since2011 @-KADİR- @china_shangai @MEnes @emin_özaltun [USER=88092]@papuleoo
[/USER]![]()
@34rcp44 kardesim gelmisHosgeldin aga
En iyisi oldu.Demek ki dizi yok bu sene
Aga onlar oynar mı yav yapma etmeMuhteşem bir proje olucak inşallah. Umarım kadro geniş olur, Gürkan Uygun, Buhara Mete gibi önemli isimlerde sinemaya dahil olursa on numara olur. Tabi Hakan Boyav'da önemli bir tercih olur
Aga onlar oynar mı yav yapma etmeMemati filan oynayacaksa filmi çekmesinler daha iyi.
Adamları mezardan mı kaldıracaklar çok saçma olur. Burda anlatılan mesele önemli oyuncular değil. Gladio filmi gibi düşün.Niye oynamasın ustaEkip olarak yaptıkları takdirde muhteşem olur bence, umarım anlaşırlar yoksa diğer takdirde Cahit ve Polat ile pek ses getirecegini sanmıyorum inşallah'da senaryoyu Cahit yazmaz, Profesyonel ekip ile anlatırlar inşallah
Adamları mezardan mı kaldıracaklar çok saçma olur. Burda anlatılan mesele önemli oyuncular değil. Gladio filmi gibi düşün.
Dediğin gibi inşallah profesyonel bir ekiple çalışırlar. Hatta devlet desteği bile almalılar. O günün arşiv kayıtlarından faydalanılmalı. İyi oyuncularla çalışılırsa iyi gişe yapar.