Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kurtlar Vadisi Pusu konsepti 2015-2016'da final yapmalıdı,yeni sezonda farklı konseptle devam etmelidi.Eski izleyenlerin geri geleceği ihtimali çok zayıf bu yüzden.

Vadi 1 sene ara vermeli, bol bol reklam vermeli,yeni konseptle ekranlara gelmeli ki eski gücüne kavuşsun.En önemliside usta oyuncuların gelmesi lazım,tanıdık yüzlü oyuncular gelmesi lazım ki izleyeci çekebilsinler.

Bu sene devam ederse benim pek ümitim yok ,yine bu sezonda bakmam.

Kurtlar Vadisi Pusu konsepti 2015-2016'da final yapmalıdı,yeni sezonda farklı konseptle devam etmelidi.Eski izleyenlerin geri geleceği ihtimali çok zayıf bu yüzden.

Vadi 1 sene ara vermeli, bol bol reklam vermeli,yeni konseptle ekranlara gelmeli ki eski gücüne kavuşsun.En önemliside usta oyuncuların gelmesi lazım,tanıdık yüzlü oyuncular gelmesi lazım ki izleyeci çekebilsinler.

senarist değişirse cahit kayaoğlu yazmaktan vazgeçerse düzelir dizimiz
birde dediğin gibi usta oyuncular gelmeli o zaman düzeliceğini
düşünüyorum bence eski gücüne kavuşacak dizimiz benim umudum var

Sonunda dilimizi konuşan biri :)

Haber kesinleşti. Devlet bu konuda dizilere önem veriyor. Ben buradan dizi devam edecek sonucunu çıkarıyorum [emoji33]

Hükümet, 15 Temmuz darbe girişimi gecesine yönelik uluslararası alanda algı yaratmak amacıyla, Kurtlar Vadisi Pusu ve Arka Sokaklar gibi dizilerden faydalanacak. 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi halkın dik duruşuyla bastırıldı. O gece çok sayıda şehit verildi. Kazanan demokrasi oldu ancak hükümet, 15 Temmuz'da yaşananların unutulmaması için yeni bir adım attı. Kurtlar Vadisi Pusu ve Arka Sokaklar gibi diziler hükümetin bu adımına katkı sağlayacak. Bu süreç ilk olarak o gece yaralananların anlatacaklarının kayıt altına alınmasıyla başlayacak. 15 Temmuz'la ilgili belgesel niteliğinde filmler çekilecek. Ayrıca yaşananların yurt dışında da izlenen dizilerde yer alması sağlanacak. Yurt dışına ihraç edilen dizilerin senaryosuna o gece yaşananlar eklenecek.

Ya arkadaş aksam Kurtlar Vadisi Pusu eski bölümlerini takip ediyorum Beyaz Tvden dizide her bölümde on dakika gerizekalı kenan odasında saz çalıyor, Bu saftirikde nasil bir torpil var anlamadım ya :D Eskileri izledikce bile saydırıyorum

Bu arada arkadaşlar Vadinin 301. bölüm çekimleri başladı haberleri var sosyal medyada ve fotoğraflar dolaşıyor yeni. Abbas bu sezonda karşımızda olacak malesef :)

BI5zLj6g1QS

by87gj.jpg

VEpWgj.jpg

40myDp.jpg

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan