Haberlerde öyle yazıyor. Zaten konu ülke çıkarı ise işe el atılabilir diye düşünüyorum umarım öyle olur.ya aga inanmayın herşeye arka sokakları kim takar Vadininde böyle bir işe gireceğini sanmam
Haberlerde öyle yazıyor. Zaten konu ülke çıkarı ise işe el atılabilir diye düşünüyorum umarım öyle olur.ya aga inanmayın herşeye arka sokakları kim takar Vadininde böyle bir işe gireceğini sanmam
Kurtlar Vadisi Pusu konsepti 2015-2016'da final yapmalıdı,yeni sezonda farklı konseptle devam etmelidi.Eski izleyenlerin geri geleceği ihtimali çok zayıf bu yüzden.
Vadi 1 sene ara vermeli, bol bol reklam vermeli,yeni konseptle ekranlara gelmeli ki eski gücüne kavuşsun.En önemliside usta oyuncuların gelmesi lazım,tanıdık yüzlü oyuncular gelmesi lazım ki izleyeci çekebilsinler.
Bu sene devam ederse benim pek ümitim yok ,yine bu sezonda bakmam.
Ne amaçla geldiğini biliyoruz şu günlerde yapmayın baribence seneryada oyoncularda gayet iyi siz ne istiyorsunuz anlamıyorum vadimiz mükemel
Sonunda dilimizi konuşan biriKurtlar Vadisi Pusu konsepti 2015-2016'da final yapmalıdı,yeni sezonda farklı konseptle devam etmelidi.Eski izleyenlerin geri geleceği ihtimali çok zayıf bu yüzden.
Vadi 1 sene ara vermeli, bol bol reklam vermeli,yeni konseptle ekranlara gelmeli ki eski gücüne kavuşsun.En önemliside usta oyuncuların gelmesi lazım,tanıdık yüzlü oyuncular gelmesi lazım ki izleyeci çekebilsinler.
Bu sene devam ederse benim pek ümitim yok ,yine bu sezonda bakmam.
Show olayı bitti gibi cesur yürek başlayacakmışAsla Vazgeçmem başladıktan 3 bölüm sonra final yapacakmış;
http://www.ranini.tv/haber/17612/1/asla-vazgecmemin-yapimcisindan-aciklama-geldi-dizi-final-yapiyor
Bence Pana Film açıklama yapıp geç başlanacağını duyuracak. Bu demektir ki Show da ihtimaller arasında.
Bilmiyorum başlamadan günü değişen çok dizi var belli olmaz.Show olayı bitti gibi cesur yürek başlayacakmış
Tabi herşey olabilirde bu saaten sonra olursa atv olur gibime geliyor çok geç kalınıldıBilmiyorum başlamadan günü değişen çok dizi var belli olmaz.
aga pek inandırıcı gelmedi resimler eski gib. daha ortada hiçbirşey yok ne seti durun heleKesin net bilgi yok ama, yalanda olabilir daha sormadık
Abbasın neresi seviliyor la Suyu çıkmış esprileri yapıp yapıp duruyoraga pek inandırıcı gelmedi resimler eski gib. daha ortada hiçbirşey yok ne seti durun hele
ayrıca abbas sevilen bi karakter abartma ondan önce yusuf zeynep falan öldürülmeli direk
ben seviyorum iyi karakter espri kalitesi yükseltilirse baya baya tutarAbbasın neresi seviliyor la Suyu çıkmış esprileri yapıp yapıp duruyor
Sabret aga sabrın sonu selamettir inşallah [emoji2]Bugün günlerden Kurtlar Vadisi
Vadi iyi olsun da gerekirse 1 sene ara verilsin üzülmemSabret aga sabrın sonu selamettir inşallah [emoji2]
Temennimiz o yönde zaten. Bu yönde olumlu gelişmeler var ama şu an için resmi açıklama olmadığı için maalesef bekleyişteyiz [emoji17]Vadi iyi olsun da gerekirse 1 sene ara verilsin üzülmem
Yok aga açıklamayı bekliyoruzTemennimiz o yönde zaten. Bu yönde olumlu gelişmeler var ama şu an için resmi açıklama olmadığı için maalesef bekleyişteyiz [emoji17]
Senin kaynaklarında bir bilgi falan yok mu?