Tekrardan geçmiş olsunEyvallah ne kadar iyi olabilirse artık. 3 saat önce yanıbaşımızda bomba patladı
Tekrardan geçmiş olsunEyvallah ne kadar iyi olabilirse artık. 3 saat önce yanıbaşımızda bomba patladı
Bana niye yok ?
Boşluk bıraktım işte o sensinBana niye yok ?
Heehee cocuk mu kandiriyosunBoşluk bıraktım işte o sensin
Boşlukta senin ismin yazıyor beyazla yazdımHeehee cocuk mu kandiriyosun
Sağol aga. 3 ay önceki GAR patlamasında da arkadaşım vardı, yaralandı. Bizim ev GAR'ın iki arka sokağında sıçrayarak uyanmıştım o gün de.. Yakın zamanda bi bomba daha patlayacak bence hissediyorum.Tekrardan geçmiş olsun.
Dikkatli olun hacı, fazla dolaşmayın.Sağol aga. 3 ay önceki GAR patlamasında da arkadaşım vardı, yaralandı. Bizim ev GAR'ın iki arka sokağında sıçrayarak uyanmıştım o gün de.. Yakın zamanda bi bomba daha patlayacak bence hissediyorum.
Neyse bugün kazanalım da şenlenelim.Dikkatli olun hacı, fazla dolaşmayın.
Neyse aga istedigini etiketlersin zaten 6 yemisim moralim bozukBak burada yazıyor
Sonradan farkettim seni 🙁🙁
Açık olanları etiketledim ,seni sonradan farkettimNeyse aga istedigini etiketlersin zaten 6 yemisim moralim bozuk
6 yedim derken6 yemisim moralim bozuk
Oyun yapiyorum yavSonradan farkettim seni 🙁🙁
Açık olanları etiketledim ,seni sonradan farkettim
Pek ümidim yok ama bakalım artıkNeyse bugün kazanalım da şenlenelim.
6 yedim derken
Üzülme işareti o ağlama değilOyun yapiyorum yavNiye hemen duyguya bagladin
Kaç gündür futbuya bakmıyorum unutmuşumFutbuda Trabzondan 6 yedik sampiyonluk umidi bitti gibi birsey
Macthday totem avatarıPek ümidim yok ama bakalım artık
Müthiş olmuşMacthday totem avatarı2-1 alacağız.
Aga çok adaletsiz bir oyunmuş ilk kez oynuyorum ama sistem çok tuhaf.Müthiş olmuş.Futbu'da Fener'den 3 yemişim ,unutmuşum tamamen.Polat Şaşmaz olmasa farkında değilim.Beşiktaş'a 4 atmışım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?