Tekrardan geçmiş olsunEyvallah ne kadar iyi olabilirse artık. 3 saat önce yanıbaşımızda bomba patladı![]()
Tekrardan geçmiş olsunEyvallah ne kadar iyi olabilirse artık. 3 saat önce yanıbaşımızda bomba patladı![]()
Bana niye yok ?
Boşluk bıraktım işte o sensinBana niye yok ?![]()
Heehee cocuk mu kandiriyosunBoşluk bıraktım işte o sensin![]()
Boşlukta senin ismin yazıyor beyazla yazdımHeehee cocuk mu kandiriyosun![]()
Sağol aga. 3 ay önceki GAR patlamasında da arkadaşım vardı, yaralandı. Bizim ev GAR'ın iki arka sokağında sıçrayarak uyanmıştım o gün de.. Yakın zamanda bi bomba daha patlayacak bence hissediyorum.Tekrardan geçmiş olsun.
Dikkatli olun hacı, fazla dolaşmayın.Sağol aga. 3 ay önceki GAR patlamasında da arkadaşım vardı, yaralandı. Bizim ev GAR'ın iki arka sokağında sıçrayarak uyanmıştım o gün de.. Yakın zamanda bi bomba daha patlayacak bence hissediyorum.
Neyse bugün kazanalım da şenlenelim.Dikkatli olun hacı, fazla dolaşmayın.
Neyse aga istedigini etiketlersin zaten 6 yemisim moralim bozukBak burada yazıyor![]()
Sonradan farkettim seni 🙁🙁
Açık olanları etiketledim ,seni sonradan farkettimNeyse aga istedigini etiketlersin zaten 6 yemisim moralim bozuk![]()
6 yedim derken6 yemisim moralim bozuk
Oyun yapiyorum yavSonradan farkettim seni 🙁🙁
Açık olanları etiketledim ,seni sonradan farkettim![]()
Pek ümidim yok ama bakalım artıkNeyse bugün kazanalım da şenlenelim.![]()
6 yedim derken![]()
Üzülme işareti o ağlama değilOyun yapiyorum yavNiye hemen duyguya bagladin
![]()
Kaç gündür futbuya bakmıyorum unutmuşumFutbuda Trabzondan 6 yedik sampiyonluk umidi bitti gibi birsey![]()
Macthday totem avatarıPek ümidim yok ama bakalım artık![]()
Müthiş olmuşMacthday totem avatarı2-1 alacağız.
Aga çok adaletsiz bir oyunmuş ilk kez oynuyorum ama sistem çok tuhaf.Müthiş olmuş.Futbu'da Fener'den 3 yemişim ,unutmuşum tamamen
.Polat Şaşmaz olmasa farkında değilim
.Beşiktaş'a 4 atmışım ama
![]()