Polat Şaşmaz
Favori Üye
2-1 Galatasaray
2-1 Galatasaray
1-1
Benimde kafam orada ortada bir sıkıntı var belli yoksa aramizda olurduen güzeli bu şekil aga
yav kadir niye girmiyor bikaç gündür deli edecek bu çocuk beni @-KADİR- bişey mi oldu aga nerdesin ya
Birşey yok diyor kendisi ama bu kadar aktifken birden susması hayra alamet değil. @-KADİR- aga yarın buralar sana emanet yorumlarından mahrum bırakma biziBenimde kafam orada ortada bir sıkıntı var belli yoksa aramizda olurdu
Foruma bir sıkıntısı oldugunu yazmisti hangi konuydu bilmiyorumBirşey yok diyor kendisi ama bu kadar aktifken birden susması hayra alamet değil. @-KADİR- aga yarın buralar sana emanet yorumlarından mahrum bırakma bizi![]()
Ben sordum aga benden yana bir sıkıntın mı var diye bak hala da diyorum sevmediysen, yürü git lan bu forumdan diyorsan vallaha giderimForuma bir sıkıntısı oldugunu yazmisti hangi konuydu bilmiyorum
Hava nasıl sanki yaz geldi gibine anlatim aga![]()
Yorgunluktan yazamıyorum dedi ya .İşsiz değil biz gibiBen sordum aga benden yana bir sıkıntın mı var diye bak hala da diyorum sevmediysen, yürü git lan bu forumdan diyorsan vallaha giderim![]()
Aga geçen haftaya kadar birşey yoktu şimdi mi sustu adam. Mevsimlik işçi sankiHava nasıl sanki yaz geldi gibi
Yorgunluktan yazamıyorum dedi ya .İşsiz değil biz gibi![]()
aga işe yeni başlamadı ki bişey var ama anlarız yakındaHava nasıl sanki yaz geldi gibi
Yorgunluktan yazamıyorum dedi ya .İşsiz değil biz gibi![]()
Yorgun oluyorum dedi hacı birşey yoktur inşallah merak etmeyin .Bende öyle olduğunda internete sık girmiyorum kaybolduğumda 6 ay sonra geliyorum ,olur böyle şeylerAga geçen haftaya kadar birşey yoktu şimdi mi sustu adam. Mevsimlik işçi sankiBence bir sorun var inşallah çözülür @-KADİR- inşallah fırtına gibi döner.
İnşallh birşeyi yoktur.aga işe yeni başlamadı ki bişey var ama anlarız yakında
harbiden yaz geldi 2 gündür çok sıcak hava
aynen akıştan çıkarılmış https://www.kanald.com.tr/yayin-akisi#/55d5dd58ae78492b345c715cBu akşam Vadi yok