Ne yapsam olmuyor .Sistemi çözemedimAga çok adaletsiz bir oyunmuş ilk kez oynuyorum ama sistem çok tuhaf.
Ne yapsam olmuyor .Sistemi çözemedimAga çok adaletsiz bir oyunmuş ilk kez oynuyorum ama sistem çok tuhaf.
Hani sen uyuyodun laBirazdan takas gelip "öyle avatarları Metin Oktay yapmakla olmuyor" diye dalacak ikimizeKi haklı da. Biz yapıyoruz ama bakalım sahada o ruhu görebilecek miyiz
![]()
bizim yapmamızla olmaz futbolcuların o ruhla oynaması lazım ama ümidimiz yok tabi neyse takmıyorum zatenBirazdan takas gelip "öyle avatarları Metin Oktay yapmakla olmuyor" diye dalacak ikimizeKi haklı da. Biz yapıyoruz ama bakalım sahada o ruhu görebilecek miyiz
![]()
Sen ders çalışsana hacıHani sen uyuyodun la![]()
EEE anlat bakalımbizim yapmamızla olmaz futbolcuların o ruhla oynaması lazım ama ümidimiz yok tabi neyse takmıyorum zaten
iyi geceler agaaa @Since2011![]()
Futbu futbu dedin uykum kaçtı lanHani sen uyuyodun la![]()
bu saatte uyuyon mu sen vay arkadaşFutbu futbu dedin uykum kaçtı lan![]()
Sen uyuma uyuma vucudu alistir gec yatmaya sonrada sucu bana at ne guzel istanbul beFutbu futbu dedin uykum kaçtı lan![]()
Aga birak uyusun ya cocuk sabah 8 de yatip aksam 8 de kalkiyobu saatte uyuyon mu sen vay arkadaş![]()
Uyku düzenime de bomba attılarbu saatte uyuyon mu sen vay arkadaş![]()
öyle iş olmaz öyle düzen olmaz agaaaAga birak uyusun ya cocuk sabah 8 de yatip aksam 8 de kalkiyo![]()
Düzelttim artık yeni bir düzen yeni bir omurgaöyle iş olmaz öyle düzen olmaz agaaa![]()
Yazin beni de o duzene sokacak galiba sabahlara kadar eziyet cektireceköyle iş olmaz öyle düzen olmaz agaaa![]()
en güzeli bu şekil agaDüzelttim artık yeni bir düzen yeni bir omurgaErken kalkacam artık
![]()
Sabahtan beri ders calisiyorum daha ne dersiSen ders çalışsana hacı![]()
Yavaş yavaş olur bu işlerSabahtan beri ders calisiyorum daha ne dersiDaha yeni kitabi elimden biraktim 1 saat olmadi
![]()
1-1 biter