Maçı izlemeyip Vadi izliyoruz ve Galatasaray'ımız kazanıyor nasıl totem ?Bugün vadinin 1.bölümünü izledim
Yapıyoruz hacı![]()
Dns değiştir aga ya da superVPN indir mobilsenBen siteye giremiyorum sen üye ol diyorsun![]()
Maçı izlemeyip Vadi izliyoruz ve Galatasaray'ımız kazanıyor nasıl totem ?Bugün vadinin 1.bölümünü izledim
Yapıyoruz hacı![]()
Dns değiştir aga ya da superVPN indir mobilsenBen siteye giremiyorum sen üye ol diyorsun![]()
Her ikisini de izlemiyoruz ,sabah kalkınca sürpriz olsunMaçı izlemeyip Vadi izliyoruz ve Galatasaray'ımız kazanıyor nasıl totem ?
Dns değiştir aga ya da superVPN indir mobilsen
Geçen dedim ya bizim ttnet aile profili olduğu için girmiyor.Dns değiştirsen de farketmiyorDns değiştir aga ya da superVPN indir mobilsen
Hacı sen o zaman nasıl izleyecenHer ikisini de izlemiyoruz ,sabah kalkınca sürpriz olsun
Geçen dedim ya bizim ttnet aile profili olduğu için girmiyor.Dns değiştirsen de farketmiyor![]()
Bende arşiv varHacı sen o zaman nasıl izleyecen![]()
boşuna mı yapıyoruz bu etkinliği o zaman
![]()
Bizim Kadıköy'deki şampiyonluğu izlemeyip 1 saat arabada gezen iki adam vardı o dönem videoları patlamıştı belki hatırlarsın. Adamlar yolda sevinenleri görünce anlıyor.Her ikisini de izlemiyoruz ,sabah kalkınca sürpriz olsun
Geçen dedim ya bizim ttnet aile profili olduğu için girmiyor.Dns değiştirsen de farketmiyor![]()
Biliyorum izledimBizim Kadıköy'deki şampiyonluğu izlemeyip 1 saat arabada gezen iki adam vardı o dönem videoları patlamıştı belki hatırlarsın. Adamlar yolda sevinenleri görünce anlıyor.Düşünsene o heyecanı şahsen ben kalpten giderim.
Ben o gün yer bulamamıştım Ankara'da bütün mekanlar doluydu. Evde netten izledim rezil bir görüntüyle o zamanlar LigTv yoktu bizdeBiliyorum izledim.Yokuşa çekmişler arabayı
sonra şehre iniyorlardı
.Ben maçı izledim az kala gidiyordum
![]()
Ben son dakikalara bakamadım yoksa kalpten giderdimBen o gün yer bulamamıştım Ankara'da bütün mekanlar doluydu. Evde netten izledim rezil bir görüntüyle o zamanlar LigTv yoktu bizdeÇok güzel günlerdi be şimdiki ruhsuzlukta geçmişle avutuyoruz kendimizi. Yeniden ayağa kalkacağız evelallah.
aga hayatımın en mutlu ve en heycanlı günü o günden önce uyuyamamıştım maçın son anları kalbim sıkıştı ölüyordumBizim Kadıköy'deki şampiyonluğu izlemeyip 1 saat arabada gezen iki adam vardı o dönem videoları patlamıştı belki hatırlarsın. Adamlar yolda sevinenleri görünce anlıyor.Düşünsene o heyecanı şahsen ben kalpten giderim.
bende 41.bölümdeyim agaBugün vadinin 1.bölümünü izledim
Yapıyoruz hacı![]()
aga hayatımın en mutlu ve en heycanlı günü o günden önce uyuyamamıştım maçın son anları kalbim sıkıştı ölüyordum
bende 41.bölümdeyim aga![]()
Başka başkan olsa başka statta alırdık
Abdülhey'in dediği gibi "nah bu kadar"Başka başkan olsa başka statta alırdık![]()
iyi geceler sende unutma
İyi geceler aga Perşembeye kadar eski efsane Avrupa maçlarımızı izle
Eyvallah ne kadar iyi olabilirse artık. 3 saat önce yanıbaşımızda bomba patladı