Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

İma etsem ettim derim kimden çekinecem ,öyle birşey söylemedim.Benim orada demek istediğimi defalarca anlattım .

Fatih Terim'i en az senin kadar severim.
İnşallah öyledir aga imparatoru özellikle tüm GS taraftarları el üstünde tutmalıdır

Ardasız bjk Ardasız başakşehir karşısında beraberliği zor kurtardı.

:kiki: :kiki:

Geçen dedim ya Elazığ'a gittim çok beğendim diye sen de Rasim gibi haydaaa maydaa falan dedin ortalığı yıktın :F Aga o zaman sen Necati şaşmazı gördüğün yerde taşlarsın niye nefret ediyorsunuz ilk nerden çıktı bu olay? :A (mübalağa ediyorum hemen coşma aga 😉 )
aga malatyalılar elazığı sevmezler ama ben severim o açıdan demedim. sen diyorsun elazığ daha güzel buna herkes güler malatya çok daha güzeldir elazığda bişey yok ki :D ustanın memleketini sevmemek diye bişey olamaz malatyalılar elazığı sevmez ama tüm malatya elazığlı polat alemdar ın dizisini izler :D kahvelerde sabah akşam oynatırlar bu da enteresandır :D

İnşallah öyledir diyorsun daha hacı öyle zaten .Öyle olmasa söylerdim değil mi? :D
aga öyle olmalı zaten imparator ya çok seviyorum adamı keşke yine gelse coştursa bizi :D

mübalağa ediyorum hemen coşma aga 😉 )
Güldürdün hacı :d.Özellikle böyle belli edeceksin,altını çizeceksin yoksa kaptırdı mı tutamazsın takas'ı:D:D:kiki::kiki:

aga malatyalılar elazığı sevmezler ama ben severim o açıdan demedim. sen diyorsun elazığ daha güzel buna herkes güler malatya çok daha güzeldir elazığda bişey yok ki :D ustanın memleketini sevmemek diye bişey olamaz malatyalılar elazığı sevmez ama tüm malatya elazığlı polat alemdar ın dizisini izler :D kahvelerde sabah akşam oynatırlar bu da enteresandır :D

aga öyle olmalı zaten imparator ya çok seviyorum adamı keşke yine gelse coştursa bizi :D
Başkan olarak gelsin artık.Bu gözler bir daha gidişini kaldıramaz:D:D

Güldürdün hacı :D.Özellikle böyle belli edeceksin,altını çizeceksin yoksa kaptırdı mı tutamazsın takas'ı:D:D:kiki::kiki:

Başkan olarak gelsin artık.Bu gözler bir daha gidişini kaldıramaz:D:D
Aga vallaha takas kadar savunduğu şeyin arkasında duran ( şimdi sabit fikirli diyecem yine gaza gelecek :D ) görmedim. Ama onu da böyle seviyoruz :A

Ben yavaş yavaş kaçsam iyi olucak yarın siz erken kalkmıyonuz mu ahali Doğu hariç)))