Normalde 12'den önce uyunmam benO saate kadar uyuyamam geç yatsam bile hele 12))
Normalde 12'den önce uyunmam benO saate kadar uyuyamam geç yatsam bile hele 12))
Sus eyyamcı git gruba bak video açılıyor mutakas ile fazla ugrasirsan böyle çarpar adamı![]()
Total proteinim yükselmiş o neyseBu arada senin durum nası doktor ne dedi.
Sen günün yarısını yiyon sabah yerine öğlen kahvaltı yapıyon çok değişik hayat senikide.Normalde 12'den önce uyunmam ben![]()
O ne diyecem garip kaçmaz demi kan testimi yaptırdı.Sus eyyamcı git gruba bak video açılıyor mu
Total proteinim yükselmiş o neysebol bol su iç dedi.
İşsiz adamız sabahları sadece okul olduğu zaman uyanıyorumSen günün yarısını yiyon sabah yerine öğlen kahvaltı yapıyon çok değişik hayat senikide.![]()
Evet kardeşim hemşire Allahtan ona sorarım ne bunun Türkçe meali diyeSen günün yarısını yiyon sabah yerine öğlen kahvaltı yapıyon çok değişik hayat senikide.
O ne diyecem garip kaçmaz demi kan testimi yaptırdı.
göm göm sonra parantez içinde öyle demek istemedim gaza gelme yaz ohhhAga vallaha takas kadar savunduğu şeyin arkasında duran ( şimdi sabit fikirli diyecem yine gaza gelecek) görmedim. Ama onu da böyle seviyoruz
![]()
sana süleyman çakırın ağzıyla cevap veriyorumO da diyordur zaten 1-2 aydır burada gitsede kurtulsak![]()
Ama güzel taktikgöm göm sonra parantez içinde öyle demek istemedim gaza gelme yaz ohhh
@Polat Şaşmaz ne diyon lan sen tecavüz falan tövbestağfurulllah![]()
Kırıcı olmasakta derler,derlergöm göm sonra parantez içinde öyle demek istemedim gaza gelme yaz ohhh
@Polat Şaşmaz ne diyon lan sen tecavüz falan tövbestağfurulllah
sana süleyman çakırın ağzıyla cevap veriyorum;
ama kırıcı oluyosun canpolat![]()
aynen onun taktiği buAma güzel taktikTam ahmet Çakar taktiği
Bir lafı var üstadın "ben size gerizekalı demedim, zeka geriliği var dedim" diyeSözüm meclisten dışarı tabii örnek verdim
![]()
yapmasakta yaptı derlerrr kardeşşşKırıcı olmasakta derler,derler![]()
![]()
Tamam aga bugun kepenkleri ben indiririmBugün ben de erkenciyim yoruldum bugün. Dükkanı kapatırsın artık aga @Polat Şaşmaz![]()
4 tane video var 4u de aciliyorSus eyyamcı git gruba bak video açılıyor mu
Total proteinim yükselmiş o neysebol bol su iç dedi.
Oh iyi4 tane video var 4u de aciliyor
Pmye bakarsan gorursunAga maç günü totem yapıyor muyuz?@Since2011
Oh iyi![]()
keşke totemlerle olsa aga keşkeAga maç günü totem yapıyor muyuz?@Since2011
Oh iyi![]()
Aaa evet aga görmedim k.bakmaPmye bakarsan gorursun![]()
Sende nece ki zaten aga Rusça'da mı bıraktın en sonkeşke totemlerle olsa aga keşke
şu sitenin türkçesinin linkini atta üye olayım türkçe olsun
telefon numarasını yazdım olmadı bi türlü kapattımAaa evet aga görmedim k.bakma
Sende nece ki zaten aga Rusça'da mı bıraktın en son![]()
Telefon numarana bir kod gelecek onu girmen lazım.telefon numarasını yazdım olmadı bi türlü kapattım![]()
Bugün vadinin 1.bölümünü izledimaynen onun taktiği bu
yapmasakta yaptı derlerrr kardeşşş![]()
Yapıyoruz hacıAga maç günü totem yapıyor muyuz?@Since2011
Oh iyi![]()
Vaktin varsa sen de üye ol grubun görunurluğunu açtımBugün vadinin 1.bölümünü izledim
Yapıyoruz hacı![]()
Ben siteye giremiyorum sen üye ol diyorsunVaktin varsa sen de üye ol grubun görunurluğunu açtım