Maçı izlemeyip Vadi izliyoruz ve Galatasaray'ımız kazanıyor nasıl totem ?Bugün vadinin 1.bölümünü izledim
Yapıyoruz hacı
Dns değiştir aga ya da superVPN indir mobilsenBen siteye giremiyorum sen üye ol diyorsun
Maçı izlemeyip Vadi izliyoruz ve Galatasaray'ımız kazanıyor nasıl totem ?Bugün vadinin 1.bölümünü izledim
Yapıyoruz hacı
Dns değiştir aga ya da superVPN indir mobilsenBen siteye giremiyorum sen üye ol diyorsun
Her ikisini de izlemiyoruz ,sabah kalkınca sürpriz olsunMaçı izlemeyip Vadi izliyoruz ve Galatasaray'ımız kazanıyor nasıl totem ?
Dns değiştir aga ya da superVPN indir mobilsen
Geçen dedim ya bizim ttnet aile profili olduğu için girmiyor.Dns değiştirsen de farketmiyorDns değiştir aga ya da superVPN indir mobilsen
Hacı sen o zaman nasıl izleyecenHer ikisini de izlemiyoruz ,sabah kalkınca sürpriz olsun
Geçen dedim ya bizim ttnet aile profili olduğu için girmiyor.Dns değiştirsen de farketmiyor
Bende arşiv varHacı sen o zaman nasıl izleyecenboşuna mı yapıyoruz bu etkinliği o zaman
Bizim Kadıköy'deki şampiyonluğu izlemeyip 1 saat arabada gezen iki adam vardı o dönem videoları patlamıştı belki hatırlarsın. Adamlar yolda sevinenleri görünce anlıyor.Her ikisini de izlemiyoruz ,sabah kalkınca sürpriz olsun
Geçen dedim ya bizim ttnet aile profili olduğu için girmiyor.Dns değiştirsen de farketmiyor
Biliyorum izledimBizim Kadıköy'deki şampiyonluğu izlemeyip 1 saat arabada gezen iki adam vardı o dönem videoları patlamıştı belki hatırlarsın. Adamlar yolda sevinenleri görünce anlıyor.Düşünsene o heyecanı şahsen ben kalpten giderim.
Ben o gün yer bulamamıştım Ankara'da bütün mekanlar doluydu. Evde netten izledim rezil bir görüntüyle o zamanlar LigTv yoktu bizdeBiliyorum izledim.Yokuşa çekmişler arabayısonra şehre iniyorlardı.Ben maçı izledim az kala gidiyordum
Ben son dakikalara bakamadım yoksa kalpten giderdimBen o gün yer bulamamıştım Ankara'da bütün mekanlar doluydu. Evde netten izledim rezil bir görüntüyle o zamanlar LigTv yoktu bizdeÇok güzel günlerdi be şimdiki ruhsuzlukta geçmişle avutuyoruz kendimizi. Yeniden ayağa kalkacağız evelallah.
aga hayatımın en mutlu ve en heycanlı günü o günden önce uyuyamamıştım maçın son anları kalbim sıkıştı ölüyordumBizim Kadıköy'deki şampiyonluğu izlemeyip 1 saat arabada gezen iki adam vardı o dönem videoları patlamıştı belki hatırlarsın. Adamlar yolda sevinenleri görünce anlıyor.Düşünsene o heyecanı şahsen ben kalpten giderim.
bende 41.bölümdeyim agaBugün vadinin 1.bölümünü izledim
Yapıyoruz hacı
aga hayatımın en mutlu ve en heycanlı günü o günden önce uyuyamamıştım maçın son anları kalbim sıkıştı ölüyordum
bende 41.bölümdeyim aga
Başka başkan olsa başka statta alırdık
Abdülhey'in dediği gibi "nah bu kadar"Başka başkan olsa başka statta alırdık
iyi geceler sende unutma
İyi geceler aga Perşembeye kadar eski efsane Avrupa maçlarımızı izle
Eyvallah ne kadar iyi olabilirse artık. 3 saat önce yanıbaşımızda bomba patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?