Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aynen öyle benliğimizi kaybetmeden kurtulmamız lazım

çıkıyorum aga şimdi ders çalış sende muhabbetti sonra da ederiz hatta yeni vadi forumumuzda edecez çok yakında
nasip artık bakaılm inş dediğimiz gibi olur

Son düzenleme:
Vay bizim Şevko Kertenkele de baron olmuş :D
b65242b8f106dd4a036a5828f1efac73.jpg

Son düzenleme:
Aynen. Ben açıkçası bu sezon örgüt, Rusya ile yaşanan gerilim gibi konulara girilir diye düşünüyordum olmadı. Bu kanal ayağımızda pranga. Şimdi gündemdeki Irakla ilgili krizi de es geçecekler gibi duruyor. Vadi kendini sürekli gündemden beslerdi ama bu kimliğimizi bu kanalda kaybettik. Kanal bizi pasifize etmek için elinden geleni yapıyor.

Malesef bu durum eski senaristlerin ayrılmasıyla son bulmuştur.. burda kanalın pek rolü oynamaz bence. Adamlar bu işin uzmanıydı.. senaryoda ki titizlik muazzamdı. Gerçek hayatla birebir gidiyormuş gibi oluyordu bazen. Bölüme iki üç gün kala gelişen olayları bile bazen son anda bölüme yerleştirip yayına sunan bir ekibti. Raci senaryo dışında yapımcı kimliği ile de çok başarılıydı.. yetişemedikleri yerde gereken isimleri yapım ekibine takviyeyi yapmasını biliyordu. 'Patron' rolünü üstlenecek en iyi adaydı aralarında.. 10 yıl bunu ekibce çok güzel bir şekilde de sürdürdüler. Sonrasında yaşanan ayrılık krizi başta kendilerini olmak üzere herkezi maf etti.. yıllardır bizi çeşitli şekillerle yıkmaya çalışanları sevindirmiş olduk. Neyse.. hayırlısı olsun. Dilerim en kısa zamanda bu ayrılığa son verirler.. dizi de olmasa bile Pana Film çatısı altında bir araya geliriz.

Malesef bu durum eski senaristlerin ayrılmasıyla son bulmuştur.. burda kanalın pek rolü oynamaz bence. Adamlar bu işin uzmanıydı.. senaryoda ki titizlik muazzamdı. Gerçek hayatla birebir gidiyormuş gibi oluyordu bazen. Bölüme iki üç gün kala gelişen olayları bile bazen son anda bölüme yerleştirip yayına sunan bir ekibti. Raci senaryo dışında yapımcı kimliği ile de çok başarılıydı.. yetişemedikleri yerde gereken isimleri yapım ekibine takviyeyi yapmasını biliyordu. 'Patron' rolünü üstlenecek en iyi adaydı aralarında.. 10 yıl bunu ekibce çok güzel bir şekilde de sürdürdüler. Sonrasında yaşanan ayrılık krizi başta kendilerini olmak üzere herkezi maf etti.. yıllardır bizi çeşitli şekillerle yıkmaya çalışanları sevindirmiş olduk. Neyse.. hayırlısı olsun. Dilerim en kısa zamanda bu ayrılığa son verirler.. dizi de olmasa bile Pana Film çatısı altında bir araya geliriz.
Çok haklısın maalesef o üçüncü gözümüz kapandı veya kapatıldı her neyse.. Raciyi ne kadar eleştirsek de Bahadırla birlikta olağan üstü yetenekli insanlar. Ama artık Kurtlar Vadisi'ne dönmelerini şahsen mümkün görmüyorum. Artık başka bir yapımla birleşirler diyeceğim ama Raci popüler kültürün kaymağını yemekle meşgul. Kadın,aşk vs. gibi basit konuları tercih etti. Yolu açık olsun ne diyelim..

Vadiye gelirlerse Eskiyanin bitmesiyle gelirler anca. İnşallah Eşkıya yayindan kaldirilir yakinda öyle bir coksun ki akillari baslarina gelsin Necati abiyi yalniz birakmasinlar

raci bey servetine servet katıyor
Zenginin malı zğürtün çenesine vururmuş :)))) şahsi algılama vadi olarak algıla lütfen :)))))
Bu arada Allah zihin açıklığı versin :) okunmuş şeker yemeyi de unutma sakın 😉

aga necati abiye kızmak haddimiz olamaz ona sevgimiz ve saygımız en üst düzeyde ama kanal d olayı hata aha görüyosun işte bölümler ne kadar güzel olursa olsun değişen bişey olmuyor
@takas senle aynı yerdeyim sadece bakış açımız farklı sen bardağın boş tarafına ben dolu tarafına bakıyorum
@china_shangai başkan senle bu konuda hiç hemfikir değilim vadi kanal d ye geçmeden önce şimdiki halinden çok mu iyiydi hayır ama reytingleri hep daha yüksekti yani senin dediğin gibi seyirci bölümleri beğenmiyor reytingler bu yüzden böyle suç pana filmde görüşüne katılmıyorum

[/QUOTE]
Reytingler vadi tarihinin en diplerinde tabiki Can'ım suç Pana da olur mu 😉)))) suç kanalın izleyenlerin rakiplerin 😉)))) senin bu Polyanna kafandan bende istiyorum 😉

Son düzenleme:
Türk Sinemasının 'En Kötü' Karakteri Geliyor !

7ff6793adf91c47e5e89de54ddc94a2d.jpg

Kurtlar Vadisi’nin Memati’si bu kez Deliormanlı sinema filmindeki Tahsin Kara rolüyle Türk Sinema tarihine “En kötü” adam olarak imzasını atmaya hazırlanıyor. İlk kez bu kadar kötü bir karakteri canlandıracak olan Uygun, “Adamdan herkes nefret edecek” dedi.

Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yaptığı, senaryosu Ali Tanrıverdi ve aynı zamanda filmin yönetmeni de olan Murat Şeker tarafından kaleme alınan “Deliormanlı” filminin kötü adamı Gürkan Uygun oldu. İlk kez bu kadar kötü bir karakteri canlandıracak olan Gürkan Uygun, canlandıracağı Tahsin Kara karakteriyle seyirciyi şaşkınlık içinde bırakacak...

Çekimlerine başlanan filmin başarılı ve usta oyuncusu Gürkan Uygun, “Bu güne kadarki rollerimden çok farklı bir karakter var... Tahsin Kara şeytani, zorlayıcı gerçekten kötü bir adam, bu adamdan herkes öyle nefret edecek ki… Çok ipucu vermeyeyim sürpriz olsun... Bu karakter benim içinde farklı bir deneyim olacak. Murat ve ekibiyle daha öncede çalıştık, keyifli bir ekip yine beraberiz. Deliormanlı hikayesi ve oyuncularıyla güçlü bir film, bu projede olduğum için bende çok heyecanlıyım’’ dedi.

ba5fb22a5576a1bdfa59959e2b97b600.jpg

Filmin yönetmeni Murat Şeker ise, “Türkiye de karakter oyuncusu dendiğinde akla gelen ender isimlerden biri Gürkan Uygun… Onunla çalışmanın keyfi de ayrı… Gürkan Uygun, Deliormanlı’nın baş düşmanı Tahsin Kara karakteriyle Türk Sinema tarihinin “en kötü” adamlarından biri olacak diye düşünüyorum” dedi.
Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yaptığı, senaryosu Ali Tanrıverdi ve aynı zamanda filmin yönetmeni de olan Murat Şeker tarafından kaleme alınan “Deliormanlı” filminin 1 Nisan 2016 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

Zenginin malı zğürtün çenesine vururmuş :)))) şahsi algılama vadi olarak algıla lütfen :)))))
Bu arada Allah zihin açıklığı versin :) okunmuş şeker yemeyi de unutma sakın 😉

@takas senle aynı yerdeyim sadece bakış açımız farklı sen bardağın boş tarafına ben dolu tarafına bakıyorum
@china_shangai başkan senle bu konuda hiç hemfikir değilim vadi kanal d ye geçmeden önce şimdiki halinden çok mu iyiydi hayır ama reytingleri hep daha yüksekti yani senin dediğin gibi seyirci bölümleri beğenmiyor reytingler bu yüzden böyle suç pana filmde görüşüne katılmıyorum
Reytingler vadi tarihinin en diplerinde tabiki Can'ım suç Pana da olur mu 😉)))) suç kanalın izleyenlerin rakiplerin 😉)))) senin bu Polyanna kafandan bende istiyorum 😉[/QUOTE]
polyanna ve ben :F
benim söylemim belli kanalında , reyting sistemininde çok büyük etkisi var bu tabloda aslan payını bu iki unsura veriyorum ; %30 da pana nın senaryosal etkisi vardır belki

Vadi forumunda alinti. Bende bu konudan sikayetciyim iste

Şimdi size 274.bölümden bir sahne söyleyeceğim.İlk anda aklınıza gelmeyecektir dediğim sahne...274.Bölüm'de dizinin bir bölümünde sahne değişti, Kurtlar Vadisi Gladio filminin sakin müziklerinden biri çalmaya başladı.Kamera yavaşça sağa döndü ve muhteşem dekore edilmiş Karun'un ofisini gördük.Karun ise müzik notaları yazıyordu.Diyeceksiniz ki ne var bunda ? Diziden en şikayetçi olduğumuz şeylerden biri çok boş sahneler olması...Bir karakter yaratılıyor ve bu karakterin tek amacı Polat'a ve Türkiye'ye zarar verecek çılgın eylemler planlayıp uygulamak...Ne kadar gerçekçi ? Ne kadar özdeşleşebiliyorsunuz o karakterle ? O sahnede bir şey dikkatimi çekti.Polat'ı sadece aklı ve becerisi yüzünden sevmedi insanlar geçmişte...Polat geçmişte Kız Kulesi'ne gider çay içer, ofisinde kitap okur, stres oyunlarını çözmeye çalışırdı. Artık Polat'ta bu yok.Düşmanlarda ise hiçbir şey yok.Bu düşmanların hobileri neler ? Dizi niye bunların yaşadığını bize gösteremiyor ? Neden bir hobileri yok ? Biz iskenderi zazayı yalçın bulutu muroyu hatta aron felleri kötü bile olsalar severdik çünkü o karakterler bizi kendisine hayran bırakan karakterlerdi Karun o sakin müzikte çok şık ofisinde müzik notası yazıyordu.Çok klas bir düşman izlenimi veriyordu.Düşman sadece kötü mü olmalı ? Sadece kötülük mü düşünmeli ? Aron Feller gibi heykel traşla uğraşan bir adam görmek istiyorum.Kötü adam ama aynı zamanda kendine zaman ayıran, kendine bakan, kendine değer veren ve özel biri olduğunu belli eden düşmanlar lazım Vadi'ye...Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan