Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@Maskeli Fedai yok be aga ne trt si devletin kanalında vadinin ne işi var en son seçenek benim gözümde

olur mu yoksa o kadar parayı nereye saçacaklar kanal kar falan eder sıkıntı olur sonra onlar filintaya falan gömsünler parayı nasıl olsa hesabını soran yok
aga para meselesi değil trt de vadi olmaz ama bu dediğine katılıyorum filinti gibi vasatında altında bir diziye dünyanın parasını harcıyolar çok sinir oluyorum diziyi izlesen beş para etmez

Bence olay para olayı değil @-KADİR- kardeşim. Kurtlar Vadisi yayınlanacağı hemen her kanalda aç kalmaz. Bu saatten sonra bizim de reytingi düşünmemiz lazım parayı değil. Biz adam gibi bölümler izleyelim zaten reytingler uçuşa geçer ve onlar da para kazanır. KanalD'de yayın hayatını sürdürürsek izlenmeyiz bu çok açık isterse milyon dolarlar yağdırsınlar.

daha birşeyini görmedikde aga ilk izlenim olarak fark yaratacak bir yanını görmedim etkisiz eleman olur diyorum
erhan uğraşır baya güldürür bizi bu yönden güzel ekibe yeni isimlerin katılması olumlu ancak psikopat tarzda ve ünlü bir isim beklentimiz var

Bence olay para olayı değil @-KADİR- kardeşim. Kurtlar Vadisi yayınlanacağı hemen her kanalda aç kalmaz. Bu saatten sonra bizim de reytingi düşünmemiz lazım parayı değil. Biz adam gibi bölümler izleyelim zaten reytingler uçuşa geçer ve onlar da para kazanır. KanalD'de yayın hayatını sürdürürsek izlenmeyiz bu çok açık isterse milyon dolarlar yağdırsınlar.
niye para olmasın aga sadece ve sadece para ; doğru senin benim için reyting daha önemli ama yapımcı için reyting sonunda alacağı para önemli adam burada garanti parayı bulmuş niye anlaşma yapmasın işte benim ayrıştığım nokta burası duygusal takılmaya gerek yok

niye para olmasın aga sadece ve sadece para ; doğru senin benim için reyting daha önemli ama yapımcı için reyting sonunda alacağı para önemli adam burada garanti parayı bulmuş niye anlaşma yapmasın işte benim ayrıştığım nokta burası duygusal takılmaya gerek yok
Ben böyle düşünmüyorum. KanalD gibi bi kanal zaten diziyi sindirmeye çalışıyor. İnatla gün içinde izliyorum Kurtlar Vadisinin fragmanları diğer dizilerine oranla az veriyorlar. Ne kadar çok para verirlerse versinler ben şahsen kanaldan ayrılma taraftarıyım

agalar yarın için bir duanızı beklerim sınavım var da 🙂
Ne sınavı hayırdır?

erhan uğraşır baya güldürür bizi bu yönden güzel ekibe yeni isimlerin katılması olumlu ancak psikopat tarzda ve ünlü bir isim beklentimiz var
o beklentimiz var da aga hiç de gelişme yok ertan saban geldi oda düşman olarak zaten gelen kötülerde sıkıntı yok hepsi iyi oyuncuda artık hem ünlü hem kaliteli oyuncuların iyi karekter olarak gelmesini bekliyoruz

@-KADİR- aga tamam verdiler parayı anlaşma imzalandı ama reytingler düşük bu reytinglerle bi daha bu paraları alabilecekmiyiz çok zor
ama reytingleri yüksek tutarsak elimiz hep güçlü olur parayı da basar tüm kanallar vadiyi alabilmek için

@DoğuEşrefoğlu aga zaten bu kanal her şeyiyle zarar veriyor dediğin gibi zarar veriyor vadiye yayın politikasıda vadiyi olumsuz etkiliyor
@takas doğru aga reytingin yüksek olursa kanal bulmanda istediğin ücreti alma şmkanında doğmuş oluyor işte oda işin başka boyutu bu reyting sisteminde risk almak da cesaret işi ne diyim ne kadar karı kız işi varsa reyting o kadar fazla oluyor o yüzden kesin konuşmakta kolay değil

@-KADİR- aga ben bu konuda @DoğuEşrefoğlu nun dediklerine katılıyorum kanal d nin verdiği 3 kuruş fazla paraya dizinin geleceğini tehlikeye atıyoruz. öte yandan terör destekçisi rezil bi kanal

@-KADİR- aga ben bu konuda @DoğuEşrefoğlu nun dediklerine katılıyorum kanal d nin verdiği 3 kuruş fazla paraya dizinin geleceğini tehlikeye atıyoruz. öte yandan terör destekçisi rezil bi kanal
Aynen. Ben açıkçası bu sezon örgüt, Rusya ile yaşanan gerilim gibi konulara girilir diye düşünüyordum olmadı. Bu kanal ayağımızda pranga. Şimdi gündemdeki Irakla ilgili krizi de es geçecekler gibi duruyor. Vadi kendini sürekli gündemden beslerdi ama bu kimliğimizi bu kanalda kaybettik. Kanal bizi pasifize etmek için elinden geleni yapıyor.

Aynen. Ben açıkçası bu sezon örgüt, Rusya ile yaşanan gerilim gibi konulara girilir diye düşünüyordum olmadı. Bu kanal ayağımızda pranga. Şimdi gündemdeki Irakla ilgili krizi de es geçecekler gibi duruyor. Vadi kendini sürekli gündemden beslerdi ama bu kimliğimizi bu kanalda kaybettik. Kanal bizi pasifize etmek için elinden geleni yapıyor.
aynen öyle benliğimizi kaybetmeden kurtulmamız lazım

keşke aga da bugünlük kapattım kitabı yarında sınava kadar göz atarım biraz daha muhabbet güzel her zaman bulamıyoruz :X
çıkıyorum aga şimdi ders çalış sende muhabbetti sonra da ederiz hatta yeni vadi forumumuzda edecez çok yakında

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan