Polat Şaşmaz
Favori Üye
[/QUOTE]ağlamak yok parayı veren düdüğü çalar daha önceki fikrim hala sabit biz prestijimiz açısından rahatsızlık duyuyoruz reyting para içindir en yüksek parayı da kanal d veriyor pana da bu işten mutludur (hoşlanmasada mutludur)
Show Tv de olmamali bence su donemde. Kanal çökmüş durumda tutan bir yapimi yok Vadi oraya gecerse bu durumdan farkli olmaz. Ya Star ya Atv baska ihtimal olmamali bencekanal d den iyidir aga show 1 numaralı favorim sonra atv ve star geliyor
atv yi severim bizim için kafadan +3 rtg demek bu da var
aga senin tepkin duygusal ama bu işler böyle olmamalı necati abiye kızmak doğru değil onları kanal d ye mahkum eden başta atv , trt 1 utansın kardeşim basacaksın parayı alacaksın vadiyi olay bu kadar basit[/QUOTE]ya aga daha az kazanalım gerekirse bu durumu nasıl yedirebiliyoruz necati abinin yerinde olsam herşeyi yapardım her şeyi kanaldan da ayrılırdım az da kazanırdım ama bu durumu değiştirmek için herşeyi yapması lazım
karagül ve kiralık aşk gibi basit diziler 9 üstü kurtlar vadisi 7 bile alamıyor yok öyle bi dünya olamaz
bana kalsa haftaya o değil de Mito ölmemişti o adamı tekrar diziye alsalar şöyle bi nostalji havası eser efsane olur tadından yenmez.@DoğuEşrefoğlu Doğu bey ne Zaman gelecek vadiye
İşte bende onu diyorum ama Kadir tutturmuş Napolyon monapart diye ))))[/QUOTE]ya aga daha az kazanalım gerekirse bu durumu nasıl yedirebiliyoruz necati abinin yerinde olsam herşeyi yapardım her şeyi kanaldan da ayrılırdım az da kazanırdım ama bu durumu değiştirmek için herşeyi yapması lazım
karagül ve kiralık aşk gibi basit diziler 9 üstü kurtlar vadisi 7 bile alamıyor yok öyle bi dünya olamaz
ya abi tamam parada önemli hatta çok önemli ama prestij daha önemli değil mi vadiyi her zaman 1 numara görmek istiyoruz rakipsiz görmek istiyoruzİşte bende onu diyorum ama Kadir tutturmuş Napolyon monapart diye ))))
ya abi tamam parada önemli hatta çok önemli ama prestij daha önemli değil mi vadiyi her zaman 1 numara görmek istiyoruz rakipsiz görmek istiyoruzİşte bende onu diyorum ama Kadir tutturmuş Napolyon monapart diye ))))
aga senin tepkin duygusal ama bu işler böyle olmamalı necati abiye kızmak doğru değil onları kanal d ye mahkum eden başta atv , trt 1 utansın kardeşim basacaksın parayı alacaksın vadiyi olay bu kadar basit
olur mu yoksa o kadar parayı nereye saçacaklar kanal kar falan eder sıkıntı olur sonra onlar filintaya falan gömsünler parayı nasıl olsa hesabını soran yokTRT Vadiyi alsa süper olur aslında ama işte nerdeee