Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

0653aaab56d469ea449da816260bce40.jpg
f62ac53c377d5d4674fff500dfc7ab37.jpg
3c37a474a4020ae3ef8f7707c5f8ed76.jpg
c5a11da80c0bb336db8ba0564015c0b3.jpg
2bb01a031bc80102ceb5894e497fdb13.jpg
087e7f13037bca393ea70e7465b4e50c.jpg
22f82f1423636ec06ee0566d72b5ff8e.jpg
191600b3e25e17e6aed02f9e3c1b23b8.jpg
ea07c0e5e8eaa83b9f44b2cb36ecd3f1.jpg
d9347a23f7f56267506749963c7e90bb.jpg
b78975fa185ebbad176775a8b4d33de6.jpg
45e739d4410d2343293f720300655e73.jpg
289df6bcc94e5ed21d5456dd8826997c.jpg
611850358bd60e994e4d86a8061b4948.jpg

O zaman kurtlanmanın bir alemi yok 😉)))[/QUOTE]
işte onu da yapamıyoruz bünye alışık maddi olarak rahatsak da herşey para değil manevi olarak da rahatlamamız lazım oda kanal d de mümkün değil 😀

ağlamak yok parayı veren düdüğü çalar daha önceki fikrim hala sabit biz prestijimiz açısından rahatsızlık duyuyoruz reyting para içindir en yüksek parayı da kanal d veriyor pana da bu işten mutludur (hoşlanmasada mutludur)
[/QUOTE]
ya aga daha az kazanalım gerekirse bu durumu nasıl yedirebiliyoruz necati abinin yerinde olsam herşeyi yapardım her şeyi kanaldan da ayrılırdım az da kazanırdım ama bu durumu değiştirmek için herşeyi yapması lazım
karagül ve kiralık aşk gibi basit diziler 9 üstü kurtlar vadisi 7 bile alamıyor yok öyle bi dünya olamaz

ya aga daha az kazanalım gerekirse bu durumu nasıl yedirebiliyoruz necati abinin yerinde olsam herşeyi yapardım her şeyi kanaldan da ayrılırdım az da kazanırdım ama bu durumu değiştirmek için herşeyi yapması lazım
karagül ve kiralık aşk gibi basit diziler 9 üstü kurtlar vadisi 7 bile alamıyor yok öyle bi dünya olamaz[/QUOTE]
İşte bende onu diyorum ama Kadir tutturmuş Napolyon monapart diye :)))))

karagül ve kiralık aşk gibi basit diziler 9 üstü kurtlar vadisi 7 bile alamıyor yok öyle bi dünya olamaz[/QUOTE]
aga senin tepkin duygusal ama bu işler böyle olmamalı necati abiye kızmak doğru değil onları kanal d ye mahkum eden başta atv , trt 1 utansın kardeşim basacaksın parayı alacaksın vadiyi olay bu kadar basit

kanal d den iyidir aga show 1 numaralı favorim sonra atv ve star geliyor
atv yi severim bizim için kafadan +3 rtg demek bu da var
Show Tv de olmamali bence su donemde. Kanal çökmüş durumda tutan bir yapimi yok Vadi oraya gecerse bu durumdan farkli olmaz. Ya Star ya Atv baska ihtimal olmamali bence

karagül ve kiralık aşk gibi basit diziler 9 üstü kurtlar vadisi 7 bile alamıyor yok öyle bi dünya olamaz
aga senin tepkin duygusal ama bu işler böyle olmamalı necati abiye kızmak doğru değil onları kanal d ye mahkum eden başta atv , trt 1 utansın kardeşim basacaksın parayı alacaksın vadiyi olay bu kadar basit[/QUOTE]
Arkadaş kimse kimseyi mahkum etmedi :( bin kere dedim sen son 3 sezon dandini dandini bölümler yaparsan kimse sana hak ettiğin değeri vermez :( iyi at kendi yemini artırır diye güzel bir kelam vardır :)))

İşte bende onu diyorum ama Kadir tutturmuş Napolyon monapart diye :)))))[/QUOTE]
ya abi tamam parada önemli hatta çok önemli ama prestij daha önemli değil mi vadiyi her zaman 1 numara görmek istiyoruz rakipsiz görmek istiyoruz
bu arada abi yeri değil ama eşkiyada aksiyon sahnelerini maç olduğu için izleyememiştim dün bi bakayım dedim o ne rezillik kepazelik ya :D vadinin en dandik aksiyon sahnesinde bile öyle kötüsünü görmemiştim onur tan ı postalamakla çok iyi yapmışız berbat aksiyon sahnesi çekiyor adam izlerken şok oldum :D bir de müzikleri berbat olduğu için çekilmiyor da
uyuşturucudan içeri girmiş kadını masum gösterme ayakları da rezillik

@china_shangai @takas siz ortaya bir eser koysanız bir yayınevi size 2 milyon dolar diğeri 1 milyon dolar verse hangi yayıneviyle anlaşırsınız ; sizin eserinize daha fazla değer biçenin seçilmesi gayet normaldir zamanı gelince tekrar oturursun masaya sana hak ettiğin değeri veren birisi çıkarsa tamam o zaman değiştirirsin benim bakış açım budur tabi herkesin bir görüşü olacak

ya abi tamam parada önemli hatta çok önemli ama prestij daha önemli değil mi vadiyi her zaman 1 numara görmek istiyoruz rakipsiz görmek istiyoruz
bu arada abi yeri değil ama eşkiyada aksiyon sahnelerini maç olduğu için izleyememiştim dün bi bakayım dedim o ne rezillik kepazelik ya :D vadinin en dandik aksiyon sahnesinde bile öyle kötüsünü görmemiştim onur tan ı postalamakla çok iyi yapmışız berbat aksiyon sahnesi çekiyor adam izlerken şok oldum :D bir de müzikleri berbat olduğu için çekilmiyor da
uyuşturucudan içeri girmiş kadını masum gösterme ayakları da rezillik[/QUOTE]
Hakikaten aksiyon sahneleri tam rezildi

uyuşturucudan içeri girmiş kadını masum gösterme ayakları da rezillik[/QUOTE]
Aga öğlen 5'te tekarına bakayım dedim 10 dakika zor dayandım müzikler rezil ötesi. Allah'tan Gökhan Kırdar gibi bir üstada sahibiz de en kötü bölümleri bile muazzam muziklerimiz kurtarıyor.

aga senin tepkin duygusal ama bu işler böyle olmamalı necati abiye kızmak doğru değil onları kanal d ye mahkum eden başta atv , trt 1 utansın kardeşim basacaksın parayı alacaksın vadiyi olay bu kadar basit[/QUOTE]

aga necati abiye kızmak haddimiz olamaz ona sevgimiz ve saygımız en üst düzeyde ama kanal d olayı hata aha görüyosun işte bölümler ne kadar güzel olursa olsun değişen bişey olmuyor

@china_shangai @-KADİR- @DoğuEşrefoğlu alıntı sistemi bozuk heralde etiketle cevap yazarsak iyi olur karışıyor böyle :D

@DoğuEşrefoğlu zaten kadın sahnelerinden dedikodulardan öteye geçemeyen bir dizi başta millet çakırdı raci şaşmaz dı falan gaza gelip övdüler falan ama baktılar bu iş böyle gitmez dizi 2 saat 1.5 saat karı dırdırı ve çok sıkıcı yavaş yavaş tepkiler artmaya başlamış yakında izleyenlerini isyan ettirirler ömrünün uzun olduğunu sanmıyorum o dizinin
dediğin gibi müzikleri zaten berbat aksiyon sahnesinde bir müzik koymuşlar gülermisin ağlarmısın :D

aga senin tepkin duygusal ama bu işler böyle olmamalı necati abiye kızmak doğru değil onları kanal d ye mahkum eden başta atv , trt 1 utansın kardeşim basacaksın parayı alacaksın vadiyi olay bu kadar basit

aga necati abiye kızmak haddimiz olamaz ona sevgimiz ve saygımız en üst düzeyde ama kanal d olayı hata aha görüyosun işte bölümler ne kadar güzel olursa olsun değişen bişey olmuyor[/QUOTE]
@takas senle aynı yerdeyim sadece bakış açımız farklı sen bardağın boş tarafına ben dolu tarafına bakıyorum
@china_shangai başkan senle bu konuda hiç hemfikir değilim vadi kanal d ye geçmeden önce şimdiki halinden çok mu iyiydi hayır ama reytingleri hep daha yüksekti yani senin dediğin gibi seyirci bölümleri beğenmiyor reytingler bu yüzden böyle suç pana filmde görüşüne katılmıyorum

şimdi başka hiç katılmadığım mevzuuda vadinin reytingleri evet vadi için yetersiz ama reytingler düşük diye vadiye de kötü demem diyenide kabul etmem çatır çatır devam ediyoruz eskiler gibi olmasada ( ki bu doğaldır ) pusunun 4. sezonundan sonra ki halimizle paralel olarak vadi devam ediyor

@-KADİR- aynen katılıyorum atv de ustanın odadan çıkmadığı bölümler bile 12-13 den aşağı almıyordu geçen yıl çok önemli karakterler öldü en ufak etki bile olmadı

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan