Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

şimdi bu şerefsizler mermiyi falan nerden buluyor yoksa sığınaklar bahsedilenden çok daha fazla mıydı oralara girilemedi mi bunlar sonuçta belirli bir alandalar nasıl etkisiz hale getirilemiyor
Aga sur çok dar sokaklı bir yer birde ordaki iinsanların çoğu destekliyor evlerinde besliyorlar birde halk var orada aaralarına karisiyorlar

Biliyoruz eski olduğunu ama ilk defa gün yüzüne çıktı işte. Hem Akif'i mi özlemişim. Zamanında @china_shangai ve @Çiğdem- ile çok yüklendiniz Akif'ciğime. Allah sizi şimdi Yusuf ile sınıyor. :)
aaa doğru @china_shangai ile birlikte akif ve cahite çok eleştiri yaptık ama türkiyede şöyle bişey var onu unuttuk işte beterin beteri vardır sevmediğin birisindne kurtulduğunda bilki ondan bile sevmiceğin birisi gelir öylede oldu akif öldü cahit ise son 4 bölümdür ortada yok geçen sezonda akif böyle pasif role düşmüştü sonunda öldü bu sezonda aynısı cahite oluyor son 4 bölümdür adam kayboldu ama sevinemiyoruz çünkü cahitin çekilmesiyle yusufa kaldı koca dizi akifle cahit en azından polatın yanında yapıyordu süparmanlıklarını ama yusuf olayı başka polattan bağımsız bir hayatı var bu dahada çekilmez kılıyor kısaca necati bey akifi öldürdüm cahiti geri çektim alın size yusuf dedi @china_shangai abişkom ve bana
:A:A:A

276. Bölüm Özeti

Geçtiğimiz haftanın finalinde, Dağıstanlı’yı patlamaktan son anda kurtaran Polat Alemdar büyük bir şok yaşamış ve polis tarafından etrafı sarılmıştı. Peki bu hafta Kurtlar Vadisi Pusu’da neler yaşanacak?
İsviçre Polisi Polat, Cahit ve Dağıstanlı’yı gözaltına alarak bilinmeyen bir yere götürür. Polis patlamadan Polat Alemdar’ı sorumlu tutmaktadır. Ariel ve Smith, kendilerini İnterpol görevlisi olarak tanıtarak, en büyük düşmanları Polat Alemdar’ı ele geçirip ondan ebedi olarak kurtulma derdindedir.

HOCA HEDEFTE…
Karun’un yeni hedefi ise aşiret liderleriyle görüşüp aralarındaki sorunları çözmek için Irak’a giden Hoca olacaktır. Karun bu sefer de adamlarına Hoca’yı etkisiz hale getirme talimatı verir.
Diğer yandan Yasin komutasındaki Siyah Sancak da hocayı korumak ve aşiretleri eğitmek maksadıyla Irak’a gider. Bu gelişme Ortadoğu’da gözü olan karanlık güçleri rahatsız eder. Ariel ve John Smith Irak’ta bulunan Cahit ve Yasin’e tuzak kurarken, aynı anda Hoca da hedeftedir…

SAFİYE’NİN TİLKİ’YE SÜRPRİZİ
Polat’tan intikamını almak için Safiye ve Elif’in İsviçre’de yaşadığı evi bulan Tilki’yi ise Safiye’nin sürprizi beklemektedir. Gafil avlanan Tilki’ye ummadığı bir yerden destek gelirken, bu sırada Pusat vurulur…

ZEYNEP YUSUF’UN ANNESİ Mİ?
Yusuf kendi gerçeğinin peşinde koşmaya devam ediyor. Zeynep’in evine gizlice giren Yusuf’un amacı DNA örneği alarak kafasındaki soru işaretlerine son vermektir.

12348092_414057385456883_4779867905736784842_n.jpg

Dizide de Süha Beyi öldü göstermişler herhalde. Mekanı cennet olsun bir kez daha..

hacılar şöyle bir yazıya denk geldim, paylaşim dedim.

Bana atv'deki diziler arasında açık açık hükümete destek veren dizi adı verebilir misiniz? Veya Suriyeli mültecilere destek veren? Veremezsiniz! Ama ben Kanal D'deki diziler arasında "2023 Türkiyesi dünya devi olacak" diyen, "darbe anayasasından kurtulup yeni anayasa yapmalıyız" diyen, "paralel yapı ile yani içimizdeki hainler ile mücadele ediyoruz" diyen, Suriyeli mülteci konusunu Sayın Cumhurbaşkanımızın arzu ettiği şekilde işleyen "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisini örnek verebilirim. Bu nedenle özelden yazmış olduğunuz "kanal sıkıntısı" bir problem değildir. Kanal D'yi savunduğumu zannetmeyin, sadece atv'nin cimriliğini Kurtlar Vadisi'ne mâl etmeyin diye söylüyorum. Konuya ilişkin özelden mesajlar alıyorum. Senaryo değişmedi yani, bilin istedim.

CWSZ4WcWEAA-Yke.jpg

Söylemeden geçemeyeceğim. Elin oğlu çarşaf giyen bacılarımızı, teyzelerimizi canlı bomba olarak gösterirken; Polat Alemdar "noel baba'da bomba var cahit" diyerek malum zihniyete zannederim ki gereken cevabı vermiş oldu. Bu tip mesajlar dikkatlerden kaçmaz!