Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Söylemeden geçemeyeceğim. Elin oğlu çarşaf giyen bacılarımızı, teyzelerimizi canlı bomba olarak gösterirken; Polat Alemdar "noel baba'da bomba var cahit" diyerek malum zihniyete zannederim ki gereken cevabı vermiş oldu. Bu tip mesajlar dikkatlerden kaçmaz!
Aksiyon sahnelerini goruyor musun aga Diriliste ki bizimkiler bu sene 2 dakikalik kısa aksiyon ceksinler acil yonetmen degismemiz lazim

yarın da yine vadi hep maçlar la karşılaşacak önce beşiktaş sonra galatasaray maçları

gs maçını kimse takmaz artık hiç etki etmeyecek vadiye o rezil takımı kimse izlemez reklamda bile dönüp kaç kaç diye bakmam

TNT sezonunu cogu begenmez ama bana göre muhtesem bir sezondu.. özelikle de 144.bölüm.. Polat'in vurulup denize düstügü bölümün devam bölümü.. reyting rekoru kirmisti hatta.

100 bölüm önce ki bölümün fragmani

Son düzenleme:
reytingler çok kötü bu durumdan çıkış yok galiba artık tamamen ümidimi kaybettim bu işin sonu yok

Vadinin reytinglerin düşmesinin çok sebepleri var bir kaç madde saymak istiyorum

1-Artık herkes youtube kanalından bakıyor neredese youtubeda en çok izlenen diziyiz
2-Senaryo eski vadiden çok ama çok geride bu yüzden %80'lik kesim vadiyi bıraktı
3-Senaryo hem kötü hemde basit konular değil millet anlamıyor
4-Elinde ki malzemeleri kullanmada bizden kötüsü yok
5-Gölge gibi karekteri kullanamıyorsun,Tilki,Pusat bunlarda dahil
6-Dizide boş karekterler dolu
7-Oyuncular bu sene düzeldi ama geçen senelerde Flash Tv'de oynuyamıyacak oyuncular vadide oynuyordu
8-Kanal faktörü çok önemli en heyacanlı sahnede reklam veriyorlar vadi gibi dizilerde bu gereksiz reklamlar reyting kaybına neden oluyor
9-En önemli senaristlerimiz yok bu senaristlerimiz EDHO harikalar yaratmaya devam ediyor
10-Çekimleri önemsememeye başladık efektleri söylemek bile istemiyorum

Tek çözüm vadinin Pusuyu bitirip başka bir adla tekrardan başka kanalda başlaması :)

Son düzenleme: