nasip artık bakaılm inş dediğimiz gibi oluraynen öyle benliğimizi kaybetmeden kurtulmamız lazım
çıkıyorum aga şimdi ders çalış sende muhabbetti sonra da ederiz hatta yeni vadi forumumuzda edecez çok yakında
Son düzenleme:
nasip artık bakaılm inş dediğimiz gibi oluraynen öyle benliğimizi kaybetmeden kurtulmamız lazım
çıkıyorum aga şimdi ders çalış sende muhabbetti sonra da ederiz hatta yeni vadi forumumuzda edecez çok yakında
eyvallah aga@-KADİR- başarilar aga
raci bey servetine servet katıyor
baya değişmiş tanıyamadımVay bizim Şevko Kertenkele de baron olmuş
Aynen. Ben açıkçası bu sezon örgüt, Rusya ile yaşanan gerilim gibi konulara girilir diye düşünüyordum olmadı. Bu kanal ayağımızda pranga. Şimdi gündemdeki Irakla ilgili krizi de es geçecekler gibi duruyor. Vadi kendini sürekli gündemden beslerdi ama bu kimliğimizi bu kanalda kaybettik. Kanal bizi pasifize etmek için elinden geleni yapıyor.
Çok haklısın maalesef o üçüncü gözümüz kapandı veya kapatıldı her neyse.. Raciyi ne kadar eleştirsek de Bahadırla birlikta olağan üstü yetenekli insanlar. Ama artık Kurtlar Vadisi'ne dönmelerini şahsen mümkün görmüyorum. Artık başka bir yapımla birleşirler diyeceğim ama Raci popüler kültürün kaymağını yemekle meşgul. Kadın,aşk vs. gibi basit konuları tercih etti. Yolu açık olsun ne diyelim..Malesef bu durum eski senaristlerin ayrılmasıyla son bulmuştur.. burda kanalın pek rolü oynamaz bence. Adamlar bu işin uzmanıydı.. senaryoda ki titizlik muazzamdı. Gerçek hayatla birebir gidiyormuş gibi oluyordu bazen. Bölüme iki üç gün kala gelişen olayları bile bazen son anda bölüme yerleştirip yayına sunan bir ekibti. Raci senaryo dışında yapımcı kimliği ile de çok başarılıydı.. yetişemedikleri yerde gereken isimleri yapım ekibine takviyeyi yapmasını biliyordu. 'Patron' rolünü üstlenecek en iyi adaydı aralarında.. 10 yıl bunu ekibce çok güzel bir şekilde de sürdürdüler. Sonrasında yaşanan ayrılık krizi başta kendilerini olmak üzere herkezi maf etti.. yıllardır bizi çeşitli şekillerle yıkmaya çalışanları sevindirmiş olduk. Neyse.. hayırlısı olsun. Dilerim en kısa zamanda bu ayrılığa son verirler.. dizi de olmasa bile Pana Film çatısı altında bir araya geliriz.
Vadiye gelirlerse Eskiyanin bitmesiyle gelirler anca. İnşallah Eşkıya yayindan kaldirilir yakinda öyle bir coksun ki akillari baslarina gelsin Necati abiyi yalniz birakmasinlarMalesef bu durum eski senaristlerin ayrılmasıyla son bulmuştur.. burda kanalın pek rolü oynamaz bence. Adamlar bu işin uzmanıydı.. senaryoda ki titizlik muazzamdı. Gerçek hayatla birebir gidiyormuş gibi oluyordu bazen. Bölüme iki üç gün kala gelişen olayları bile bazen son anda bölüme yerleştirip yayına sunan bir ekibti. Raci senaryo dışında yapımcı kimliği ile de çok başarılıydı.. yetişemedikleri yerde gereken isimleri yapım ekibine takviyeyi yapmasını biliyordu. 'Patron' rolünü üstlenecek en iyi adaydı aralarında.. 10 yıl bunu ekibce çok güzel bir şekilde de sürdürdüler. Sonrasında yaşanan ayrılık krizi başta kendilerini olmak üzere herkezi maf etti.. yıllardır bizi çeşitli şekillerle yıkmaya çalışanları sevindirmiş olduk. Neyse.. hayırlısı olsun. Dilerim en kısa zamanda bu ayrılığa son verirler.. dizi de olmasa bile Pana Film çatısı altında bir araya geliriz.
Zenginin malı zğürtün çenesine vururmuş ))) şahsi algılama vadi olarak algıla lütfen ))))raci bey servetine servet katıyor
@takas senle aynı yerdeyim sadece bakış açımız farklı sen bardağın boş tarafına ben dolu tarafına bakıyorumaga necati abiye kızmak haddimiz olamaz ona sevgimiz ve saygımız en üst düzeyde ama kanal d olayı hata aha görüyosun işte bölümler ne kadar güzel olursa olsun değişen bişey olmuyor
Reytingler vadi tarihinin en diplerinde tabiki Can'ım suç Pana da olur mu 😉)))) suç kanalın izleyenlerin rakiplerin 😉)))) senin bu Polyanna kafandan bende istiyorum 😉[/QUOTE]Zenginin malı zğürtün çenesine vururmuş ))) şahsi algılama vadi olarak algıla lütfen ))))
Bu arada Allah zihin açıklığı versin okunmuş şeker yemeyi de unutma sakın 😉
@takas senle aynı yerdeyim sadece bakış açımız farklı sen bardağın boş tarafına ben dolu tarafına bakıyorum
@china_shangai başkan senle bu konuda hiç hemfikir değilim vadi kanal d ye geçmeden önce şimdiki halinden çok mu iyiydi hayır ama reytingleri hep daha yüksekti yani senin dediğin gibi seyirci bölümleri beğenmiyor reytingler bu yüzden böyle suç pana filmde görüşüne katılmıyorum