Kurtlar Vadisi Pusu 289. Bölüm Yorumları

1. 237

Polat Şaşmaz
    Favori Üye, Bay
    Beğenilen Mesajları:
    27,240
    Ödül Puanları:
    1,061

2. 76

Doğu
    Favori Üye, Bay
    Beğenilen Mesajları:
    9,332
    Ödül Puanları:
    540

3. 53

takas
    Favori Üye
    Beğenilen Mesajları:
    48,785
    Ödül Puanları:
    1,059

4. 31

Since2011
    Sözün Bittiqi An, Bay
    Beğenilen Mesajları:
    5,559
    Ödül Puanları:
    709

5. 25

Billy Kane
    Favori Üye
    Beğenilen Mesajları:
    13,183
    Ödül Puanları:
    1,060

ne alakası var vadinin dehşetliği aklımı aldı ama reyting tahmini yapmıyorum kesin sonucu söylüyorum size en az 10 garanti
La şimdi geçen hafta 5 aldık bu hafta 10 alırsak bunlar ağlar nerden geldi bu +5 diye

Oranı 32 olurdu

La şimdi geçen hafta 5 aldık bu hafta 10 alırsak bunlar ağlar nerden geldi bu +5 diye
istedikleri kadar ağlayıp zırlasınlar hatta söyle şimdiden ağlamaya başlasınlar gerçekle ne kadar erken yüzleşirlerse onlar için kabullenmesi o kadar kolay olur

bölümden önce 32 bölümden sonra 1.02

Aferin ırgat gibi çalıştın bugün çok yorulmuşsundur
Dalga mı geçiyon la 30 mesaj ne selamlaşma faslı zaten 15 mesaj sürüyor

Yine yazamadım ama izledim bölümü, kafamı toplayayım yarın yazarım yorumumu ama bölüm çok bombaydı en zevk aldığım bölümlerden birisiydi

Aga çok uçtun bugün bak vallaha yarın bi 6.20 falan alacaz bu sefer sen ağlayacan etme eyleme az alçaktan salla

Aga çok uçtun bugün bak vallaha yarın bi 6.20 falan alacaz bu sefer sen ağlayacan etme eyleme az alçaktan salla
yarın görecez kim uçuyor kim ağlıyor 6.hissime güveniyorum o yüzden rahatım tabloya bakmaya bile gerek yok ezip geçtiğimizi gören vadiciler sevinirken karşıt olan çok az sayıdaki 2-3 kişi hüsrana uğrayacak

Bak emin misin sırf sana güvenerek saatimi kurup o saatte başak geçmeye uyanacam