Kurtlar Vadisi Pusu 289. Bölüm Yorumları

1. 237

Polat Şaşmaz
    Favori Üye, Bay
    Beğenilen Mesajları:
    27,240
    Ödül Puanları:
    1,061

2. 76

Doğu
    Favori Üye, Bay
    Beğenilen Mesajları:
    9,332
    Ödül Puanları:
    540

3. 53

takas
    Favori Üye
    Beğenilen Mesajları:
    48,785
    Ödül Puanları:
    1,059

4. 31

Since2011
    Sözün Bittiqi An, Bay
    Beğenilen Mesajları:
    5,559
    Ödül Puanları:
    709

5. 25

Billy Kane
    Favori Üye
    Beğenilen Mesajları:
    13,183
    Ödül Puanları:
    1,060

La şimdi geçen hafta 5 aldık bu hafta 10 alırsak bunlar ağlar nerden geldi bu +5 diye :A:A
istedikleri kadar ağlayıp zırlasınlar hatta söyle şimdiden ağlamaya başlasınlar gerçekle ne kadar erken yüzleşirlerse onlar için kabullenmesi o kadar kolay olur :D

bölümden önce 32 bölümden sonra 1.02 :kiki:

Aferin ırgat gibi çalıştın bugün çok yorulmuşsundur :A Dalga mı geçiyon la 30 mesaj ne selamlaşma faslı zaten 15 mesaj sürüyor :kiki:
:F:F:F

Yine yazamadım ama izledim bölümü, kafamı toplayayım yarın yazarım yorumumu ama bölüm çok bombaydı en zevk aldığım bölümlerden birisiydi :)

istedikleri kadar ağlayıp zırlasınlar hatta söyle şimdiden ağlamaya başlasınlar gerçekle ne kadar erken yüzleşirlerse onlar için kabullenmesi o kadar kolay olur :D

bölümden önce 32 bölümden sonra 1.02 :kiki:

:F:F:F
Aga çok uçtun bugün bak vallaha yarın bi 6.20 falan alacaz bu sefer sen ağlayacan etme eyleme az alçaktan salla :A

Aga çok uçtun bugün bak vallaha yarın bi 6.20 falan alacaz bu sefer sen ağlayacan etme eyleme az alçaktan salla :A
yarın görecez kim uçuyor kim ağlıyor 6.hissime güveniyorum o yüzden rahatım tabloya bakmaya bile gerek yok ezip geçtiğimizi gören vadiciler sevinirken karşıt olan çok az sayıdaki 2-3 kişi hüsrana uğrayacak :D

yarın görecez kim uçuyor kim ağlıyor 6.hissime güveniyorum o yüzden rahatım tabloya bakmaya bile gerek yok ezip geçtiğimizi gören vadiciler sevinirken karşıt olan çok az sayıdaki 2-3 kişi hüsrana uğrayacak :D
Bak emin misin sırf sana güvenerek saatimi kurup o saatte başak geçmeye uyanacam :A