Kurtlar Vadisi Pusu 242.Bölüm Yorumları

bu arada agalar bu bölümde yine 90 dakika sürdü cidden ilginç bu zamanda bu dakikalarda dizi çekmek kolay iş değil
aga yaptıkları iş bi hamalın yaptığı işten dahamı zor adamlar tonlarca para alıyo ya kaldıki hepsinin sahnesi neki dışarda millet 50 lira için karda ayazda çalışıyo lütfen yorum yaparken bunlarıda düşün ya.

o değilde söylemeden geçemicem Polat Alemdar sakalıyla çok müthiş karizma oluyor ya
kenan kıvanç falan hikaye necati şaşmaz harbi karizma adam yaşlandıkça karizmasına karizma katıyor
mesela kenan eskiden felaketti ama şimdi karizma bile diyemiyorum adam çöktü saçı falan dökülmeye başladı kilo aldı ama necati abi tam tersine dehşet bi hale geliyor :D
öylede yakışıyoda kessin artık ya

Güzelim fragmana bu dandik bölüm hiç yakışmamış :( bölüm genelinde ne bir hikaye var ne de ilerleyen bölümler hakkında bir fikir veriyor sanki bölümleri yazan her hafta değişiyor. Bu hafta ön plana sagir çıktı bu demek bir iki hafta ortada olmayacak :( tilki kaç haftadır yok bu gün 5-10 saniye kadar yüzünü gördük bu da iyi ya hiç olmasa :( ha bir de herkesin sevdiği raskoln var o nerde ben göremedim onun yerine herkesin daha çok çok çok sevdiği akif cahit ve settar aga var ulan yeter yeter ben cahit akif ve settar agayı özlemek istiyorum mümkünse 10-15 bölüm yok olsunlar. Ayrıca şunu da anlamıyorum konsey kuracaklar başkanı daha üye olacaklara laf geçiremiyor bu neyin konseyi herhalde kundura kardeşler olmalı :) bölümü genel olarak begenmedim yazık oldu fragmana :( çoğu arkadaş reyting demiş ama zevk alanlar için demiyorum ama zevk olmayınca ben neyleyim reytingi :(

yani yarın 10 u geçsek bile içimiz rahat etmeyecek bu şekilde zaten istikarar gelmez
bende onu diyorum aga yarın 20 reyting aldık diyelim bize faydası olucakmı bölüm vasat olduktan sonra ama inşallah haftaya zorya olmazya es kaza belki düzgün bi bölüm çekerler demekten başka bişey gelmiyo..

aga yaptıkları iş bi hamalın yaptığı işten dahamı zor adamlar tonlarca para alıyo ya kaldıki hepsinin sahnesi neki dışarda millet 50 lira için karda ayazda çalışıyo lütfen yorum yaparken bunlarıda düşün ya.
haklısın tabi aga o açıdan demedim hani reyting için diyorum normalde dizi süreleri 120 dakika olan bir ülkede vadi gibi iddialı bir işi iki hafta bu şekilde 90 dakikalık bölümler çekmek cesaret ister

ARKADAŞLAR organizasyon yapacakmıyız ne diyosunuz?

haklısın tabi aga o açıdan demedim hani reyting için diyorum normalde dizi süreleri 120 dakika olan bir ülkede vadi gibi iddialı bir işi iki hafta bu şekilde 90 dakikalık bölümler çekmek cesaret ister
aga bu senaryoyla kalite bitmiş ya bu dediğin önceden olsaydı sonuna kadar katılırdım ama şu sahneleri çekmek okadar da zor olmasa önceden aksiyon çatışma sahneleri güzeldi kuru sıkı filan kullanılıp paraya kıyılıp mekana zarar veriliyodu ama şimdi onlardan eser yok

evet aga daha zor hamal ne yapar indir kaldır ağır iştir ama bellidir ne yaptığın bu adamlar dizi çekiyor çok daha zor o kadar da haksızlık etmeyelim ama bişey yok ortada 2 hafta ara ver bölüm 11 de bitiyor böyle olmaz

aga bu senaryoyla kalite bitmiş ya bu dediğin önceden olsaydı sonuna kadar katılırdım ama şu sahneleri çekmek okadar da zor olmasa önceden aksiyon çatışma sahneleri güzeldi kuru sıkı filan kullanılıp paraya kıyılıp mekana zarar veriliyodu ama şimdi onlardan eser yok
yok aga ben sana ne demek .istediğimi anlatamadım ben panan bölüm çekmekte zorlanıyor ondan bölümler kısa oluyor demiyorum , yani bu kadar reyting kavgası olan bir yerde diziyi bu kadar erken bitirmek bir cesaret işi onu anlatıyorum sonuçta rakiplerinin önünü açıyorsun sen

ARKADAŞLAR organizasyon yapacakmıyız ne diyosunuz?
aga yapmamız lazım yoksa bunlar şimdi kutunun nerdindeler vadinin kutusu sağlam nede olsa koyun gibi izleyenleri var biz bişey yapmazsak gerçi yapsakda bişey değişmez ya ufak bi umut işte bişeyler olur belki es kaza