Kurtlar Vadisi Pusu 242.Bölüm Yorumları

aga İnşallah ya son sahne umut vaad ediyor ama sabır taşı olsa çatlar be kardeşim
İyi gün dostu olmayacaksın. Bu dizi 12 senedir yayınlanıyor arada 1-2 bölüm kötü bölümlerde olabilir. Dizine sahip çıkacaksın yeterince twitter'da sağda solda saldıran var zaten.

güzel bir bölümü geride bıraktık artık haftaya devam , haftaya daha da hoş bir bölüm gelecektir,
birileri şu müziklere el atsın sadece şu müzik konusunda canım sıkıldı mis gibi cendereyi bu hale getirirken hiç mi vicdanınız sızlamadı be
aga yemin billah ediyorum şu müzik işini müziklerden anlayan bi vadiciye versinler milleti müziklerle coşturur bak mesela vadi forumunda KVI diye müzikçi bi üye var onu koysunlar uçurur vadiyi gökhan abi vadiyi takmıyor belli

oha başladı

güzel bir bölümü geride bıraktık artık haftaya devam , haftaya daha da hoş bir bölüm gelecektir,
birileri şu müziklere el atsın sadece şu müzik konusunda canım sıkıldı mis gibi cendereyi bu hale getirirken hiç mi vicdanınız sızlamadı be
Peki sen bu yorumu yapsrken hic mi vicdanin sizlamadi:)

inşallah leylayla elifde artık hakkıın rahmetine kavuşmuştur.

10 reyting aldığımız bölümden sonra olan her bölüm düşüktü malesef her hafta iyi olucak diyoruzda 10 reyting aldığımız bölümden itibaren 1 bölüm bile çok iyi olamadık malesef her hafta iyi olmanın tm aksine her hafta 1 adım daha düşüyoruz (b)(b)(b)

Peki sen bu yorumu yapsrken hic mi vicdanin sizlamadi:)
abi settar kısımlarını çıkar birde şu saçma reklamlar olmasın bak bölüm nasıl akıcı oluyor birde sahnelerde düzgün müzikler olsun bak bakalım nasıl bir bölüm oluyor ben beğendim settar sahnelerini yok saymak şartıyla bunları söylüyorum

İyi gün dostu olmayacaksın. Bu dizi 12 senedir yayınlanıyor arada 1-2 bölüm kötü bölümlerde olabilir. Dizine sahip çıkacaksın yeterince twitter'da sağda solda saldıran var zaten.
ya aga aslında haklısın ama beni biliyosun vadiye olan sevgimi söylemeye gerek yok ama bazen insan sinirleniyor
biz vadimize her zaman sahip çıkarız ama bu bölümü de eleştiririz NET

görüntü yönetmeni; mustafa kuşçu
2.yönetmen; selahattin sancaklı

olmuş

yok be ayazca amatör KVI ustalaşmış istese neler yapar o çocuk
Oha amatör mu gir muziklerine bak adam orjinalin kralini yapıyor dur belki benim dediğim ayazca değildir ama bir kontrol edeyim o dedigime Kvi den daha iyi

senaryoya ivme kazandırmak istiyolarsa tam fırsat yoksa daha vadide aksiyon heyecan kimse beklemesin
Bende normalde istemem ölümlerini ama Polat intikam almak için savaşa başlayacaksa bir açık kapı bırakabilirim. Ama Leyla'ya bişey olmasın yine, aşığım kendisine. :love1:

ya aga aslında haklısın ama beni biliyosun vadiye olan sevgimi söylemeye gerek yok ama bazen insan sinirleniyor
biz vadimize her zaman sahip çıkarız ama bu bölümü de eleştiririz NET
bundan önceki izlediğimiz bölümde bu şekilde kötüydü ve üstüne 2 hafta ara verildi yine aynı şekilde bir bölüm çıktı karşımız ayyy şimdi hatırlayamadım bölümü ama 10 reyting aldığımız bir bölüm oldu o bölümden sonra verilen her bölüm düşüktü malesef kaç haftadır üst üste düşük bölümler geliyor 10 reyting aldığımız bölümden sonra toparlanamadık 🙄🙄🙄🙄

Bende normalde istemem ölümlerini ama Polat intikam almak için savaşa başlayacaksa bir açık kapı bırakabilirim. Ama Leyla'ya bişey olmasın yine, aşığım kendisine. :love1:
aslında leylanın ölmesini bende istemiyorum ama dikkat edin kadını bebek bakıcısı yaptılar resmen dizide hiçbir işlevi yok bu yeni senaristlerlede olucak gibi gözükmüyo malesef