Kurtlar Vadisi Pusu 242.Bölüm Yorumları

Neyse sicagi sicagina yorum yspmiyacam yoksa banlanirim bu hakkini yarina sakliyorum :))))

bu sezonun kaderi necati şaşmaz ın kazası oldu kazadan önce çok güzel bir sezon izliyoduk 10 reytingi geçmiştik herşeyin yoluna oturmuştu ki kaza oldu
ara verildi senaryo durdu boş sahneler uzadı vs. vs.
resmen göze geldi vadi ama pes etmek yok

yarın bence 10 reytingi geçeriz bölüm kötü olunca daha yüksek alıyoruz geçen berbat bölüm 9.5 almıştı youtube da da rekor kırmıştı ilginç gerçekten :D

bu arada vadi bitiyor rakiopleri 1 saat devam ediyor hey yavrum hey
bir dizi çeksem koyacağım gün perşembedir anasını satim en büyük rakibim zırt pırt ara veriyor erken bitiyor sen yüksel diye herşeyi yapıyor böyle rakibe can kurban ne güzel :D

şunuda belirtmekte fayda var vadi forumundaki arkadaşıda tebrik ediyorum benimle aynı kafadan senaristlerin çapsızlığı burdan belli işte
Polat, Brandon'u öldürmeye niyetliyse e boynunu kırsaydı. Ne diye kalem sokup artist artist çıkıyor tekneden. Sonra bir de gelen siyah sancak ekibine herkes ölecek canlı kalmayacak diyor. E sen öldürseydin ya teknede
Yahu bu senaryoyu kim yazıyo bu yazım ekibinde kim var iyiden iyiye merak ediyorum
...

bu arada agalar bu bölümde yine 90 dakika sürdü cidden ilginç bu zamanda bu dakikalarda dizi çekmek kolay iş değil

bu sezonun kaderi necati şaşmaz ın kazası oldu kazadan önce çok güzel bir sezon izliyoduk 10 reytingi geçmiştik herşeyin yoluna oturmuştu ki kaza oldu
ara verildi senaryo durdu boş sahneler uzadı vs. vs.
resmen göze geldi vadi ama pes etmek yok

yarın bence 10 reytingi geçeriz bölüm kötü olunca daha yüksek alıyoruz geçen berbat bölüm 9.5 almıştı youtube da da rekor kırmıştı ilginç gerçekten :D
aga kötü bölümden reyting bekleyeceğimize kaliteli bölüm izleyip reytingsizliğe razıyım... :D

o değilde söylemeden geçemicem Polat Alemdar sakalıyla çok müthiş karizma oluyor ya
kenan kıvanç falan hikaye necati şaşmaz harbi karizma adam yaşlandıkça karizmasına karizma katıyor
mesela kenan eskiden felaketti ama şimdi karizma bile diyemiyorum adam çöktü saçı falan dökülmeye başladı kilo aldı ama necati abi tam tersine dehşet bi hale geliyor :D

Şimdi bana bu bölümde incelemeye yazılabilecek değerde 5-6 iyi sahne söyleyin, ama çıkmaz :( Heves meves kalmadı ya bari şu Poyraz Karayel'in 2.bölümünü izleyeyim de onu yazayım yoksa finallerdi boşluktu çok zaman yedim mutlaka yazmam lazım.

o değilde söylemeden geçemicem Polat Alemdar sakalıyla çok müthiş karizma oluyor ya
kenan kıvanç falan hikaye necati şaşmaz harbi karizma adam yaşlandıkça karizmasına karizma katıyor
mesela kenan eskiden felaketti ama şimdi karizma bile diyemiyorum adam çöktü saçı falan dökülmeye başladı kilo aldı ama necati abi tam tersine dehşet bi hale geliyor :D
Adam yıllanmış şarap gibi yaşlanmak nedir bilmiyor :D