Kurtlar Vadisi Pusu 242.Bölüm Yorumları

o değilde söylemeden geçemicem Polat Alemdar sakalıyla çok müthiş karizma oluyor ya
kenan kıvanç falan hikaye necati şaşmaz harbi karizma adam yaşlandıkça karizmasına karizma katıyor
mesela kenan eskiden felaketti ama şimdi karizma bile diyemiyorum adam çöktü saçı falan dökülmeye başladı kilo aldı ama necati abi tam tersine dehşet bi hale geliyor :D
Adam yıllanmış şarap gibi yaşlanmak nedir bilmiyor :D
necati bey benim eleştirilerimden nsibini almayan tek kişidir her izlediğim diziye beğendiğim ehr oyuncuya ağır eleşti yapmısımdır ama necati beye hiçbir zaman tek olumsuz bir söz söylemedim çünkü kişiliğine bayılıyorum bu devirde kişilikli örnek oyuncu bulmak gerçekten çok zor necati şaşmaz bu alanda 1 numara bence ne kimseyle bir atışmaına şahit oldum nede başka birşey adama 10 yıldır demediklerini brakmadılar ama necati bey hiçbir zaman beyefendiğilinden ödün vermedi :love1::love1::love1:

necati bey benim eleştirilerimden nsibini almayan tek kişidir her izlediğim diziye beğendiğim ehr oyuncuya ağır eleşti yapmısımdır ama necati beye hiçbir zaman tek olumsuz bir söz söylemedim çünkü kişiliğine bayılıyorum bu devirde kişilikli örnek oyuncu bulmak gerçekten çok zor necati şaşmaz bu alanda 1 numara bence ne kimseyle bir atışmaına şahit oldum nede başka birşey adama 10 yıldır demediklerini brakmadılar ama necati bey hiçbir zaman beyefendiğilinden ödün vermedi :love1::love1::love1:
adamın dibi dibi ona laf söylemek bizim haddimize düşmez Allah onun her zaman yardımcısı olsun gerçekten müthiş bi insan
şu ünlülerden adam gibi adam diyebileceğim tek insandır