aynen öyle takasımsakal çok yakışıyor ama fark yapmaz adam her haliyle karizma
ben sakalı severim orası ayrı
aynen öyle takasımsakal çok yakışıyor ama fark yapmaz adam her haliyle karizma
ben sakalı severim orası ayrı
Organizasyon derken aga o ne işARKADAŞLAR organizasyon yapacakmıyız ne diyosunuz?
o değilde söylemeden geçemicem Polat Alemdar sakalıyla çok müthiş karizma oluyor ya
kenan kıvanç falan hikaye necati şaşmaz harbi karizma adam yaşlandıkça karizmasına karizma katıyor
mesela kenan eskiden felaketti ama şimdi karizma bile diyemiyorum adam çöktü saçı falan dökülmeye başladı kilo aldı ama necati abi tam tersine dehşet bi hale geliyor![]()
necati bey benim eleştirilerimden nsibini almayan tek kişidir her izlediğim diziye beğendiğim ehr oyuncuya ağır eleşti yapmısımdır ama necati beye hiçbir zaman tek olumsuz bir söz söylemedim çünkü kişiliğine bayılıyorum bu devirde kişilikli örnek oyuncu bulmak gerçekten çok zor necati şaşmaz bu alanda 1 numara bence ne kimseyle bir atışmaına şahit oldum nede başka birşey adama 10 yıldır demediklerini brakmadılar ama necati bey hiçbir zaman beyefendiğilinden ödün vermediAdam yıllanmış şarap gibi yaşlanmak nedir bilmiyor![]()
Sorucu ablamizda tesrif etmis hosgelmis sefalar getirmiso beğenmemişmi
adamın dibi dibi ona laf söylemek bizim haddimize düşmez Allah onun her zaman yardımcısı olsun gerçekten müthiş bi insannecati bey benim eleştirilerimden nsibini almayan tek kişidir her izlediğim diziye beğendiğim ehr oyuncuya ağır eleşti yapmısımdır ama necati beye hiçbir zaman tek olumsuz bir söz söylemedim çünkü kişiliğine bayılıyorum bu devirde kişilikli örnek oyuncu bulmak gerçekten çok zor necati şaşmaz bu alanda 1 numara bence ne kimseyle bir atışmaına şahit oldum nede başka birşey adama 10 yıldır demediklerini brakmadılar ama necati bey hiçbir zaman beyefendiğilinden ödün vermedi![]()
sorucu ablamızmı sorarıım ne olmuş ne yapacaksın😉Sorucu ablamizda tesrif etmis hosgelmis sefalar getirmis))))) simdiden soru bombardimanina basladi adin ne hangi millettensin uyrugun ne😉))))))
aga geçenlerde konuşmuştuk ya vadiyle ilgili forumlarda facelerde isteklerimizi ve şikayetlerimizi birlik olup panaya iletecektik tüm resmi organlardan onu diyorum ne diyosunuz?Organizasyon derken aga o ne iş![]()
Aga benim haberim yok ama bu saatten sonra geri dönüş olmaz bana uyar yapalımaga geçenlerde konuşmuştuk ya vadiyle ilgili forumlarda facelerde isteklerimizi ve şikayetlerimizi birlik olup panaya iletecektik tüm resmi organlardan onu diyorum ne diyosunuz?
beyefendinin beğendiği bölüm varmı acaba🙂tabi yine beğenmedi 🙂
Estagfirullah ablacim ne haddimizesorucu ablamızmı sorarıım ne olmuş ne yapacaksın😉
Var tabi milattan evvel cakirli bolumler tavsiye ederimbeyefendinin beğendiği bölüm varmı acaba🙂
neyim yetmez oğlum ben 12 yıldır izliyorum bee ne diyosun senEstagfirullah ablacim ne haddimize)))
Var tabi milattan evvel cakirli bolumler tavsiye ederim))) senin tevelletin yetmez ama
![]()
Vadi senin agzini bozmus vadi jargonuyla konusuyorsunneyim yetmez oğlum ben 12 yıldır izliyorum bee ne diyosun sen![]()
Vadi senin agzini bozmus vadi jargonuyla konusuyorsun))))
abi ablamız haklı ne bekliyon kiVadi senin agzini bozmus vadi jargonuyla konusuyorsun))))
sonundaaa destekleyen biri çıktı yaabi ablamız haklı ne bekliyon kitabi öyle konuşur sinir ediyosun
![]()
her zaman yanındayım ablacım merak etme abiyi sattıksonundaaa destekleyen biri çıktı ya![]()
yani ablamiz duygulsrimizin tercumani oldu diyonabi ablamız haklı ne bekliyon kitabi öyle konuşur sinir ediyosun
![]()
her zaman yanındayım ablacım merak etme abiyi sattık))
Sattiktiktan sonra ucretin ne onemi var ablacimucuzamı sattık acaba