Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aga dediğim kisi Kv'Ousl gir bak yaptigi müziklere offgörüntü yönetmeni; mustafa kuşçu
2.yönetmen; selahattin sancaklı
olmuş
yok be ayazca amatör KVI ustalaşmış istese neler yapar o çocuk
Aga dediğim kisi Kv'Ousl gir bak yaptigi müziklere offgörüntü yönetmeni; mustafa kuşçu
2.yönetmen; selahattin sancaklı
olmuş
yok be ayazca amatör KVI ustalaşmış istese neler yapar o çocuk
neden ne oldu kiNeyse sicagi sicagina yorum yspmiyacam yoksa banlanirim bu hakkini yarina sakliyorum)))
yav arkadaş KVI diyorum KVI bana masal anlatma müzikçi adam o işte ne uzattın be agaAga dediğim kisi Kv'Ousl gir bak yaptigi müziklere off
Ahanda geldibölümü beğendimde hareket istiyorum ben ama polatı özlemişim yahu
abi sana içinden sövüyor galiba agabana sinirlendi
onu bende fark ettim agaabi sana içinden sövüyor galiba aga![]()
aga kötü bölümden reyting bekleyeceğimize kaliteli bölüm izleyip reytingsizliğe razıyım...bu sezonun kaderi necati şaşmaz ın kazası oldu kazadan önce çok güzel bir sezon izliyoduk 10 reytingi geçmiştik herşeyin yoluna oturmuştu ki kaza oldu
ara verildi senaryo durdu boş sahneler uzadı vs. vs.
resmen göze geldi vadi ama pes etmek yok
yarın bence 10 reytingi geçeriz bölüm kötü olunca daha yüksek alıyoruz geçen berbat bölüm 9.5 almıştı youtube da da rekor kırmıştı ilginç gerçekten![]()
kanbermi benmi olmaz tabii polatın bir numaralı aşığı oalrakAhanda geldi)) kanbersiz dugun olur mu hic 😉
neden sinirlendibana sinirlendi
Lan olm Kv'Ousl a biat eder o a bak sana ozelden bir muzigini atayim Kvi nin ceviremedigi müzikleri o elinin kiriyle çeviriyor neden bahsediyonyav arkadaş KVI diyorum KVI bana masal anlatma müzikçi adam o işte ne uzattın be aga
yani yarın 10 u geçsek bile içimiz rahat etmeyecek bu şekilde zaten istikarar gelmezaga kötü bölümden reyting bekleyeceğimize kaliteli bölüm izleyip reytingsizliğe razıyım...![]()
Adam yıllanmış şarap gibi yaşlanmak nedir bilmiyoro değilde söylemeden geçemicem Polat Alemdar sakalıyla çok müthiş karizma oluyor ya
kenan kıvanç falan hikaye necati şaşmaz harbi karizma adam yaşlandıkça karizmasına karizma katıyor
mesela kenan eskiden felaketti ama şimdi karizma bile diyemiyorum adam çöktü saçı falan dökülmeye başladı kilo aldı ama necati abi tam tersine dehşet bi hale geliyor![]()