Tamam işte ben de ağlamıyorum beni de ağlıyor gibi göstermeye çalışmayınYamukta benden önde. Ben ağlamıyorum![]()
Tamam işte ben de ağlamıyorum beni de ağlıyor gibi göstermeye çalışmayınYamukta benden önde. Ben ağlamıyorum![]()
Başka bir günde harcanan ben olurum üzülme![]()
Heyecanla bekliyor olacağım o günü![]()
Yine hüsrana uğradın![]()
Madem biliyorsun ne diye soruyorsun ? Yürek mi yedin desem olmaz. Ama bu ne özgüven.Zaten Yamuk ve Dosi’yi benim önümde tuttuğu belli olan bir şey, üzerime alınıp da modumu düşürecek değilim![]()
Ne halin varsa görMadem biliyorsun ne diye soruyorsun ? Yürek mi yedin desem olmaz. Ama bu ne özgüven.![]()
Canın sağolsun. Ben sana darılamam.Ne halin varsa görKısa süreli küsüz
![]()
İyi madem yeter bu kadar küslükCanın sağolsun. Ben sana darılamam.![]()
Ne olaylı konuymuş be.bu konu daha bakalim kac kaosa sebep olacak![]()
Yananı görür Allah.ici bizi disi baskasini yakiyor![]()
senin baslikta kralice taci nerde? o eksik kalmisYananı görür Allah.![]()
Aaa nazarlık olsun, unutmuşum.senin baslikta kralice taci nerde? o eksik kalmis![]()
neyse konun kendisi ne oldugunu bas bas bagiriyor zatenAaa nazarlık olsun, unutmuşum.![]()
Zatennn, bizi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir.neyse konun kendisi ne oldugunu bas bas bagiriyor zaten![]()
Kime niyet kime kısmet.@Bully
bu konu daha bakalim kac kaosa sebep olacak![]()
Sakinlik sana yakışmıyor, kaos kraliçesisin sen Ender’im benim.Ne olaylı konuymuş be.![]()
Yanıyorsun Fuat Abiici bizi disi baskasini yakiyor![]()
Yananı görür Allah.![]()
Çarpık yürütmüş olabilir.senin baslikta kralice taci nerde? o eksik kalmis![]()
Bu hediye de İphone gösterip , tuşlu telefon çıkan kutu gibi oldu.İşte hediyen @serhatt
o kadar kolay değil
Acaba ne hediye etmişim.
Bakalım beklediğine değdi mi?
Tamam tamam fazla yormayacam işte geliyor
Soğanlı yumurtaya burun kıvırmıştın, bu cezam olsun
Sonuçta bir hediye varSakinlik sana yakışmıyor, kaos kraliçesisin sen Ender’im benim.
Yanıyorsun Fuat Abi
Çarpık yürütmüş olabilir.
Bu hediye de İphone gösterip , tuşlu telefon çıkan kutu gibi oldu.![]()
Yok canım bana ne ? Sustum 🙊Sonuçta bir hediye var(spoi verme
)
Yarın serhattan özel bir teşekkür almazsam küserim…Yok canım bana ne ? Sustum 🙊
Walla demiyecem, ne zaman seni ifşa ettim ?Yarın serhattan özel bir teşekkür almazsam küserim…