tesekkur ederim ince mesajindan dolayi.
@Emre Ozansoy @The_Erinch ne oldu? 🤔İbnü'r Ravendi
İbn er-Ravendi
Ravendi
Uncle Howdy
Uncle Howdy'nin Yeğeni
surekli böyle secmeyecegin kullanici adlari yazip duruyorsun, cesaret etmedigin icin komik geliyor bazen@Emre Ozansoy @The_Erinch ne oldu? 🤔
Ciddi olmadığını düşünmüştüm ben.@Emre Ozansoy @The_Erinch ne oldu? 🤔
Bence senin de isim değiştirme zamanın geldi. Moderatör olmuşsun havalı bir isim bulmalıyız artıkCiddi olmadığını düşünmüştüm ben.![]()
Güzel bir isim bulsam değiştireceğiz de bulamıyorum. @EmRe'yi istiyorum o da olmuyor.Bence senin de isim değiştirme zamanın geldi. Moderatör olmuşsun havalı bir isim bulmalıyız artık![]()
Aklıma gelirse iyi bir şey yazarım genelde düşününce gelmiyor bir anda kafanda ampul yanması lazımGüzel bir isim bulsam değiştireceğiz de bulamıyorum. @EmRe'yi istiyorum o da olmuyor.![]()
Yazdıklarından birininde yenilir yanı olsa 😅 bence nickin gayet iyi.@Emre Ozansoy @The_Erinch ne oldu? 🤔
Seninde şu 24 ü atsak mı ne? 😉🤣Aklıma gelirse iyi bir şey yazarım genelde düşününce gelmiyor bir anda kafanda ampul yanması lazım![]()
Benimki nasıl ? Beğenmedin bir tarafı var mı?Yazdıklarından birininde yenilir yanı olsa 😅 bence nickin gayet iyi.
Seninde şu 24 ü atsak mı ne? 😉🤣
Senin ki Fenerbahçe ruhuna uygun 😃Benimki nasıl ? Beğenmedin bir tarafı var mı?![]()
Sen öyle sesleniyorsun zaten.Senin ki Fenerbahçe ruhuna uygun 😃
Ama ReaksiyonMan diyebiliriz 🤣😂🤪
Abi... Çok yanlış kişiye çattın maalesef... 😡😡Yazdıklarından birininde yenilir yanı olsa 😅 bence nickin gayet iyi.
🤫Abi... Çok yanlış kişiye çattın maalesef... 😡😡
İyi bence böyle abi sonra düşünürüm belkiYazdıklarından birininde yenilir yanı olsa 😅 bence nickin gayet iyi.
Küçük b ile olsun@BARON男爵 , başvurunu gördüm. Büyük harf ile düşünmez miydin?
Baron
baron
Eğer küçük b iyidir diyorsan onaylayayım.
Hayırlı olsunKüçük b ile olsun