tesekkur ederim ince mesajindan dolayi.
@Emre Ozansoy @The_Erinch ne oldu? 🤔İbnü'r Ravendi
İbn er-Ravendi
Ravendi
Uncle Howdy
Uncle Howdy'nin Yeğeni
surekli böyle secmeyecegin kullanici adlari yazip duruyorsun, cesaret etmedigin icin komik geliyor bazen@Emre Ozansoy @The_Erinch ne oldu? 🤔
Ciddi olmadığını düşünmüştüm ben.@Emre Ozansoy @The_Erinch ne oldu? 🤔
Bence senin de isim değiştirme zamanın geldi. Moderatör olmuşsun havalı bir isim bulmalıyız artıkCiddi olmadığını düşünmüştüm ben.
Güzel bir isim bulsam değiştireceğiz de bulamıyorum. @EmRe'yi istiyorum o da olmuyor.Bence senin de isim değiştirme zamanın geldi. Moderatör olmuşsun havalı bir isim bulmalıyız artık
Aklıma gelirse iyi bir şey yazarım genelde düşününce gelmiyor bir anda kafanda ampul yanması lazımGüzel bir isim bulsam değiştireceğiz de bulamıyorum. @EmRe'yi istiyorum o da olmuyor.
Yazdıklarından birininde yenilir yanı olsa 😅 bence nickin gayet iyi.@Emre Ozansoy @The_Erinch ne oldu? 🤔
Seninde şu 24 ü atsak mı ne? 😉🤣Aklıma gelirse iyi bir şey yazarım genelde düşününce gelmiyor bir anda kafanda ampul yanması lazım
Benimki nasıl ? Beğenmedin bir tarafı var mı?Yazdıklarından birininde yenilir yanı olsa 😅 bence nickin gayet iyi.
Seninde şu 24 ü atsak mı ne? 😉🤣
Senin ki Fenerbahçe ruhuna uygun 😃Benimki nasıl ? Beğenmedin bir tarafı var mı?
Sen öyle sesleniyorsun zaten.Senin ki Fenerbahçe ruhuna uygun 😃
Ama ReaksiyonMan diyebiliriz 🤣😂🤪
Abi... Çok yanlış kişiye çattın maalesef... 😡😡Yazdıklarından birininde yenilir yanı olsa 😅 bence nickin gayet iyi.
🤫Abi... Çok yanlış kişiye çattın maalesef... 😡😡
İyi bence böyle abi sonra düşünürüm belkiYazdıklarından birininde yenilir yanı olsa 😅 bence nickin gayet iyi.
Küçük b ile olsun@BARON男爵 , başvurunu gördüm. Büyük harf ile düşünmez miydin?
Baron
baron
Eğer küçük b iyidir diyorsan onaylayayım.
Hayırlı olsunKüçük b ile olsun