Neyse ne sen beni dinle.İkiside uzun süre kullandığım kullanıcı isimlerim. Aynı oranda seviyorum. Dosi en iyi kullanıcı adı seçilmişti
Neyse ne sen beni dinle.İkiside uzun süre kullandığım kullanıcı isimlerim. Aynı oranda seviyorum. Dosi en iyi kullanıcı adı seçilmişti
kararsızım yardımcı olun Geçici anket ayarladım.
cogunluk öyle istemis. Bir önceki halime dönerim en kisa zamandaDosi yap
cogunluk öyle istemis. Bir önceki halime dönerim en kisa zamanda
Tabii ki tercihim Dosi hanımdan yanakararsızım yardımcı olun Geçici anket ayarladım.
var öyle bir secenekFarketmez seçeneği neden yok? Koyu kavruk geldi aklıma mosi...
Çekimser kalıyorum.
burada fikir alışverişi yapabilirsin. Ayrıca ayarlarda kendin talep ediyorsun sonra onay veriyoruz.imkan dahilin de nickimi degistire bilirsiniz.
ilk aklima su nick geldi arkadaslar ;
salvador
nasil ?
Dante güzelmiş.tesekkur ederim ilgin ve alakan dan dolayi.
dante - nasil ?
sade olsun istedim.
Aaa senin eski adın SANALBELLEK mi ? 😱Sanalbellek olan kullanıcı adımı, forumun daha eski üyelerinden flashbellek ile karışmaması için ismim yaptım.
Öbür arkadaş ile yakın zamanda aynı konuda peş peşe mesaj attığımız da olunca karışmasın dedim.Aaa senin eski adın SANALBELLEK mi ? 😱
Olsun iyi olmuş hayırlı olsun.Öbür arkadaş ile yakın zamanda aynı konuda peş peşe mesaj attığımız da olunca karışmasın dedim.
Her iki seçenek güzel.tesekkur ederim ilgin ve alakan dan dolayi.
dante - nasil ?
sade olsun istedim.
Aslında güzel bir kullanıcı adıydı. Diğer isim pek aktif değil. Sanalbellek’e baya alışmıştık.Sanalbellek olan kullanıcı adımı, forumun daha eski üyelerinden flashbellek ile karışmaması için ismim yaptım.
Sanalbellek olan kullanıcı adımı, forumun daha eski üyelerinden flashbellek ile karışmaması için ismim yaptım.
tesekkur ederim ilgin ve alakan dan dolayi.
dante - nasil ?
sade olsun istedim.
Sanalbellek olan kullanıcı adımı, forumun daha eski üyelerinden flashbellek ile karışmaması için ismim yaptım.
Rica ederim, iyi günler.peki . - yeni nickim hayirli olsun arkadaslar.
, @cokiyitvci , @Angelica arkadaslar
begendiginiz icin cok tesekkur ederim.
Profil ayarlarına git değişimi talep et ben aktifken ayarlayayımpeki . - yeni nickim hayirli olsun arkadaslar.
, @cokiyitvci , @Angelica arkadaslar
begendiginiz icin cok tesekkur ederim.
Şu aşamalardan geç: önce aşağıdaki profil ayarlarım kısmına geç. Böyle dene bakalımbahsi ilk gectigin de hemen denedim fakat - beceremedim.
simdi yine denedim, olmadi.
ayarlar kisminda tam olarak hangi yeri secmeliyim ?
kusuruma bakma cidden bu tur konular da fazla acemiyim.
tesekkurler.
O tarihten sonra talep edebilirsin. Üye olalı 1 ay olmadığı için. En azından nerden yapıldığını öğrendin. Bir kaç gün sonra yaparsın.@Dosi ,
soyle bir yazi gorunuyor dedigin yerde:
You may next change your username on or after 11 Şubat 2023.