Damien Duff
Süper Favori Üye
Heisenbergten kaynaklı avatarını ismail kartal yaptıda korktum galatasaraydan 12 tane yemiyelim kadıköyde @12.AdamReis, neden değiştirecektin ?
------
@HeisenBerg
Heisenbergten kaynaklı avatarını ismail kartal yaptıda korktum galatasaraydan 12 tane yemiyelim kadıköyde @12.AdamReis, neden değiştirecektin ?
O zamanlarda asık suratlı mıydınAkıma ayak uydurup @Poirot ile foruma giriş yapmak mı?.. 🥺 Bunu yapabilirim... 🥰
Bohemian Dublin Dosimosi diye olabilirkararsızım yardımcı olunGeçici anket ayarladım.
yok aman pompy, benle alakasi olmayan bir kullanici adi o
Bohemian Dublin fenerbahce gibide Tüzügü öyle drogheda united yazisina kuru kafa cizmisler @dosimosiyok aman pompy, benle alakasi olmayan bir kullanici adi ofarkli birsey yapsam bu dilemma olurdu
ben kisa kullanici adi derdindeyim pompy 3e katlanmisini öneriyorSen @dosimosi yi çıldırtmak mı istiyosun acaba o isim ne öyle Brezilyalılar gibi![]()
Benim için farkı yok ikisi de iyidir hoştur..Eşit gidiyor buradaankete oy vermeyip veya veremeyip Dosi diyenlerde var. Biraz kararsızım şuan, genel oya bakıp bir karara varırım
@MEnes
Sessiz kalmana hoşnut kalmadım. En azından fikir belirte bilirdinBenim için farkı yok ikisi de iyidir hoştur..O yüzden sessiz kaldım ama illa bir karar vermek gerekirse Dosi diyorum...
![]()
Aaaa sen beni dinle asla zararlı çıkmazsın.Eşit gidiyor buradaankete oy vermeyip veya veremeyip Dosi diyenlerde var. Biraz kararsızım şuan, genel oya bakıp bir karara varırım
@MEnes
İkiside uzun süre kullandığım kullanıcı isimlerim. Aynı oranda seviyorum. Dosi en iyi kullanıcı adı seçilmiştiAaaa sen beni dinle asla zararlı çıkmazsın.![]()
Tamam işte son düzlükte fikrimi belirtmiş oldum... Assolist olarak..Sessiz kalmana hoşnut kalmadım. En azından fikir belirte bilirdinbu durumda şuan 6-3 diye biliriz + 2 oy ile
![]()
Arı Maya klavyeden kaybeder
Arı Maya klavyeden kaybedernoktasiz i sorun olur PC'de giris yaparken
![]()