Damien Duff
Favori Üye
Heisenbergten kaynaklı avatarını ismail kartal yaptıda korktum galatasaraydan 12 tane yemiyelim kadıköyde @12.AdamReis, neden değiştirecektin ?
------
@HeisenBerg
Heisenbergten kaynaklı avatarını ismail kartal yaptıda korktum galatasaraydan 12 tane yemiyelim kadıköyde @12.AdamReis, neden değiştirecektin ?
O zamanlarda asık suratlı mıydınAkıma ayak uydurup @Poirot ile foruma giriş yapmak mı?.. 🥺 Bunu yapabilirim... 🥰
Bohemian Dublin Dosimosi diye olabilirkararsızım yardımcı olun Geçici anket ayarladım.
yok aman pompy, benle alakasi olmayan bir kullanici adi o farkli birsey yapsam bu dilemma olurdu
Bohemian Dublin fenerbahce gibide Tüzügü öyle drogheda united yazisina kuru kafa cizmisler @dosimosiyok aman pompy, benle alakasi olmayan bir kullanici adi o farkli birsey yapsam bu dilemma olurdu
Sen @dosimosi yi çıldırtmak mı istiyosun acaba o isim ne öyle Brezilyalılar gibi
ben kisa kullanici adi derdindeyim pompy 3e katlanmisini öneriyorSen @dosimosi yi çıldırtmak mı istiyosun acaba o isim ne öyle Brezilyalılar gibi
Benim için farkı yok ikisi de iyidir hoştur.. O yüzden sessiz kaldım ama illa bir karar vermek gerekirse Dosi diyorum...Eşit gidiyor burada ankete oy vermeyip veya veremeyip Dosi diyenlerde var. Biraz kararsızım şuan, genel oya bakıp bir karara varırım @MEnes
Sessiz kalmana hoşnut kalmadım. En azından fikir belirte bilirdin bu durumda şuan 6-3 diye biliriz + 2 oy ileBenim için farkı yok ikisi de iyidir hoştur.. O yüzden sessiz kaldım ama illa bir karar vermek gerekirse Dosi diyorum...
Aaaa sen beni dinle asla zararlı çıkmazsın.Eşit gidiyor burada ankete oy vermeyip veya veremeyip Dosi diyenlerde var. Biraz kararsızım şuan, genel oya bakıp bir karara varırım @MEnes
İkiside uzun süre kullandığım kullanıcı isimlerim. Aynı oranda seviyorum. Dosi en iyi kullanıcı adı seçilmiştiAaaa sen beni dinle asla zararlı çıkmazsın.
Tamam işte son düzlükte fikrimi belirtmiş oldum... Assolist olarak..Sessiz kalmana hoşnut kalmadım. En azından fikir belirte bilirdin bu durumda şuan 6-3 diye biliriz + 2 oy ile
Arı Maya klavyeden kaybeder noktasiz i sorun olur PC'de giris yaparken
Arı Maya klavyeden kaybeder noktasiz i sorun olur PC'de giris yaparken