The_Erinch
Favori Üye
Conan efendi.. Dante yanardağımı olacak ☺️☺️😁😁 @kimmeryali_conan
Sanalbellek değişikti ama adını kullanman daha iyi olmuş 👌Dante Yanardağı diye bir film vardı. Severim.
Hayırlı olsun yeni kullanıcı adın.
Nick işleri @Dosi de, Forumun içişleri bakanı 😃 ara verilen etkinlikleride zaman içinde tekrar başlatacaktır.
Evet bu konudan konuşmuştuk. Talep ettiği an değiştiririm. Talep etmeden yapılmıyor. Nasıl yapıldığını unuttuysan üsteki mesajları tekrar okuyabilirsin @kimmeryali_conantesekkurler.
en son onla veya baska bir yetkili arkadasla farkli bir baslikta virgul birakmistik subat ortasi halledilir baglaminda.
iyi pazarlar.
bence sade sec. böyle uzun olanlar etiketleme zamanlarida zor oluyor. Ayrica sürekli kullanici degisimi olmuyor. Iyice kararini ver öyle talep et. Bu sekilde yazip yapilmiyor. Ayarlardan yapmalisin ama dedigim gibi sade secmeye özen göster. Sectigin kullanici adi ile suan mevcut kullanici adinin uzunlugu ve zorlugu ayni.ilgin icin tekrardan tesekkurler sevgili dosi.
.
dante hosuma gitmisti. suan guncelleme bazli ; dante_felidae olmasini arz ederim.
tesekkurler.
o cizgi niye var? Düz olmadimi? Dante yazsaydin?aynen bi arkadasa da danistim, o da duz sade dante daha okunakli vs dedi.
dante -de karar kildim. son kararim.
dedigin sekilde deniyecegim. tekrardan tesekkurler.
onu degistirme secenegi var mi orda, dene, olmuyorsa @bazinga aktif oldugunda Dante olarak degistirir.duz dante de olur sorun degil. tesekkurler.
cizgi nedense bi sekil ekliyorum ara veya sona. < aliskanlik.
mail .chat vs hesabi acarken kalan aliskanlik.
Benim gibi basit bir kullanıci adı kullan.onu degistirme secenegi var mi orda, dene, olmuyorsa @bazinga aktif oldugunda Dante olarak degistirir.
o cizgi hos görüntu olmuyor bence ve dedigim gibi etiketleme islerinde ve sizin isimleri yazarken zor oluyor. Bence bu karmasikliga gerek yok.
seninkinde hem sayi hem nokta var. Cok basit denilemez 😀 kolay diyecegimiz misal DosiBenim gibi basit bir kullanıci adı kullan.
bunun icin @bazinga 'yi bekliyelim. O haledecektir. Ben sadece onay kismini yapabilirim. Ayar cekme kismini yapamiyorum.malesef, cizgili sekli gonderdigimden dolayi, admin onayi yazisi ile karsilastim. duz dante yapamadim.gec kaldim.
sevgili bazinga,
basta sen ve @Dosi , @The_Erinch olmak uzere ilgi ve alaka icin tesekkur ederim.zahmet verdim. sagolun.
Senin de şu sondaki iki karakteri kaldırmak lazım, ne diyorsun?Dante yeni kitap ne zaman çıkıyor İlahi Komedya en sevdiğim kitaplardan
Dante yeni kitap ne zaman çıkıyor İlahi Komedya en sevdiğim kitaplardan
Senin de şu sondaki iki karakteri kaldırmak lazım, ne diyorsun?
Senin de şu sondaki iki karakteri kaldırmak lazım, ne diyorsun?
Bir anlami var mi acaba merak ettim
Taktın sende bu karaktere kaldırınca eline ne geçecek? Göz zevkini mi bozuyor?Senin de şu sondaki iki karakteri kaldırmak lazım, ne diyorsun?
Fenkşui olmasın.Bir anlami var mi acaba merak ettim
Dosicim açıklamış.
Taktın sende bu karaktere kaldırınca eline ne geçecek? Göz zevkini mi bozuyor?
Fenkşui olmasın.
Dosicim açıklamış.