@BARON男爵 , başvurunu gördüm. Büyük harf ile düşünmez miydin?
Baron
baron
Eğer küçük b iyidir diyorsan onaylayayım.
Küçük b ile olsun
Hayırlı olsun
ŞipşakçıTeşekkürler
@BARON男爵 , başvurunu gördüm. Büyük harf ile düşünmez miydin?
Baron
baron
Eğer küçük b iyidir diyorsan onaylayayım.
Küçük b ile olsun
Hayırlı olsun
ŞipşakçıTeşekkürler
Aktif olduğum sürece her zamanŞipşakçı
Etiket etmesi böylelikle daha kolay olur.Yanındaki işaretle zorlaştırıyordu. @baronAktif olduğum sürece her zaman
boran kim abla@boran hayırlı olsun ferdicim güle güle kullan
Zaten 3 harf yazdıktan sonra isim tam çıkıyor yalan söylemeEtiket etmesi böylelikle daha kolay olur.Yanındaki işaretle zorlaştırıyordu. @baron
boran kim abla
Sevindim adına İşaretleri tek kırpsaydı olurdu. Farklı geliyor böyleEtiket etmesi böylelikle daha kolay olur.Yanındaki işaretle zorlaştırıyordu. @baron
Bu kim?Kullanıcı adın hayırlı olsun @Carpe Diem , önceki kullanıcı adın iyiydi aslında. Etiketleme olarak boşluk olanlar biraz zor oluyor
Kullanıcı adın hayırlı olsun @Carpe Diem , önceki kullanıcı adın iyiydi aslında. Etiketleme olarak boşluk olanlar biraz zor oluyor
Kullanıcı adının yanındaki ok işaretine tıkla anlarsın bunuda mı biz öğretelimBu kim?
Kimdi ki bu
Kullanıcı adının yanındaki ok işaretine tıkla anlarsın bunuda mı biz öğretelim
Ekli dosyayı görüntüle 123460
Kullanıcı adının yanındaki ok işaretine tıkla anlarsın bunuda mı biz öğretelim
Düzelt çabuk şunu. 😡 @Carpe Diem @alosKullanıcı adının yanındaki ok işaretine tıkla anlarsın bunuda mı biz öğretelim
Şimdi bir konu açacağım. İlham verdiniz aslında geçen aklıma geldi başka bir mevzudan dolayı ama sen ve @Angelica süreci hızlandırdınız
Şimdi bir konu açacağım. İlham verdiniz aslında geçen aklıma geldi başka bir mevzudan dolayı ama sen ve @Angelica süreci hızlandırdınız
Teşekkür ederim. Sıkıldım artık senelerdir . Alışırlar bi süre sonraKullanıcı adın hayırlı olsun @Carpe Diem , önceki kullanıcı adın iyiydi aslında. Etiketleme olarak boşluk olanlar biraz zor oluyor
Beni nasıl tanımazsın be asık suratBu kim?
Beni nasıl tanımazsın be meloooKimdi ki bu
Söylesen Firdevs Yöreoğlu gibi sğızın mı yamulurKullanıcı adının yanındaki ok işaretine tıkla anlarsın bunuda mı biz öğretelim
Teşekkür ederimAaa Alosum bu yaa @Carpe Diem güzel oldu hayırlı olsun kuzum
Yoo sen bana bu huysuzluğunla bi de emir mi veriyorsun seni uyarlama Halit Argun kılıklı
Yoo sen bana bu huysuzluğunla bi de emir mi veriyorsun seni uyarlama Halit Argun kılıklı
Nerde konu ?Şimdi bir konu açacağım. İlham verdiniz aslında geçen aklıma geldi başka bir mevzudan dolayı ama sen ve @Angelica süreci hızlandırdınız
Sen 373728 kere değiştirdiğin için oluyor mu bilmiyorum, o işe @bazinga baksın